- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom2085
csendes tag
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy redmi note 9 pro telefonom. Idén januárban vettem a BANGGOOD webshopról. A múlt héten ellopták, de meg lett a tettes és a telefon is. Viszont csináltak egy hard resetet a telefonon, és most a mi account lockolta a telefont. Egy 30-as feltöltőkártyás sim volt benne, amit a tolvaj kivett, és eldobott, így nem tudok aktiváló sms-t se kérni a telefon feloldására.
Az eddig használt google fiókom adatai megvannak. Nem is emlékszem, hogy mikor aktiválhattam a mi accountot.
Hogyan tudnám feloldani a telefont? Segítségeteket előre is köszönöm. -
-
-
Trooper82
senior tag
válasz
Viktor0610 #5340 üzenetére
Az a felháborító, hogy 1 éves kb a telefon és 9 honapja csak biztonsagi frissiteseket kapunk. De végülis mindegy, igazad van. Működjön 🙂.
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5345 üzenetére
Háttttamúgy.. Changelog szerint Április.. telefonon dátum szerint 2021-03-01..
-
válasz
Viktor0610 #5340 üzenetére
Ja, hogy nem 11 alapú. Értem. De legalább a biztonsági szint friss.
-
crok
nagyúr
EEA-ra is megjött a frissítés:
New update available! (via OTA)
Device: Redmi Note 9 Pro EEA
Codename: #joyeuse
Type: Stable Beta Recovery
Version:V12.0.4.0.QJZEUXM | 10.0
Size: 2.6 GB
MD5:597eda23b4479f768ceb49fe08b65efe
Changelog:[System] Updated Android Security Patch to April 2021. Increased system security.
Teljes ROM zip:
https://bigota.d.miui.com/V12.0.4.0.QJZEUXM/miui_JOYEUSEEEAGlobal_V12.0.4.0.QJZEUXM_597eda23b4_10.0.zipIncremental ROM zip:
https://bigota.d.miui.com/V12.0.4.0.QJZEUXM/miui-blockota-joyeuse_eea_global-V12.0.2.0.QJZEUXM-V12.0.4.0.QJZEUXM-c886a853eb-10.0.zipmirom.ezbox.idv.tw-n is kint van.
-
-
Trooper82
senior tag
válasz
feketedini #5337 üzenetére
Igen egy darabig ott volt a logo. Botrány, hogy ismét csak egy biztonsági frissítés.
-
peestike
senior tag
válasz
feketedini #5337 üzenetére
Dettó itt is, már kezdtem majdnem idegállapotba kerülni, mikor beindult.
-
feketedini
tag
Ota frissítés után másnak is hosszú percekig áll a Miui logo? Több, mint 5 percet állt. Szóval érdemes nem megijedni és türelmesen várni, mert lassan indul újra.
-
Plusz, nálam grid layout volt, mielőtt ezt bemásoltam ide (az nem zavart a tab grouppal ellentétben
), de most kikapcsoltam a Tab Grid Layout flaget, és restart után vissza is állt a régi kinézet.
Persze, nem lennék meglepve, ha x nap múlva ismét feltűnne az új kinézet. A k. Google nagyon "ért" hozzá, hogy b... rontsa el a jól működő dolgokat.
-
fireman123
őstag
válasz
Viktor0610 #5331 üzenetére
Köszi, kikapcsoltam.....nálam egyenlőre visszajött a kártyás nézet.
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5333 üzenetére
-
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5331 üzenetére
Kíváncsiságból kipróbáltam mert régen elég volt ennyi amit írtál te is de ma már nem elég és valószínűleg maradni is fog a jövőben ez az új grid elrendezés.. mindenesetre ezeket kapcsoltam ki, be vagy állítottam alapértelmezettre:
Tab Grid Layout - Disabled
Tab Groups - Disabled
Tab Groups Continuation - Default
Tab Groups UI Improvements - Default
Tab switcher on return - Disabled
Enable Tab-to-GTS Animation - Enabled
Conditional Tab Strip - Enabled
..és mostmár a "régi" kártyás kinézete van megint.
Mondjuk nekem mindegy, én csak bookmark sync-re használom a Chrome-ot és nekem még használhatónak is tűnik a grid de ahogy látom / olvasom az emberek egy tekintélyes hányada nagyon utálja.. De ennyire? -
válasz
fireman123 #5330 üzenetére
Nem te nyomtál el valamit.
A k. Google mókolt a Chrome-mal.
Disable Grid View for Tabs in Google Chrome for Android
Navigate to chrome://flags. Search for “grid” and locate the “Tab Grid Layout” flag. Tap on the drop-down menu next to it and select “Disabled” from the following list. Chrome will then bring up a prompt to relaunch the browser for the changes to take effect. -
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #5254 üzenetére
~2 hete kérdeztem itt, hogy van-e megoldás arra, hogy nem szól a normál hangszórója hívás közben, csak kihangosítva lehetett vele beszélni, most volt ideje öcsémnek, hogy megoldja a gyári vissszaálltást, és csak a történet befejezéseként jelzem, hogy megoldódott a gond, szóval valami szoftveresen akadt be nála, most már működik a hangszóró.
Mondjuk arra kíváncsi lettem volna, hogy nem-e Ő tudott valamit babrálni, és mit állított el esetleg, illetve nem tudom, hogy az adott aktuális utolsó rom újratelepítése nem segít vajon ilyen esetben?
-
crok
nagyúr
-
-
crok
nagyúr
Globára frissítés érkezik majd - már letölthető:
New update available! (via OTA)
Device: Redmi Note 9 Pro Global
Codename: #joyeuse
Type: Stable Beta Recovery
Version:V12.0.3.0.QJZMIXM | 10.0
Size: 2.5 GB
MD5:99a2cc21b604b2b79010bd71710bb9e7
Changelog:[System]
Updated Android Security Patch to March 2021. Increased system security.Teljes ROM zip:
https://bigota.d.miui.com/V12.0.3.0.QJZMIXM/miui_JOYEUSEGlobal_V12.0.3.0.QJZMIXM_99a2cc21b6_10.0.zipIncremental ROM zip:
https://bigota.d.miui.com/V12.0.3.0.QJZMIXM/miui-blockota-joyeuse_global-V12.0.2.0.QJZMIXM-V12.0.3.0.QJZMIXM-41e0213a6b-10.0.zipmirom.ezbox.idv.tw-n is kint van.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
HG_hagor #5317 üzenetére
Ezzel SMS-t is tudsz küldeni. Összetettségben többet tud, mint a TruePhone, viszont teljes pompáját csak megvásárlással lehet használni.
Minden esetre az ingyenes verziója is bőven megfelelő arra amit írtál.
Én is TruePhone-t használom, de az nem tud SMS-t kezelni, így azt Textra-val kezelem (megvettem)
-
HG_hagor
csendes tag
Sziasztok!
Megoldásotokat szeretném kérni. Xiaomi redmi note 9 pro 6/128Gb (nem az 5g) telefonon van MIUI 12.0.2. -val és Android 10 QKQ1...... -al. Gmail-al se és semmi mással sem szinkronizálódó 'hagyományos' telefonkönyvre lenne szükségem ami csak a telefonba menti a kapcsolatokat ill. egyszerű gmail-tól független sms küldőre (nem 'messages' -re). Ha el akarok menteni egy telefonszámot akkor mentési helynek csak gmail -os fiokomat ajánlja fel a telefon memóriát vagy a sim kártyát nem. Szinkronizálás letiltottam már a fiók beállításnál és a 'nevjegyek' -ben is.
Hogy lehet ezt megoldani? A gmail fiók nekem csak a play áruház miatt kell semmi más esetben nem akarok feléjük infót adni stb.. (azt most hagyjuk hogy csak azt nem szerzik meg amit nem akarnak...)
Hogy lehet erre 12.5 -öt tenni? Van e érdemi előrelépés a fentihez képest?
A xiaomi.eu rom -használatával nem vagyok képben. Hol találok ehhez egyszerű leírást?
Előre is köszönettel: Gábor -
batai15
félisten
válasz
Danecay #5314 üzenetére
Ráadásul az értékeléseim megnézve nem hiszem hogy burkolt hirdetésre van szükségem , így viszont enyhén rágalmazás ahogy fogalmaztak .
Szóval a szankció erősen túlkapás btw , főleg hogy ilyen jellegűen ez volt az első mióta fórumozok.
Elég lett volna maximum itt felhívni a figyelmet , semmi többre nem lett volna szükség . -
laracroft
senior tag
válasz
Viktor0610 #5313 üzenetére
Thx
-
-
-
laracroft
senior tag
Sziasztok,
csak egy gyors kérdés
Lehetséges valahogy Bootloader nyitás nélkül Global ROM-ot felraknom?
(xiaomitool, MiFlash-t próbáltam)
köszi -
crok
nagyúr
-
batai15
félisten
Egyre röhejesebb az oldal , figyelmeztést kaptam ,és burkolt hirdetés titulust mert meg mertem kérdezni hogy mennyit érhet a készülék .szánalmas .
-
Dhampir
félisten
válasz
zeon.hu #5301 üzenetére
Köszönöm, sajnos nem látok rá a segítséget kérő mobiljára (nekem meg sajnos más típusú készülékem van), de minden infót átküldtem számára. Szükség esetén ezt a képet is továbbítom majd, ha nem boldogulna és hogyha nem gond.
Remélem, hogy ezek után már meg tudja csinálni. Legvégső esetben beküldöm a szolgáltatóhoz, hogy segítsenek neki.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
nincsnév007 #5302 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest