- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Melyik a legfrissebb global vagy EU rom a készülékhez? -
Petrónius
aktív tag
válasz
PCProfessor #1262 üzenetére
Ez nagy mértékben leegyszerűsíti a telepítést.
Ha a bootloader nyitva, recovery fent van, itt érthetően le van írva minden. -
Petrónius
aktív tag
OrangeFox Recovery-t használok mióta megjelent. Nem túl friss, viszont szanaszét lehet állítani (csak óvatosan, odafigyelve) és kiválóan teszi a dolgát.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
tomazin #1253 üzenetére
Fájlkezelővel megkeresed a recovery-t. Átnevezed
recovery twrp.img
Ablakon belül üres területen shift + egér jobb gomb. Parancssor nyitása itt.
Parancssorba:fastboot flash recovery twrp.img
Megvárod míg lefut, utána:fastboot boot twrp.img
Így fent lesz a telefonodon a twrp és el kell indulnia. -
Petrónius
aktív tag
Vállalkozó kedvűeknek.
crDroidAndroid-14.0 BETA -
Petrónius
aktív tag
válasz
PCProfessor #1225 üzenetére
Írd be te is, hátha.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
PCProfessor #1223 üzenetére
Be kell írni a Fórumba, hátha javítják.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
PCProfessor #1221 üzenetére
Én is CrDroidot használok, csak egy régebbi változatot.
Eddig nem volt bajom az értesítésekkel. -
Petrónius
aktív tag
Ezt feltette már valaki?
Vélemény?
Köszi -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Újra telepítettem a windows 10-et. Kipróbáltam már vagy 6 MiFlash-t de egyik sem telepíti fel a driver-eket. Melyik verzióval próbálkozzak? Vagy mi lehet a probléma? Ami leírásokat találtam erről a témáról többnyire már nem élnek.
Légy szíves segítsetek.
Köszi -
Petrónius
aktív tag
Szia! Itt írnak a TWRP 3.6.0-9 verzióról, ami nem hivatalos.
-
Petrónius
aktív tag
Ez egy google fordítás, de teljesen érthető.
"Oldja fel a rendszerbetöltőt (ha még nincs feloldva)
Telepítse az adb-t, a gyorsindítást innen és a megfelelő USB-illesztőprogramokat a számítógépére
Töltse le a megfelelő OrangeFox zip fájlt telefonjára és számítógépére
Bontsa ki a recovery.img fájlt az OrangeFox zip fájlból, és másolja a recovery.img fájlt a számítógép adb könyvtárába
Indítsa újra a telefont Fastboot/bootloader módba
Nyisson meg egy parancssori ablakot / terminál emulátort a számítógépén
Váltson át az adb könyvtárba a számítógépén
Flash OrangeFox Recovery a "fastboot flash recovery recovery.img" paranccsal
Indítsa újra az OrangeFox-ot a bekapcsoló + hangerőnövelő gombok megnyomásával, amíg meg nem jelenik az OrangeFox indítóképernyője (a billentyűk az eszközön eltérőek lehetnek)
Miután az OrangeFox elindult, ellenőrizze, hogy minden működik-e – pl. sikeresen felcsatolta-e az adatpartíciót, és működik-e az érintőképernyő.
Keresse meg és válassza ki az OrangeFox zip-et a telefonon, koppintson rá, és csúsztassa az ujját a telepítéshez (mert az OrangeFox Recoverynek szüksége van néhány fájlra a zip-ből)
A telepítés után a telefon automatikusan újraindul az OrangeFox-ba" -
Petrónius
aktív tag
"Itt részleteztem -nagy vonalakban- a downgradet...:"
Ez egy nagyon jó leírás. Köszönjük szépen.
A fastboot romot miért kell flash-elni? Hogy a telefon alap állapotba álljon vissza? -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Feltelepítettem az OrangeFox-ginkgo-stable@R11.1-et. A titkosítás kikapcsolásához elegendő ha a DM-Verity kikapcsolása és az Erőltetett titkosítás kikapcsolása menüpontokat bepipálom? Vagy valamit fel kell még telepítenem? -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Melyik az utolsó eu rom amelyben MIUI tárcsázó van? Mert a google tárcsázó egy kalap sz..t sem ér, sőt mi több még idegesítő is. -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
A Vbmeta.img-t minden újratelepítés vagy mentés visszaállításánál telepíteni kell? -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Nem rég húztam újra a Windows 10-et. Sajnos a telefon driverek telepítése kifogott rajtam. Tudnátok leírást linkelni ami részletesen leírja hogy mely driverek kellenek és a telepítésük menetét? Vagy esetleg röviden de érthetően leírná valaki?
Előre is köszönöm -
Petrónius
aktív tag
Van újabb CrDroid 7.5-ös. Nálam már tegnap este óta az ketyeg.
Ugyan-úgy eszi az akksit mint az elődje. A GSam Battery Monitor szerint a kernel "zabál" túl sokat. Érdemes ezt lecserélni? Ha igen, melyikre?
Changelog:
===== <01/05/2021> =====
* Upstreamed kernel to 4.14.231
* Added switch to select SBC HD by default in DevOptions
* Added "wireless" charging animation even for wired charging
* Added Pixel offline charging animation
* Added Notifications background opacity control
* Added kill button to notification guts
* Fixed 5ghz Wifi with a11 fw
* Updated blobs from MIUI-21.4.28 china beta
* Updated translations
* Much more fixes & improvements -
-
-
Petrónius
aktív tag
Nincs. Nem ennyire szép, hangminőség is gyengébb egy picivel, nincs ennyi beállítási lehetőség (a használhatósághoz minden benne van), viszont nekem 1 éjszaka alatt 2%-ot esett a mutató. Itt pedig 11 óra alatt 12%-ot.
Ez azért nem mindegy. Ki lehet deríteni hogy mi eszi ennyire az energiát?
Én a global firmware-t tettem rá és egyszer kiírta a gyors töltést, azóta sem.
Úgy látszik még nincs kiforrva rendesen ez a rom. Túl bonyolították mint a MIUI-t. -
Petrónius
aktív tag
Azt hiszem megy vissza a 6-os CrDroid. A 7.5-ős nagyon eszi az aksit. Vagy hogy lehetne kideríteni, mi fogyaszt annyit?
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Használ valaki RR romot? Nekem ez a régebbi telefonjaimon kedvenc volt. Esetleg egy rövid (saját tapasztalatú) véleményt olvashatnék róla? -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Olyan régen foglalkoztam a telefonnal hogy nem is emlékszem rá, újabb TWRP és FW telepítésénél törlődik a jelenlegi rom? -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Akármelyik Gcam-ot telepítem és csinálok vele felvételt ez a kép fogad:Ez a CrDoid legújabb változata. De a régebbieken is ezt csinálja, kivéve a januári 6.2-es kiadást (bár azt régen próbáltam). A kamera romolhatott el (amit nem hiszek mert más app-al működik) vagy a romhoz nem találom a megfelelő GCam-ot?
-
Petrónius
aktív tag
Az új CrDroid rettenetesen meríti az akkut. Mit tettek ebbe
-
Petrónius
aktív tag
Végül is sikerült megoldanom egy véletlen folytán. Leírom hátha valaki belefut ugyanebbe a hibába. Miközben keresgéltem a megoldást rátaláltam egy videóra. Ez adta az ötletet hogy miért ne próbálhatnám ki. Azt sejtettem hogy a titkosítással van baj. Gyári állapotba hoztam a telefont, ez azt jelenti hogy feltettem egy fastboot romot. Természetesen a bootloadert nem zártam vissza.Megcsináltam a videón látottakat, telepítettem egy custom recoweryt és romot. Ennyi. Nem tudom hogy a TWRP 3.3.1-9 Unofficial by mauronofrio / Mediafire miért nem csinálta meg ugyanezt. De mindegy is, sikerült ez a lényeg.
Köszönöm szépen mindannyiótoknak akik próbáltak segíteni. -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Vajon miért nem megy vissza egy mentésem se?
255-ös hibával mindig leáll. Amugy crdroidot hasznâlok.
Van erre valamilyen megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mortal Kombat 1 (2023)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mortal Kombat 11
- Gaming notebook topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen autót vegyek?
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest