-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
benny23
tag
válasz Viktor26 #1888 üzenetére
Hát kb. 18-20 nm!
Fél hangerőn bedöngi a szobát, mint állat, de úgy hogy winamp fullon, a master meg 50%-on!
Szal azt csináltam, hogy master le 25%ra, logitech félre (basszus szintén csak közép állásban), mert tényleg csak ott kezd el igazán szépen szólni!
Remélem ma megjön az xfi gamer és akkor tesztelem azzal is!
Nem csalódtam az egyszer biztos! -
hehehehe
tag
válasz Viktor26 #1876 üzenetére
jaja lattam elolvastam az uccso 500 hozzaszolast, es latom hogy ezt a hangfalat az emberek vagy nagyon szeretik, vagy nagyon nem elugrom westendbe mediaba hatha kinn van valahol aztan meghallgatom. kicsit osszezorrentunk a szobatarsammal, mer olyan hangeron nezi a filmjeit hogy fulesben nem hallom a zenet csak a filmet amit nez , ugyhogy ugy dontottem beujitok valami kis utos cuccal igazabol eddig a Z4-re gondoltam mer az dizajnra nagyon bejon, tok jol menne a samu 226bw monitoromhoz, de azt ketlem hogy lenne akkor potencial benne, hogy felvegye a versenyt az elobb emlitett geniussal...szal marad ez ennek legalabb jobb hangja van
-
MODERÁTOR
válasz Viktor26 #1862 üzenetére
Ütős kis cucc... Bár nem audiophile emberkéknek van kitalálva, de egy normál usernek bőven megfelel.
Nekem egy kb. 10nm-es szobában van egy hangcucc, de az nem a Z-2300, hanem a Z-5300... Basszus felesen, hangerő félig... hát bőven sok
De nagyon szeretem, szerintem szép hangja van, eq-val ki lehet egyensúlyozni a hangképet.[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Viktor26 #1835 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy a Zikszbokszon milyen audió kimenet van, de a Z-5300-on ilyen bemenetek vannak.
Bemenetek és a színkódolt kábelek
Van egy bemenet választó kapcsoló a hátulján, amivel a 2.1, 4.1, 5.1 verziók között lehet váltogatni. Ha sima sztereó jeled van, elvileg azt is fel tudja mixelni 5.1-re.
Nekem a géppel össze van kötve (audigy 2 zs), 5.1-re van állítva a kimenet (a kártyán) és a bemenet is (a hangszórón) és tökéletes a térhangzás.Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Viktor26 #1822 üzenetére
Valószínűleg nem néztél eléggé körbe októberben. Akkor rogyásig voltak a boltok polcai a Z-2300-zal, most is van belőle még bőven.
Logitech Z-2300Van ez, csak jól kell tudni keresni.
Ha meg eladó lesz a Z-4-ed, akkor meghirdeted aprók között és ha szerencséd van, hamar elviszik.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Eladó egy Creative 4.1 Hangfal!
- Amazon Basics USB powered számítógép hangszóró hangfal EZÜST asztali PC-hez vagy laptophoz!
- KEF LSX Aktív hangfalpár eladó! Dobozos! Optikai, Sub kimenet! Karácsonyi akció!
- Cambridge SoundWorks DeskTop Theater 5.1 DTT2200 eladó!
- Thonet & Vander Kürbis Cinema Bluetooth Speaker Wood Új
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest