- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
-
Moleman
addikt
A recovery backupot nem tudja valaki, hogy lehet kibontani? Annak idején a Bladen img-ket készített a cwm, amihez bár unyaffys kellett, de ki lehetett bontani. A Defy még egyszerűbb volt, tarokat csinált minden partícióról, egyből hozzáfértem mindenhez. Viszont ezzel a duppal/blobbal nem tudok mit kezdeni.
(Ja, Win7 alatt szeretném.) -
barnagy
csendes tag
-
-
Moleman
addikt
A gyári tárhely menüben is 503 mega jelenik meg? Nekem 2.52 giga.
(#3142) Mercutio_
Igazad van, nekem is belső memóriát ír, de én azt hittem, az a data partíció. Akkor mi van a data-n? Ilyenkor mi marad a telefonon? System 500 mega, cache nem tudom mennyi, data/valami más2.5 giga?
-
Moleman
addikt
Ha már megvolt a zöld kör, CWM-ből telepítsd a disable zipet, és egyből működni fog, nem is kell újra felrakni a romot elvileg. Próbáld meg. (Ha újra felraknád a romot, akkor már nem fog kelleni a disable, mert az aroma installer automatikusan felismeri az átpartícionálást.)
Én nem formáztam, ha jól emlékszem, elrontani nem tudod vele, próbáld meg így. (De már nem vennék rá mérget, azóta legalább 10× telepítettem újra.
)
-
junkpod
veterán
-
malisonX
aktív tag
Fél éves használat után én 1 dolgot emelnék ki nagyon: Olyan tokot vegyél rá ami körbeöleli az egész telefont, ne olyat mint a Nillkin, hiába nagyon minőségi tok. Tapasztalatom szerint a keret króm bevonata elég sérülékeny
Hiába vigyáztam rá nagyon, most nagyon nem néz ki jól. Szerencsére a szilikon tokom elég jól takarja. Viszont így ha el akarnám adni a készüléket, gondolom csak gombokért menne el.
-
-
Mercutio_
félisten
Van egy komplett írás róla itt a logout-on is.
-
pixelblondie
senior tag
Szia.Azzal még várnék.Még tapogatózunk.
Amit most hirtelen el tudok mondani róla az,hogy villámgyorsan repeszt rajta az ICS, maga a készülék kellemes tapintású, jó fogású, abszolút nem nehéz a méreteihez képest, nem húzza a zsebet.
Jó fotókat csinál és a hangminősége is szuper.
A hangereje nagy, hívás közben kiváló hangtisztasággal dolgozik, jól hallottam mindenkit, és ők is engem.
Egyik kártya se dobta el a hálózatot egyszer sem, a kártyaműveletek zökkenőmentesek.
Nekem különösen a színek általi megkülönböztetés tetszik.
Értem ezalatt sim 1:kék, sim 2: narancsKönnyebb megjegyezni, szerintem így, hogy mi hol van
A többit majd később
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- Once Human
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest