- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
xabolcs #1309 üzenetére
Köszi, egyenlőre tesztelem az Accu Batteryvel aztán meglátjuk. Anyukám mondja mindig hogy feltölti közel 100-ra és pár óra alatt 20-ra zuhan. Most elkezdtem tesztelgetni (kapott egy friss gapps pakkot is + cache törlés), nekem eddig nem zuhant be még. Persze ettől még lehet cella hibás az akku és egy adott pontnál bezuhan majd, kíváncsi leszek. Mondanám hogy kicserélem az akkut neki, de ha elviszem boltba akkor 13 ezer alatt nem úszom meg és azért nem mai telefon, amúgy is terveztük nyár felé a cserét. Szóval nagy dilemma érdemes e belevágni az akksi cserébe. Házilag meg videók alapján megtudnám csinálni, de nem tudom anno Komáromi Attila aki még felélesztette a telefont a téglásított állapotból (egyszer véletlen el romoltam), milyen ragasztóval ragasztotta vissza a hátlapot. Szerintem B-7000 ragasztóval, de passz. Szóval ha akku hiba lesz, kérdés neki álljak e a cserének házilag... mert egy az akksi aliról 4-5 ezer ft.
-
Norby86
őstag
válasz
xabolcs #1300 üzenetére
Köszi, az üdvözlő szövegre gondoltam igen.
Jópofa, de helyet foglal, anyukámnak nem jön be annyira.
Emlékeztetőre gondolok, magyarul ébresztő végülis, de olyan ami ha jelez, mutatja hogy miért is jelez, felugrik az üzenet hogy mondjuk boltba kell menni, vagy gyógyszert kell bevenni, stb. Vagy erre milyen appot érdemes használni ha esetleg a telefon nem tudja? Gyári romba volt ilyen külön hogy emlékeztető.
-
Norby86
őstag
válasz
xabolcs #1297 üzenetére
Lenne pár kérdésem a crDroid rommal kapcsolatban. A főképernyőn ott felül van egy üzenet amit sehogy nem tudok kitörölni. Azt hogyan tudom onnan eltüntetni? A másik kérdésem hogy emlékeztetőt azt külön le kell tölteni a play áruházból, vagy van valahol elrejtve az óra appba beépítve? Nem találjuk, anyukámnak pedig kellene emlékeztető. Időközben amúgy megtaláltam a legutolsó gyári fastboot romot a telefonhoz. De egyenlőre úgy néz ki tetszik neki a crDroid rom.
-
Norby86
őstag
válasz
xabolcs #1297 üzenetére
Tárgytalan, újra indítás után egyszercsak megjött a wifi
Szuper! De azért ha esetleg megtudod mondani honnan tölthetem le a gyári legutolsó romot, amit Mi flash programmal fel lehet rakni, azt megköszönöm. Arra az esetre ha anyukámnak nagyon idegen lenne ez a crDroid rom.
-
Norby86
őstag
válasz
xabolcs #1293 üzenetére
Köszi a segítséget!
Na, majdnem sikerült, de mégsem.
Kiadtam a parancsot hogy:
fastboot flash recovery twrp.img
majd utána: fastboot boot twrp.img
Sajnos maradt recovery módban. Előtte meg véletlen a boot partícióra írtam a recovery-t, szóval most be sem bootol a telefon. Mi Flash és megy fel gyári rom, aztán újra neki kezdek. Melyik a legfrisebb gyári rom amit le lehet tölteni és honnan?
-
-
-
-
-
xabolcs
őstag
válasz
xabolcs #1193 üzenetére
A 9.5-os DerpFest valamiert ugy dontott, hogy a radios reszt elallitja, igy mindent lehetett csinalni a telefonnal, csak telefonalni nem!
Ket hete tettem egy ujabb probat a crDroid-dal, feltettem a 9.6-ot, amivel elert 10 napos uptime-ot. A radios resze is jol mukodik.
Most feltettem a friss 9.7-et, kivancsi vagyok, hogy fog-e uptime rekordot donteni.Tenyleg nem tudom mi lelte a DerpFest-et, mert egyebkent siman meglepte a a DIGI-Vodafone atallast.
-
zumike
tag
válasz
xabolcs #1163 üzenetére
Szia,
részben javult meg, az eredeti lineageos 10-et akartam cserélni másra, mivel a vodafone szerint nem megbízható a telefon.
Pixelexperince-nél (11-13) nincs ilyen gond, de az meg nem ment rajta. A firstboot nem enged tovább a bejelentkezéskor. Nincs wifi, gsm.
A crdroid ua a helyzet, de legalább be tudok lépni.
A lineageos 11 pedig bootloopba kerül.
Szóval maradt a lineageos 10.
Majd még valamikor megpróbálom a vbmetás dolgot, de most elegem lett. -
xabolcs
őstag
válasz
xabolcs #1140 üzenetére
Android 13 alapu crDroid 9 (sf.net) beszamolo kovetkezik, masodkezbol. Nem en hasznalom a telefont, csak ROM-olom.
Banki alkalmazas, SafetyNet, root, Magisk nem futott rajta, arrol nem tudok nyilatkozni.
A hasznalat a 9.0-as verzioval kezdodott. Ket fontos probleman kivul teljesen megfelelt a minimalis elvarasoknak: google szolgaltatasok, video- es normal telefonalas, sms, ertesitesek, wifi, frissites.A DIGI VoWiFi-t illetoen megprobaltam PDC-vel kapcsolodni a telefonhoz, es bar latta a telefont, kommunikalni nem tudott vele. Nem tudom, hogy csak en voltam az ugyetlen, de mukodesre birni nem tudtam.
A fenti ket panasz kozul az egyik a gyorstoltes hianya volt, a masik pedig a "veletlenszeru" kikapcsolasok.
A gyorstoltes a 9.1-es kiadassal megjavult (fel tudta venni a gyari tolto teljes teljesitmenyet: 18W), ellenben a kikapcsolasok nem szuntek meg. A beszamolok szerint mindig akkor kapcsol ki, amikor valami erkezik: nyikkan egyet a telefon es kikapcsol. Pl. sms, bejovo hivas (de semmikeppen sem a merulo akkumulator).
Mivel a 9.1-es crDroid-ra valo frissites se oldotta meg a "veletlenszeru" kikapcsolasok problemajat, ezert valtani fogok egy masik ROM-ra.
A kovetkezo versenyzo a DerpFest lesz (sf.net).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged