- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- Kipróbálható a One UI 7 a Galaxy S24 FE készülékeken
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz lumber_hw #11588 üzenetére
T-mobile honlapon a my t-mobile menüpont alatt regisztráld be az adott telefonszámodat, 1 perces művelet. Utána ezt a netstartot ki tudod azonnali hatállyal iktatni az internetcsomagos fülnél. Az összes dominokártyánál aktív ez a netstart alapjáraton, így ha van a ismerősi körben még dominos, ott is nyomjátok ki ezt a csomagot. Ha kell a net akkor lehet venni pl. 500 megás csomagot 2000ft-ért. Ha erre kerülne sor az abból hátralévő mennyiséget is lehet követni ezen a regisztrált oldalon.
Új kártyánál előbb küldj egy sms-t, vagy hívj fel valakit (a 1777 vagy *102# ingyenes, én mindkettőt tárcsáztam és engedte a regiszrációt) hogy a telefonszám aktiválódjon a rendszerükben, csak utána lehet regisztrálni és módosítani a hozzá tartozó netstart förmedvényt! Én azt csináltam hogy kivettem az új simet és beraktam egy régi net nélküli készülékbe, így nem buktam 1ft-ot se. Már első bekapcsolásnál szívja egy androidos cucc a pénzt amennyire én tudom, ezért kerültem meg így. Nem mint ha nagy pénz lett volna, de az elv a fontos
[ Szerkesztve ]
-
-
bartiiiiiii
csendes tag
válasz lumber_hw #11565 üzenetére
+1
Ellenben én találtam olyan szintű megoldást, hogy ilyenkor home gomb. majd a főképernyőn, hosszan home, ekkor bejön a multitask menü(?) itt angry birds kiválaszt. ekkor visszakerülsz a játékba, ellenben bejön a menü, itt meg vissza tudsz lépni a listához és esetleg újrakezdeni az adott pályát, vagy kill nélkül kilépni
Galaxy S7
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest