Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
balpeter04 #13631 üzenetére
Először nekem sem javult, aztán valami csoda történt és jó lett(én totál lemerítettem 1-2x, ahol piros akksijelet rakott meg 1%-ot írt ki). Most egy nap alatt már elég nehéz lemeríteni, minimális piszkálással meg két nap 100% hogy meglenne, szerintem három is. Lehet totál mindegy hogyan töltöd de be fog állni. Meg érdemes odafigyelni programokra mert az android tökéletlensége miatt ha kilövöd akkor is fut még valahol és szívja az akksit. Nálam ilyen pl. a meteor blitz nevű játék, kilőttem, újraindítottam és még úgy is megjelent a fogyasztási grafikonnál. Ilyen ez az android, felügyelni kell, ez pl egy baromi jó játék lett volna. És ez nem a játék hibája, mert ha kilövöm akkor az oprendszer intézze el és ne hagyja meg valahol futni, legyen az a játék bárhogy megírva! Sajnos nem teszi és még tájékoztatást sem ad, csak akksi infonál bukik ki.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest