- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Aktív témák
-
Pantal
senior tag
válasz
cellpeti #5522 üzenetére
A 2G-s Iphone hardveresen kb u.az mint a 3G-s. Igen, ez az almának hatalmas előny, hogy az iOS-t csak 3 hardverre kell megírniuk, emiatt könnyebb a dolguk, emiatt tudnak mindent olyan finomra beállítani, ahogy van. Androidnál ez még sajnos nem így van, de ki tudja, ha azt vesszük, még mindig nagyon fiatal ez az android dolog, ki tudja mi lesz belőle, ha "nagy lesz". És itt jegyezném meg, ami szerintem követendő példa lenne az iOS-hez képest, az a multitask. Sokan pont ezért szidják az iOS-t, hogy nem valódi a multitask, szerintem meg jó lenne egy ilyen fajta multitask androidban is. Memóriával sokkal kevesebbszer lenne gondunk, drágább gépeknél talán egyáltalán nem lenne gond. És szerintem funkcionalitásban semmivel se rosszabb, mint a valódi.
Szerk.: Hú, de elkanyarodtam a témától
. Elnézést az offért.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged