- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21384 üzenetére
Valamiért nekem nem enged tölteni,vagy már vissza is vonta jenkins?
Na most elindult,az a baj,hogy nincs viszonyítási alap,hogy mi változott az előző verzióhoz képest vagy csak én nem találok erről leírást?
Pl Tiri az leírja részletesen,hogy mit változtatott ill milyen újdonságok kerültek a romba.
Na meg nem beszélve a hozzávaló kiegészítőkről,nekem sosem jönnek össze a gappsok,erre is adhatna útmutatót a mester. -
Dexter68
addikt
-
Adamis
őstag
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21256 üzenetére
Még nem tettem fel... de már letöltöttem. Meg fogom nézni, de annyira stabil és gyors ez a MokeeOS Evolution | V1.0 |CM7.2, hogy szinte sajnálom letúrni... de tény, hogy a MIUI szebb
(most nézem, hogy válaszolt az örömujjongásomra és azt írja, hogy NEKEM rakta össze és reméli, hogy jól működik... ezek után nem tehetem meg, hogy nem teszem fel
)
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21252 üzenetére
Akkor is, ha azzal a témával használtam sok órán keresztül? És egyszercsak restartol csak úgy az asztalra letéve? És, hiába állítottam vissza a gyárira, nem jött vissza. Na, mindegy, mert ha nem tudok témát változtatni, akkor nagyon nem fogok kaparni érte, mert ezek a színes-szagos samsung izék nem tetszenek.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21246 üzenetére
Az Importante rész alatt ír valami ilyesmit.
Mindegy már jön le lesz egy próba.A fly on mod és a cross mindegy milyen sorrendben megy fel?A 4.2-ben lehet valami energia gazdálkodó rész amiről nem tudok?
Miért van az,hogy elkezdek telefonálni teljes fényerőn és mire befejezem már alig látom hol kinyomni a beszélgetést? (akksi rendben feltöltve)Nem volt vészes az ár sem 1 darab ezredes,tökéletes munkát végzett a srác.A legjobb ebben,hogy nyom nélkül le lehet venni,ha esetleg vissza kell adni a készüléket cserére.
(végre elfelejthetem a vastag szilikon tokot) -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21150 üzenetére
Újabban olyan igénytelenül vannak összerakva... ahány ikon, annyi felbontás, az egyik éles, a másik tök homály... ráadásul ezer helyről vannak összeszedve, stílusban sem egyeznek... Várok még a Port optimus nexus-zte-re, hátha az valami normális kinézetű lesz.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21122 üzenetére
"Mivel ez az első verzió, a sencillita. Vegyük a szakértői időjárási, Xperia Launcher, és Link2SD.
Az elkövetkező hetekben megpróbálok a teljesítmény optimalizálása és kijavítani valamit, vagy javaslatot teszel.
Abban a pillanatban dolgozom elég simán, miután stabilizálódik."Ezt én úgy értelmeztem,hogy dolgozik még rajta,de lehet,hogy nem.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21099 üzenetére
Ja... nézegettem, de ahogy elnézem, tele van mindenféle felesleges szirszarral és nagyon utálom, amikor a beállításoknál háttérkép van, mert a képeken is látszik, hogy teljesen bezavar az olvashatóságba.
Inkább megvárom Tirimosqui ((galaxy s3 mini)) mod 2.3.7 puro muy personalizado** romját. Már harmadik napja az van odaírva, hogy linkek lesznek majd reggel(és elgondolkodtam azon, hogy le kéne teszteljem a nagy klasszikus IA III-at a Fly on mod-dal)
-
Pogika
aktív tag
válasz
angelius #21094 üzenetére
nálam a legújabb nighty verzió van fent és eddig nem volt vele bajom a bt-n kívül,
turkáltam kicsit a rendszerfile-k között és feltűnt nekem hogy több mappa 1970.01.01. dátummal van fent,és ezekben is van BT mappa külön fájlokkal. Asszem 2 fájlt ezek közül szerkesztővel nem bírtam megnyitni, hibát írt ki. Amelyik mappa meg a rom-al települt azon a telepítés dátuma volt.
Szerintetek a TPT során települhetnek fel mondjuk alap modulok, pl BT, wifi, szenzorok összetevői, amelyek a rom-ban lévőkkel együtt működtetik a telefon egyes részeit?
Mert ha igen akkor a TPT lehet egyes bajokra a megoldás is, mivel az a telefonról letakarít ugye mindent, mert lehet rom csere alatt megsérülhetnek ezek a fájlok és ezért nem működnek egyes modulok.
Adamis, lehet így szált el a proximity szenzorod is. -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21076 üzenetére
Nincs benne magyar és a jBart-tal magyarítva sem tökéletes. Valamit állíthatott a felbontáson is, mert a beépített JB+ óra is hibásan, hangyabetűkkel jeleníti meg a dátumot, a Holo Launcher (szintén beépítve sajna) meg nem jeleníti meg a folder-ikonok neveit, sőt az ikonok alját is levágja. Cserébe irgalmatlan sebességet produkál, kifejezetten idegesen reagál minden érintésre... Ez már majdnem az a rom volt, amire vágytam (2.7-es, gyors, sallangmentes), de szépen visszatettem a MIUI-t.
Ez is egy fura élmény, hogy ugyanazt a cwm mentést többször visszatéve más-más működést produkál. Van, hogy mindenféle hibaüzenetet produkál, van, hogy belassul... most meg épp gyors, mint a fene és minden működik stabilan.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21062 üzenetére
Köszi Mester !
Ráadásul meglett a vissza gomb,hosszan nyomás beállító is.
Egész jó ez,kezdünk összeszokni.
(a stabil miért nem akar a telefonomon dolgozni,az egy örök titok)Közben fagyinál felnyomtak egy beállító videót a "tudatlanoknak" .
customization overload -
Pogika
aktív tag
válasz
angelius #21050 üzenetére
Feltettem a szokásos cuccokkal gapps, int2ext + Pure Performance
gyors mint az egyel korábbi verzió, ram-ot kevesebbet használ, legalábbis a telefon feladatkezelője szerint több mint 200 mega ram szabad, viszont a bluetoth továbbra sem üzemel, és a teló jobban (gyorsabban) melegszik picivel, az aksi wifivel való netezés során 36 fokos volt stabilan, video recorder, fényképező működik.
Érintésre jól reagál, nincs benne dsp managger, de jól szól a telefon hangszórója, nagyjából ennyi amit ilyen rövid idő alatt meg bírtam nézni benne. -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21014 üzenetére
Nálam az 5.2 nem vált be... sajnos tényleg úgy van, ahogy talán Vizslakutya írta, hogy nem lehet (vagy nem jöttem rá, hogy hogyan) egyéni hangokat állítani. Sőt a kedvenc ébresztő appomhoz meg egyáltalán semmilyet. Szépen visszahúztam a "reparada" verziót cwm-ből, majd csinálok egy reinstallt valamikor.
-
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #20959 üzenetére
Tiri Mesternél sosem értem ezzel mit kell kezdeni?
3 FADE felszálló talajfelszín
4.AJUSTES/LAUNCHER = törlésével SHADOW CLASSIC ikonok és MARK Launcher nincs rebound és reset
5.REINICIAR és élvezze ...Lehet,hogy ez miatt nem müxik nálam rendesen a romja? Mi az a felszálló talajfelszín??
Már sokszor kérdeztem,de még nem válaszolt senki,nagy meló utólag egy ROMba beilleszteni egy Latin IMEI apkot? Vagy egyáltalán nem lehetséges?
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20952 üzenetére
Gondoltam, hogy ilyesmi tapasztalatod van, csak én még tán sosem próbáltam rádiót semmilyen romban
valahogy eszembe sem jutott. Amióta a podcastet feltalálták, lejöttem a live rádiózásról.
Nade most: elindítottam és találtam működő magyar adást, meg mindenféle zenéléseket... nem tudom, ezt mond-e valamit.
Egyéb tapasztalatok: magyar nyelv nem lett (morelocale2 elég jó hatásfokkal műxik), és igen, 498-as hiba nélkül, lazán lehet installálgatni egyelőre.
-
Adamis
őstag
válasz
angelius #20901 üzenetére
A linkedet nem látom, mert nem él, de most megy fel egy újabb próbálkozás. Lehet, hogy az előző sem volt jó...
-
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20890 üzenetére
Nálad az átfőzött van fenn, vagy az origi?
Mert azon gondolkodom még, hogy felteszem az origit, és alárakom én a fly on modot, meg az int2ext-et.
Nagyon sok minden tetszik benne, de pl. a tárcsázó része folyton azt csinálta a nagyon régóta használt ExDialerrel karöltve, hogy hívtam valakit, de nem történt semmi... nyomom még egyszer, megint semmi... még egyszer, na, akkor elindult, aztán letettük, ez meg előkapta a pufferből az előző kettőt és kezdeményezte a hívásokat. Ja, és a Holo Notifyer meg nem működik alatta. -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20871 üzenetére
Az jó, ha gyorsabb, mert belepakolta a fly on mod-ot, amire Fagyi azt írta, hogy működik vele, én meg szépen odakészítettem a rom mellé, hogy ha felpakolom, hadd menjen az is az int2ext-tel együtt, ami szintén belekerült. A launcher meg nem érdekel, úgyis a holo-t viszem magammal, bootanimációt meg úgyis lecserélem egy nagyon egyszerűre, mert ezektől a csicsásoktól hányok.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #20863 üzenetére
Köszi a linket,gondolom a sima alap kell nekem.
Megpróbáltam az automata linkelést,de nem tudom megadni neki,hogy hova tegye a cuccokat,ez a hiba jön ki :unable to parse as integer
Valamit nem tud feldolgozni ?
A beállításokban is azt írja,hogy az ext partició nem elérhető,megnéztem a partition wizardal a kártyát,ott minden okénak látszik. -
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #20854 üzenetére
Azzal használom most én is,csak már olyan jól hozzászoktam Tiri ROMjaival,hogy nem kell foglalkoznom a pakolgatással.
Ma reggel viszont beszaladt két lefagyás is az Opera mini telepítése közben.
Mindegy a mai nap még tesztüzem,megnézzük telefon használatban milyen,aztán majd látjuk.
Pedig nagyon ígéretesnek néz ki,ha egy kicsit még " hegesztene " rajta a fagyi mester összeállna ez,de ahogy nézem nem nagyon mozgatta meg a világot a rom,igen kevés visszajelzést kap,így nehéz lesz neki javítgatni.Na annyi már ki is derült,hogyha hívnak nem jön ki a felvevő ill az elutasító lehetőség! Nézem a képet és ennyi.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20728 üzenetére
Bármilyen romot teszek fel, az az első feladatok közé tartozik, hogy kikapcsoljam a vakut, mert 99%-ban többet árt, mint használ. Pont most fejtettem ki, hogy sokan hiszik azt, hogy egy telefonnal fényképezni lehet, de max. dokumentálásra jó. Én pl. a gyerekem iskolájában szoktam a faliújságon a „Tisztelt Szülők!” kezdetű papírokat fotózni.
-
vizslakutya
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
-
psyho85
aktív tag
válasz
angelius #20658 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom!
@Pogika: szintén köszönöm!
Más: a RootBox-ot is próbáltam, hiszen nagyon sokat nagyon jó véleménnyel vannak róla, de nekem sajnos nem vált be. Alkalmazások kilövésénél, de akárcsak egy böngésző bezárásánál is szétesett a kép, mint amikor videokártya-hiba van PC-n, csak a csíkos zaj látszódott egy pillanatra (fél mp. amíg be nem töltötte a következő képet, pl. home screen). Úgy döntöttem, hogy ez nem egészséges, leszedtem.
Próbáltam utána járni, hogy Paranoid Jelly (2.81) alatt be lehet izzítani a hardveres videolejátszást, de nem találtam konkrét információt. Esetleg tudtok valamit? RootBox alatt ugye ez alapból megoldott, de hát ott a fent vázolt probléma, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest