Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
na az a kis csomag az IA használóknak visszaállította az eredetire...de a V2nek nem..nade ha senki nem piszkálta meg a v2ben akkor mitöl változott meg? ezt nem értem..akkor sem ha azt mondod nem a romcsere miatt van..magától csak nem változik meg

nem vitatkozni akarok veled mert jobban értesz ehhez..de a tény tény..v2 alatt rosszul jelzi ki.
akárhogy is van a technikai része,amihez te értesz én felhasználóként azt látom hogy elcsúszva van azaz akksi jelző és nem csak nekem másnál is
na várj..ha az a gyári akkor kavarás van..mert ez a kép pont azért készült mert az volt a rossz és arra adta indiant a zipet javításra....utána aki ezt feltette azt mondta megjavult a ziptől

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- 58.5 mm full fém tamper
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest