- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
benny23
tag
Én egy xfi extreme gamert vettem hozzá! És nem hasonlítható össze az alaplapi izével! Sokkal szebben szól! Merem ajánlani!
Próbáld meg visszavenni a basszust a hangkari programjával! Én is így csináltam!
Vagy visszavenni win alatt a hangerőt, a hangfalat meg állítsd a közepétől egy kicsit feljebb! Egyenlőre még én is tesztelgetem!Az meg, hogy folyamatos bummogást hallasz, az lehet attól is, hogy ami hangfal előtte volt, az nem tudta kiadni azokat a hangkat, vagy nem olyan intenzíven!
Aa nagyztán még az is lehet, hogy ha hangosan hallgatod, akkor a szoba már nem képes elnyelni ezeket a hangokat vagy a falak visszaverik!Ja, meg azt is mondták, hogy be kell járatni és később már szebb hangja lesz!
SSlyTR: A sonicgear-t nem ajánlom, mert hallottam... gagyi!
[ Szerkesztve ]
-
TomBoy1986
veterán
Én már kb.egy éve vettem, s elég sokat használtam is és tökéletesen elégedett vagyok. Ami a legmeglepőbb számomra, hogy egyáltalán nem használódott el a szabályozó, azaz nincs a szokásos jelenség, hogyha tekerem, akkor serceg/recseg a hangfal. Itt nincs, hanem teljesen néma.
A mélynyomót pedig nem lehet fikázni
Az a rendszer legjobb része.Én úgy szoktam belőni a Windowst hozzá, hogy a teljesen fel tudjam hangosítani, s akkor se torzítson. Így több a mozgástér a szabályozásra.
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest