Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
lumber_hw #11588 üzenetére
T-mobile honlapon a my t-mobile menüpont alatt regisztráld be az adott telefonszámodat, 1 perces művelet. Utána ezt a netstartot ki tudod azonnali hatállyal iktatni az internetcsomagos fülnél. Az összes dominokártyánál aktív ez a netstart alapjáraton, így ha van a ismerősi körben még dominos, ott is nyomjátok ki ezt a csomagot. Ha kell a net akkor lehet venni pl. 500 megás csomagot 2000ft-ért. Ha erre kerülne sor az abból hátralévő mennyiséget is lehet követni ezen a regisztrált oldalon.
Új kártyánál előbb küldj egy sms-t, vagy hívj fel valakit (a 1777 vagy *102# ingyenes, én mindkettőt tárcsáztam és engedte a regiszrációt) hogy a telefonszám aktiválódjon a rendszerükben, csak utána lehet regisztrálni és módosítani a hozzá tartozó netstart förmedvényt! Én azt csináltam hogy kivettem az új simet és beraktam egy régi net nélküli készülékbe, így nem buktam 1ft-ot se. Már első bekapcsolásnál szívja egy androidos cucc a pénzt amennyire én tudom, ezért kerültem meg így. Nem mint ha nagy pénz lett volna, de az elv a fontos
-
bartiiiiiii
csendes tag
válasz
lumber_hw #11565 üzenetére
+1
Ellenben én találtam olyan szintű megoldást, hogy ilyenkor home gomb. majd a főképernyőn, hosszan home, ekkor bejön a multitask menü(?) itt angry birds kiválaszt. ekkor visszakerülsz a játékba, ellenben bejön a menü, itt meg vissza tudsz lépni a listához és esetleg újrakezdeni az adott pályát, vagy kill nélkül kilépni
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest