- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Adamyno
tag
Elöregednek a cellák. Ennyi.
MInél többet írod, annál előbb. Jobb féle kártyákon van tartalék terület, ami leváltja a kieső cellákat, rosszabb esetben csak read-only-vá válik, legrosszabb esetben meg hol írható, hol nem
A sok apró fájl is nagyon lerohasztja a flash alapú memóriákat, meg ahogy mondtam, a sok írás művelet.
-
apeelme
addikt
akkor ide is elért a lavina...hát bemásolom ide is amit Blade topicba már megtettünk:
FONTOS!!!!
LeWa OS:
...a romban olyan módosítást találtunk ami egyértelműen a felhasználó adatait gyűjti (IMEI(!!!), pozíció, stb) és küldi tovább. Ez a rész ami látszik! A módosítás a forrás nélkül nem eltávolítható, szorosan beépül a rendszerbe. Az hogy egy dolgot megtaláltunk, nem jelenti azt hogy nincs több akár támadó jellegű káros kód a szoftverben amit már a mi eszközeinkkel nem látunk. Nem tudhatjuk továbbá hogy a fejlesztőnek milyen célja van a szoftverrel, márcsak azért sem mert ez az adatgyűjtés sehol sincs megemlítve, nem kikapcsolható, és nem is hívja fel a felhasználó figyelmét arra hogy mi történik a háttérben!a MoDaCo hivatalos álláfoglalása a már lezárt Blade LeWa OS topicban:
Thread Cleaned.
This thread is being locked down due to privacy issues. No ROM is allowed to collect data without asking the user. This may be a serious issue. All users are requested NOT to use this ROM. MIUI may be collecting data but it is very much certified to Android and other big companies. As LEWA is a new ROM, We, the moderator team request you to unflash this ROM.
Thank you,
Arz BhatiaA modaco-n található Tilal6991 által készített Lewa OS Port for the ZTE Skate rom ez alapján készül(t)!
SENKINEK NEM AJÁNLJUK HASZNÁLATRA, CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!
keresőszavak: lewaos, lewa os, lewa, skate
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Exelsior
őstag
Az hogy sajnos voltam hülye és türelmetlen és megcsináltam a TPT-t. Mindegy. Lehet megy vissza a gyári. Meg nem is használtam telót ma és készenléti állapotban lemerült elég gyorsan 42%-ra, pedig nem futott semmi olyan a háttérben.Meg a garancia ügy miatt is inkább nem játszok többen így. Lehet szimplán beparáztam.
-
storm3
senior tag
Erre valakinek van ötlete?
Kiegészítésként:
ROM - atomic v2.5
Újra is raktam a játékot,most annyi az extra ,hogy kiírja -checking for updates és utána dob ki,wifi be van kapcsolva.
Játszottam ezzel a verzióval(1.33) tehát működőképes az .apk amim van,nem értem mit állítottam/állíthattam el. -
Acsifun
aktív tag
wow
ez igen, nagyon tetszik
http://mycolorscreen.com/2011/12/21/so-icsy/
http://mycolorscreen.com/2011/12/25/still-desire/Van pár háttér amit enged leszedni, de ezeket nem, beléjük szerettem
nincs mód rá hogy erröl az oldalról rádobjam a Skate-re?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Foxpost
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest