- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
tomazin #1261 üzenetére
Én sosem csinálom adb-ből. Flashelem recovery-t, manuálisan bootolom telót, recovery-ből pedig felrakom a romot. Minden funkciója működött a romoknak ezzel az instalállási metódussal. Nem használtam miflash-t sem. Én csak úgy csináltam mindig ahogy a kommentemben linkeltem múltkor.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
tomazin #1253 üzenetére
Fájlkezelővel megkeresed a recovery-t. Átnevezed
recovery twrp.img
Ablakon belül üres területen shift + egér jobb gomb. Parancssor nyitása itt.
Parancssorba:fastboot flash recovery twrp.img
Megvárod míg lefut, utána:fastboot boot twrp.img
Így fent lesz a telefonodon a twrp és el kell indulnia. -
PCProfessor
aktív tag
válasz
tomazin #1250 üzenetére
Igen, úgy kell. Ebben a kommentben ki is tértem rá. Manuálisan kell drivert telepíteni, újraindítani a gépet, utána már látni fogja. Én mindig wipe-oltam mindent, nem volt gond, hogy felrajka a romot(előtte persze mentettem mindent).
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
tomazin #1246 üzenetére
A legújabb android 14 beta, meg a 13.
Innen pedig le tudod szedni a hozzá tartozó recoveryt mindegyikhez, a dátum ugyanaz a fájl nevében. -
xabolcs
őstag
válasz
tomazin #1246 üzenetére
Nem egeszseges kulonbozo "gyartotol" szarmazo romokat egymasra flash-elni. Lehet, hogy sikerul elkerulni a boot loop-ot, de minden eselyed meglesz, hogy valami ne mukodjon megfeleloen.
A megcelzott rommal kompatibilis recovery beszerzese tenyleg ajanlott, utana meg inkabb tiszta telepites (azaz wipe data) utan telepiteni.
Mivel tiszta telepites lesz, elotte az adataidat, hivaslistat, sms-eket, miegyebet mentsd le!
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
tomazin #1093 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Közben megoldottam, bár igazából nem tudom mi volt a gond. Ugyan azt a twrp verziót használtam végig. Háromszor flash-eltem fel mire jó lett. A művelet mindig sikeres volt de csak harmadjára indult twrp-vel. Előtte mindig a gyári jött be. Azóta boldog crdroid tulaj lettem.
-
Indiant
addikt
Erre gondolsz?
"Instructions :
Download the latest build and gapps
Reboot to recovery
Flash the latest build and gapps
Reboot"Nem működik.
A TWRP read only módban marad. (mondjuk akkor nem tudom miképp jöb le a los logó..., de mindegy is. A rom nem bootol, csak a fastbootos gyári.) -
crok
nagyúr
Magisk topik -> összefoglaló - minden egy helyen le van írva.
-
fox_mulder
tag
Dehogy is fogom én feladni, addig nem nyugszom amíg le nem cserélem a ROM-ot. Főleg annak fényébe micsoda különbség van az akkumulátor használatba. Meg ugye az se elhanyagolható, hogy az van fent amit akarok. Csak most nem volt időm és lehetőségem kitesztelni mi a megoldás. De mihelyst lesz egy kis időm, bye-bye MIUI és megy fel megint a LOS.
-
Moci09
csendes tag
Hangerő gomb fel+bekapcsot próbáltam én idióta
Hülye vagyok látod
Igy már jó.
Ugy állítottam a sim kártyákat hogy rákerdezzen.Hivásnál elő is jön az opció. De smsnél azt a hiba üzenetet dobja h nem állítottam be elsődleges simkártyát.Ha Hosszan nyomom a küldés ikont akkor felugró ikonban elöjön a két sim és szerintem itt lehetne manuálisan választani de ha bármelyikre is kattintok,semmi....Szerintem ez a része még bugos...
Gestureket át nézem megint
Köszi a gyors segítséget tomazin!Megtaláltam a gesture ficsört...
Így már csak ajanlani tudom gyerekek! -
tomazin
veterán
-
Istju
senior tag
A Safetynet egy google biztonsági rendszer, arra, hogy kizárja a módosított ROM-ú, rootolt készülékeket egyes alkalmazások hozzáféréséhez, abban az esetben, ha ezt az apk készítője a play áruházba való feltöltéskor igényli. olvasnivaló
Ennek a kizárásnak a hivatalos indoka, hogy ezek a készülékek nem biztonságosak. Elmondom, hogy az én rootolt telóm nagyságrendekkel biztonságosabb, egy gyári ROMOT futtató készüléknél. Ennek ellenére meg lettünk bélyegezve, és egyre többet szívatnak ezzel. Hála istennek a magisk készítője, és más alternatív megoldásokat kínáló fejlesztők sem alusznak, ezért hiába a szigorítások, előbb utóbb mindent fel lehet törni:-)
-
Istju
senior tag
Én most ezt használom, hetente, kéthetente van frissítés hozzá. Sajnos a microG-vel lyukra futottam, a safetynetet nem tudtam kikényszeríteni. Opengapps nanoval használom ezt, jó kis rom. Atomstabil, gyors, és kevés akkut eszik. Már vagy 50 ROMot telepítettem a telómra, de ennek a messze a legjobb az energiafelhasználása. Ha egész nap nyomkodom, akkor se sikerül estére koppra merítenem. A gyári ROMOK rendre délre megették villanyt az akksiból(kb 4 óra SOT). TWRP ez. Állítólag android 11nél vannak vele gondok, de 10nél tökéletes.
-
Cyrin
addikt
rosszul írta, mert egy szó nincs utána erről.
"Ezt a kell-t pedig nem akarom elfogadni. "
Ezért van linuxod, meg nekem is.
Több telefont nyitottam már, és én erre jutottam.
Lehet próbálkozni wine-nal, de ha menne is, kockázatos dolog, másrészt amikor én csináltam akkor az volt a konklúzió, hogy nem is megy.
Én pl nem váltottam miui-ról, mert mi hiányzott az azóta beletették, de megtehetném, ez ez jó. Illetve a twrp, metés, és adblock, root miatt nekem kell. -
Istju
senior tag
Szia.
Én nem találtam RN8T-n ilyen problémát.
Méretbeli különbség: Nekem könnyű volt megszokni, szeretem.
Vowifit nem használok, mert korlátlanul beszélek az előfizummal.Vowifi működik, hogy digin megy-e, nem tudom. Olyan kérdéssel találkoztam már, hogy valaki úgy tudta kikényszeríteni a wifi hívást, hogy a telóját repcsi módba tette, mivel a gsm, és az adat mód prio1 volt, és másképp nem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged