- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy_cz
senior tag
válasz
malisonX #4918 üzenetére
Elég nagy szívás kiszedni az érintőpanelt az lcd-vel együtt! Előlröl kell megindítani, az első hangszóró résznél nagyobb a rés, és innen kell elkezdeni kifeszíteni belőle a Digitizer részt. Persze úgy, hogy ne sérüljön... az lcd pereménél van ráragasztva a digitizerre.
Elég nagy sz**ás... -
Kexifoxi
csendes tag
-
válasz
malisonX #2485 üzenetére
Fura...
Mobileuncletools-szal tettem el egy régebbit -> minden ok, elsőre indult a recovery.
Aztán feltettem az újabbat, és reboot to recovery után a recovery helyett ismét újraindult, és normál telefon módban indult. Megismételve az update recovery-t a újra, vártam egy fél percet, utána OK-ztam le, hogy induljon el recovery-ben és valóban elindult.
Csak gondoltam megjegyzem.Ha frissítik az xda-n a cwm-met, akkor igyekszem követni, amennyire tőlem telik.
-
GtCaT
tag
válasz
malisonX #1484 üzenetére
v1.11 felrakása után az egyik zsugánál (kijelzőn a bal oldali - kék színű) az első bekapcs. után nem volt térerő. Sötét szürke maradt. Vártam 2-3 percet és ezután bekapcsoltam rajta az adat engedélyezést.
Ekkor megjött a térerő és felette a kis "H" betű, és bejött a Net is. Nem lesz ezzel gond.
Köszönöm, h megosztottad! -
válasz
malisonX #1300 üzenetére
Közben megváltozott az avatarod... kereshetlek ám a régi fejeddel
Szóval még egy bug, de ez inkább fícsör:
Az akku szint jelző 100 és 85 között nem vált százalákonként, ez meg is zavart hirtelen.
(gondolom további "lépésközök" is vannak benne.
Most jelenleg 89%-on áll valójában, és 85%-ot mutat. 94%-nál 100%-ot mutat.Ha még találok, jelzek...
-
-
tlac
nagyúr
válasz
malisonX #1242 üzenetére
mivel egy bárki által elérhető fórumba rakta fel, nem hiszem, hogy gond lenne belőle
szóval linkeltem -
kispredátor
csendes tag
válasz
malisonX #854 üzenetére
érdekesen alakul, de azért még mindig nem zte v970 árban van
-
pgemil
aktív tag
válasz
malisonX #780 üzenetére
Köszi!!
Sajnos az "elejét" nem mertem még megbontani. A hátfal "simán" le(-ki)ön, a felső szalagkábel is leakasztható, de az LCD-hez nem fértem hozzá (IPS). Az akksi alatt lévő matricán van 1 lyuk, csak a fólia kilyukasztása vagy megsértése nélkül nem férek hozzá. Lehet, hogy az "tartja az IPS-t?
A foltok szerintem az IPS és az előtte lévő "üveg" között lehet. Ide kellene bejutni, kitakarítani......
Mégegyszer köszi -
válasz
malisonX #413 üzenetére
Nos, én másodszorra is feltettem (rom telepítés után a belső sd letiltó zip-et), túltéve magam a saját lükeségemen.
Az Antutu az üres rendszerről u.a. mondja, mint az előző ~5400pont (a régi verzió...)
Eltűnt a zte menü. (eddig se' hiányzott)
Másban eddig nem látok különbséget.
Nem gyorsabb, nem lassabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest