- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
keresgélj itt is, volt már róla szó
-
No, azt mindenképpen kipipálnám, de nem tudom, hogy hova menti
Ha viszont még nem kezdted el ténylegesen a telepítést (és root a telefon), akkor simán le tudod menteni az egész nvram könyvtárat a régi rom-ból.
Ha meg elkallódik - bár én már szanaszét flesseltem (főleg múlt héten, amikor megtaláltam a gyári rom-ot), és soha, de soha nem kallódott el az imei - akkor is van lehetőség visszapakolni, elméletileg. -
Nem láma kérdés. Logikus, hogy biztosra akarsz menni.
Ez a /data particiót bővíti ki.Ezzel egyidejűleg az eddigi belső SD megszűnik létezni.
A /data törlődik, ezért is kell a műveletek megkezdése előtt egy CWM backup. Ebből ugyanis visszaállítható a teljes /data partíció, ahol a te adataid, programjaid vannak.A rom meg marad ugyanaz, a /system-et nem bántja.
Az eddigi sdcard2 pedig átavanzsál sdcard névre.
-
M_o_g_y_i
őstag
Most nem részletezem mert erősen OFF, de pl. nekem egy csomagom most jött meg 1 hónap 3 hét után...
Ettől független lehet nem általános a dolog, de ez a tapasztalatom.Szóval akkor Nektek milyen felbontású stb. filmet visz a telefon? Nekem ugye "ruszkij V970" van, össze tudnánk hasonlítani.
-
Kicsi kompromisszumokra számítanod kell. Na nem vészes a dolog...
A kínai boltok furcsák, néha igazat mondanak, néha nem . Ezt ki kell fogni. ;(
A telefon viszont jó, a hazai szolgáltató (témobil) által forgalmazott GrandxIn sem mentes a bug-októl... ez sem egészen.
Ha már egyszer már tulaj leszel, szerintem elégedett leszel vele. Ár/érték arányban biztos.
Csak az akksi picike, nekem naponta töltenem kell. Igaz esténként játszom legalább fél órát, napközben pedig térerőszegény helyen vagyok, ráadásul az e-mail ellenőrzést is bekapcsolva hagyom... -
Gman999
tag
Camerazoom FX: frankó fénykép app, rengeteg lehetőséggel
Colornote: egyszerű jegyzet
Quickoffice: office, sok formátum támogatásával
Shazam: zenefelismerő
Opera mobile: az általam favorizált böngésző
Poweramp: a kedvenc zenelejátszom
és végül egy Swiftkey 3 billentyűzet.
Nekem ez a pakkom, plusz ha pár játék is érdekel a kedvenceim a Fruit Ninja, Granny Smith, Doodle Jump. -
hunaqua
addikt
"Messze a tisztességes ár alatt kínálja telekommunikációs termékeit a Huawei és a ZTE - állítja egy, az Európai Bizottság által végzett elemzés."
Szerintem ez hüllle!
Kínában 1 darab V970 vagy Grand X Tegra2 kiskerben,postával 180usd.-
Akkor mennyi gyári áron mondjuk 10.000.-db?
A lényeg sajnos az,hogy be van sz@rva az Európai Bizottság! Nagyon nagy bajban van Európa.
davidlaci
Nem kell besz@rni,nekem van csomagom 29.-óta "küldemény felvéve" státuszban. Azt még el sem küldték.
A Barátom csomagja is 29.-i,az már meg itt van az országban. (mind a 2 HongKong post) -
Gman999
tag
Na persze egyből az a rossz aki olcsóbban ad valamit...talán ha a többiek nem dolgoznának akkora haszonnal ők is versenyképesek lehetnének. Imádom ezt a kapitalista hozzáállást...
Nekem ez az Ázsiai felfogás sokkal szimpatikusabb, akik inkább kisebb haszonnal operálnak, de a végén ők viszik el a nagyobb bevételt, a jó kis nyugat pedig mindenre adó/áremeléssel reagál meg több ezres leépítéssel...valahogy ez nagyon nincs jól.
-
Dot
őstag
Annyira nem sok. Max-on volt a térerő!
T-honlapján nem találtam kiírást, és csak Pest környékén csinálják, legalább is én ilyen tájékoztatót kaptam!
De majd mindjárt írok a fórumba! -
kortve1
csendes tag
Nem célom itt hirdetni, de látom néhányan örülnének a gyors beszerzésnek.
Eladnám a pár napja jött saját célra rendelt telefonom - Defy után túl nagy, nekem nem kényelmes használni. Tesztelgettem, működik 2 kártyával, gyors, pixel hiba mentes - ami feltűnt, hogy Bruno féla rommal max hangerőn a hangszóró néhány hangnál berezonál - nem zavaró, csak furcsa, Grand X In topicban is előjön. Engineering modeban kis halkítás után eltűnt a jelenség - köszi a tippeket. A gyári fólia még rajta van, dobozával, tartozékaival, egy kemény tokkal. Ajánlatok PM-ben jöhetnek. -
Sajnos lehet, hogy tényleg a karácsony miatt csúsznak, és szinte mindenhol.
Legutóbb a kínai nagyünnepnél volt hasonló.
Nem tudni rossz választás volt-e, vagy lett vonla jobb megoldás. Lehet, hogy másik bolttal/telefonnal sem jártál volna jobban.
Esetleg kérdezz rá - ha van online ügyfélszolgálat akkor ott -, hogy tunak-e küldeni helyette hasonlót ezen az áron. (Csak akkor az már nem a te választásod, esetleg keserű szájízzel vennéd meg a másik kászüléket. Nem beszélve arról, hogy akkor nem ezt a fórumtémát látogatnád majd lelkesen)
-
junkpod
veterán
és mi van az adatletöltéssel? (még nincs meg a másik kártyám, nem tudom tesztelni)
Ha az egyiken éppen adatkommunikáció van akkor a másikra nem jön meg a bejövő hívás?
Illetve még nem tudtam értelmezni mi a különbség a két kártyahely között?Más: tesztelgettem egy picit a video képességeket:
- gyári camera szofttal este kompaktizzós világításnál volt egy durva lila-piros/normál szín villogást 720p módban, kültéri normál fényeknél nem volt gondom. Visszajátszásnál rángatott valamiért, de aztán a moboplayer-el lejátszva és PC-n is folyamatos volt, tehát a gyári videoplayer app szaggatot be.-mivel nem tudtam átállítani a gyári camer appot, hogy a DCIM folderbe mentsen (nektek hova menti a képeket/videokat?), telepítettem a LGCamera appot. Elsőre nagyon rossz video minőséget kaptam ezért megnéztem a gyári felvétel értékeit és az alapján átállítottam, így már ez is jó:
video: MP4/3gp, 12Mbps, 30 fps, auto focus (continous állandóan fókuszál, használhatatlan, talán akkor lehet jó ha álló háttérnél valaki sétál a felvevő felé...) és a fókuszálás hangja behallatszik a felvételbe
hang aac 128kbps 16khz, AAC sztereo
így pc-n nézve is kiváló, még 42 incses tv-n is tesztelem azért
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest