- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikszi
tag
válasz
#38464487 #6348 üzenetére
Már van 3 régióra is, EEU, Török és orosz (ezek amolyan előzetes kiadások). A global sajnos most késik S-nél is és Pro-nál is.
[Note 9 S romok] -
csévoka
csendes tag
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem!
Adott egy note 9 pro 64gb változat.
Sim kártya kukában. A telefont meg gyári adat visszaállítás volt. Sajnos most nem tudok belépni mi account miatt.
Próbáltam a mi account oldalon engedélyt kérni de mindig valami nem tetszik nekik (smsben kapom a választ).
Már ma nem is engednek többet próbálni!
Ebben tud valaki segíteni?
Segítséget előre is köszönöm! -
törölt tag
válasz
Zsoltpeter #6347 üzenetére
Érdekes nekem nem jelzi.
Peddig rákerestem 3 szorvis.
-
törölt tag
Sziasztok!
Note 9 pro megjött a 12.5.
De ami érdekes a note 9s re meg nem jött 12.0.4.0 a legújabb.
Régeben olvastam olyat,hogy a note 9s hamarabb kiadják a frissitést mert a indiai piacra szánták.
-
laracroft
senior tag
Mivel a Note 10S topic még nem pörög igazán megkérdem itt is szerintem ti tudjátok
A Note 10S-nek van kínai verziója?
Mint ahogy a Redmi Note 9Pro-nak ugye nincs...
köszi -
-
Használ valaki közületek picit komolyabb Bluetooth headsetet? Tudja a telefon az LDAC-t? Vagy legalább az AptX HD-t?
-
beach head
senior tag
ugy nezem ez a buborek funkció most valamivel jobban megy a 12.5.1en... mar csak azt nem ertem miert jelzi a messenger ikonjan olvasatlan uzenetnek(raadasul mindig eggyel tobb uzenetet mutat, mint amennyit olvasok) ha arra a miniatur bubifejre kattintva(ami van a chat heads helyett most) mar elolvastam az uzenetet, igy gyakorlatilag nincs is mar uj uzenet, de megis ott virit....
-
x1port
addikt
Sajnos a hívás utáni sötét kijelző megmaradt frissítés után is.
Kb 2 percig tök jól működik , utána elsötétedik. Csak gombbal lehet életre kelteni hívás után -
Érdekes, ha a Nova-ban beállított zárolással zárom le a képernyőt, akkor nem megy sem a z ujjlenyomatos, sem a band-es feloldás. Ha az értesítősávban lévő "Képernyőzár" gombbal zárom le a telefont, akkor működik mindkét féle feloldás.
Szerintem a Nova zárolási metódusával van probléma...Szerk.: úgy néz ki, hogy megvan a megoldás.
Nova beállítások --> Haladó --> Képernyő zárolási módszer.
Itt a "Kisegítő lehetőségek"-et kell választani.
Nekem "Eszköz rendszergazda"-n volt eddig. Átállítottam és működik. -
Sziasztok!
Tegnap feldobta a frissítést a telefont, aztán eltűnt.
Kb. mennyi idő, amíg újra elérhetővé válik?Köszönöm a segítséget.
-
kanyi51
senior tag
Én is még a Note 4 óta használtam teljes megelégedéssel, meg is vettem. Tegnapig jól is ment, ahogy frissült a MIUI és újra indult, onnan nem megy az ujjlenyomat képernyő feloldás és az arcképpel se. De csak ez, amúgy működik az ujjlenyomat olvasó legalábbis ahol probáltam. Képernyőzárat ki-be kapcsolgattam, töröltem újra tettem, ki be kapcsoltam a Novát , leinstall, majd újra fel közben próbák de nem megy. egyszerűen nem értem, nem tudom még mit lehetne próbálni, Fel tettem a POCOT is, na az aztán izgalmas. Az meg nem kér semmi azonosítást. Képernyő nyit ujjlenyomattal, és azonnal a fő oldalon van. Hát ez van, most minden laalvás után amit 1 percre állítottam kell minta.
-
-
x1port
addikt
válasz
Viktor0610 #6319 üzenetére
Most újra feldobta a frissítést, és fel is települt
-
-
-
kanyi51
senior tag
válasz
Viktor0610 #6318 üzenetére
Google Pay
-
-
-
kanyi51
senior tag
Na kérem! Megjött, fel is ment, ujjra is indult. Príma.
Csak éppen az ujjlenyomattal, és arcképpel nem lehet feloldani a képernyőt.
Nem tetszik neki a Nova, de hiába állitok be bármit leveszem a Novát akkor is bekéri a bejelentkező kódot.
Elvileg teljesen alapállapotban van Képernyő feloldáskor ezt írja : Nem lehet ujjlenyomattal és arcadatokkal feloldani ezt a készüléket ha 3. féltöl származó képernyőzárat használ. Rendben van DE mit álitsak be neki ?? Mert eddig hiába próbálkoztam semmi Téma nem volt jó. -
szoki_
csendes tag
Nekem felajanlotta a frissítést de mire le tudtam volna tölteni eltűnt és nem ajánlja fel újra.
Tudok csinálni valamit, hogy újra felajanlja, vagy csak várni tudok? -
-
x1port
addikt
Nektek felment rendesen a frissítés ?
-
-
somtom
csendes tag
Megjött nekem is.
Kíváncsi leszek milyen lesz.
-
-
-
válasz
szab.tam #6300 üzenetére
Valószínűleg megtréfál a közelségérzékelő. Mivel a Xiaomi készülékekben egy rakás hulladék ez a szenzor egy ideje (most tűnt fel a Xiaominak is...), sűrűn előfordul, hogy az arcoddal különböző dolgokat csinálsz hívás közben. Én szerencsés vagyok, általában csak értesítési sávot húzom le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged