Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
A stílusodat továbbra sem értem, de igen ezzel próbálkoztam. Nézd, egy dolgot el kell fogadnod, ha tetszik ha nem. Nem mindenki olyan, vagy feleannyira naprakész és tapasztalt Android témában mint amilyen Te vagy. Az írásaid és kommentjeid alapján, ez neked minimum a hobbid, de lehet, hogy a munkád is, viszont ezzel nem mindenki van így, ezért talán elnézőbbnek, elfogadóbbnak kellene lenned, amikor valaki hiányos tudással érdeklődik, hiszen erre való a fórum. Nem lehet mindenki expert. Ennyit a stílusodról.
Az eredeti felvetéshez visszakanyarodva. Mielőtt írtam volna, minimum egy órát, de még többet is rászántam a keresgélésre, leírásokat olvasgattam, Youtube videókat nézegettem, de az útmutatókban a Bootloader nyitás sehol nem merült fel (most, hogy beleolvastam pl. az egyik videó alatti komment szekcióban, már igen, és egy kommentelő azt írja, hogy nyitni kell hozzá a BL-t, viszont a maga a bemutató olyan természetes jelleggel megy egy a nyitott BL mellett, hogy még csak fel sem merül mint feltétel), pedig már magam is arra jutottam, hogy az lehet megoldás, arra viszont nem, hogy ez a kizárólagos is egyben. Azt hittem, hogy gyári ROM-ra lehet gyári ROM-ot telepíteni BL nyitás nélkül is.
Ezzel viszont csak az a baj, hogy amennyiben BL-t nyitok, úgy oda a User Data, aztán már nincs okom a gyári ROM-hoz ragaszkodni és inkább az xiaomi.EU-s romot tenném fel az asszonynak is. Ezek szerint akkor, ez az út így nem járható.
Minden esetre kösz a fura választ is, legalább egyértelműsítetted, hogy mi a szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- KÉK HONOR 50 lite 6gb ram , 128GB független Android 13 fut rajta
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest