Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Pantal
senior tag
válasz
cellpeti #5522 üzenetére
A 2G-s Iphone hardveresen kb u.az mint a 3G-s. Igen, ez az almának hatalmas előny, hogy az iOS-t csak 3 hardverre kell megírniuk, emiatt könnyebb a dolguk, emiatt tudnak mindent olyan finomra beállítani, ahogy van. Androidnál ez még sajnos nem így van, de ki tudja, ha azt vesszük, még mindig nagyon fiatal ez az android dolog, ki tudja mi lesz belőle, ha "nagy lesz". És itt jegyezném meg, ami szerintem követendő példa lenne az iOS-hez képest, az a multitask. Sokan pont ezért szidják az iOS-t, hogy nem valódi a multitask, szerintem meg jó lenne egy ilyen fajta multitask androidban is. Memóriával sokkal kevesebbszer lenne gondunk, drágább gépeknél talán egyáltalán nem lenne gond. És szerintem funkcionalitásban semmivel se rosszabb, mint a valódi.
Szerk.: Hú, de elkanyarodtam a témától
. Elnézést az offért.
Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest