- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
-
unskillful
aktív tag
-
adambox
tag
ugyanezek a dolgok nem tetszettek nekem sem, én egy LG 4x-re váltottam, abszolút nem bántam meg. Elegem volt abbol, hogy napsütésben 2 mmröl kellett bámulni a kijelzöt, hogy lássak valamit. A 2 simes megoldas sem jött be igazan, sokszor alaphelyzetben sem tudtak elérni egyik számon sem. Inkabb vettem 2000 ft-ert egyet sima telefonalasra, az LG-ben pedig azt hasznalom amin mobilnet is van.
-
Moleman
addikt
Én is valami
G4 (rájöttem, hogy csak 720p), UMI X2, iOcean X7 Pro jellegű dologra tervezem cserélni fél-egy év múlva, 5" 1080p, 4 mag, 2 giga ram, minél kisebb házban (talán az iOcean a legkisebb). Az még kétséges, hogy hogy fog beférni a zsebembe, már ez is sokszor feszül, ha leülök, de egyébként már megszoktam a méretét, elviselnék egy nagyobbat is. -
Victoryus
addikt
köszönöm a válaszokat!
Akkor még kérdezek!
- Akkor ez már tudja a flasht? pl Y8.com-on kiválasztok egy játékot, akkor fut rajta?
- A másik ami még érdekel, a kamera. Camera 360 ultimattel használja valaki? Azzal is ilyen elmosódott képeket csinál, mint a mobilarénás tesztben? Ebben a programban lehet elég sok mindent állítani, a Bladen is sokkal jobb képeket készít, mint a normál programjával.
- Ezt az újraindulást minden rommal csinálja? Vagy csak van pár bugos app?
- Skype megy rajta normálisan? Bladen csak handsettel lehet normálisan használni.
- Blade-hez képest ennek milyen a hangja zenelejátszáskor (fülhallgatóval) ?Már sok tesztet elolvastam róla. Egyelőre próbálom élőben megnézni. Aztán lehet beruházok egyre ha minden ok.
-
Elméletileg az átparticionálá kb. 30 másodperc.
Ha 0-n áll, akkor val'szeg - vagy a driver nem megfelelően telepített, - vagy nem negfelelő időben csatlakoztattad a telefont.A telefont csak a download gomb megnyomása után szabad csatlakoztatni kikapcsolt állapotban (vagy akku nélkül akár)
-
Én használom az óra widget-et, ha arra rábökök, akkor az ébresztőórát hozza elő.
Szerintem elvárásnak megfelelően működik.Ezen kívül használom a sleep as android cuccot, ami szintén jól működik.
A névjegyek és a tárcsázó két külön cucc, ezért más a kinézete. "Ez nem bug, ez fícsör".
A GO-launcher mellé feltehetsz olyat, hogy GO-locker, vagy Widget-locker (ez fizetős).
Ezzel megváltoztatható a feloldási metódus.Ezen kívül van olyan, a power gomb nélküli feloldásra, hogy "auto screen on", ami beállítható a közelítés-szenzor képernyőfelébresztésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC