- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz
PCProfessor #1178 üzenetére
Tegnap azt olvastam, hogy 80% alatt cserélni kell. Természetesen nem bírja ki.
-
Indiant
addikt
60%-os akksit érdemes cserélni? A 4000-ből 2600 van meg.
-
Indiant
addikt
Gyári 12.5.5-ön valaki tud WPA/WPA2 Enterprise -es wifire csatlakozni?
Nekem 2 telóval az összes lehetőséggel nem sikerül. Az crdoid alatt pedig igen. Az is 11-es android. -
Indiant
addikt
Éjszaka -60%-ot merül a teló. Minden ki van lőve. Ötletem sincs. crDroid rom.
-
Indiant
addikt
válasz
fox_mulder #928 üzenetére
Igen. Nincs 3G-m. Lineageos 17.1 van most fent.
-
Indiant
addikt
Jól gondolom, hogy ezzel ugranak az IMEI számok? Mert ebben a két fájlban vannak.
EFS
Backup
You can make a backup of EFS partition using terminal from TWRP. Heaed over to Advanced>>Terminal.And type the following command and press enter after each command:dd if=/dev/block/mmcblk0p10 of=/sdcard/modemst1.bin bs=512
dd if=/dev/block/mmcblk0p11 of=/sdcard/modemst2.bin bs=512
Restore
You need to copy both modemst1.bin & modemst2.bin files to your PC.And then type the following in Fastboot:fastboot flash modemst1 modemst1.bin
fastboot flash modemst2 modemst2.bin
-
Indiant
addikt
Én szívesen olvasom a megfelelő szaktudással leírt anyagot.
4G: (igen, Note8) A fastbootos újrahúzás megvolt. (a modem konfig törlés még nem)
Olvastam, hogy sokan szenvednek ettől a problémától xiaomi telóval. Volt akinek a forrasztás engedett el, volt akinek valahol a beállítások (ha volt mentése, esetleg vissza tudta állítani) , volt akinél az apn beállítás is megoldotta. (a SIM-re én azért nem gyanakszom, mert más készülékben működik vele a 4G) A Note 8 pedig Global EU-s, 4G támogatással.
Köszönöm a segítséged! -
Indiant
addikt
Persze, hálás is vagyok. De az agyonbonyolítás teljesen felesleges. Azt tudtam mit miért csinálok, de mióta nem romolok. (bootloader nyithatatlanság miatt, azóta ezek szerint bejött még pár változó) De még így is kelleni fog egy xiaomi szakértő, hogy visszavarázsolja a 4G-t a telefonra.
-
Indiant
addikt
Erre gondolsz?
"Instructions :
Download the latest build and gapps
Reboot to recovery
Flash the latest build and gapps
Reboot"Nem működik.
A TWRP read only módban marad. (mondjuk akkor nem tudom miképp jöb le a los logó..., de mindegy is. A rom nem bootol, csak a fastbootos gyári.) -
Indiant
addikt
Valaki írja már meg miképp lehet a telefonra custom romot rakni.
Felraktam a vbmeta-t is, de ugyanúgy semmi. A rom logója lemegy és a telefon újraindul a recoverybe.
..és ahogy olvasom az 1.29-es boarddal még szerencsém is van. -
Indiant
addikt
Nincs bekapcsolva. Elhúzom mégis a recovery indításkor mindig megkérdezi. (twrp)
Oreangefox-nál úgy néz ki működik, mert utána nem kérdezi, de a rom felrakása után csak a Redmi logó jön be 2x és belép a recoverybe. A romok hiba nélkül felmentek.
De fastboottal sem megy fel a rom. Majd mikor egyszer csak sikerült elindítanom a telót, akkor a fél nappal korábbi állapot fogadott. =közben voltak fastbootos romfelrakások (mind errorral), zip-es twrpből és formázások, wipeok. De restore nem volt, nincs is mentésem.
Szóval ez valami read only telefon. -
-
Indiant
addikt
válasz
fox_mulder #883 üzenetére
Miképp lehet pl. LineageOS-t felrakni a note 8-ra? Én full piros sorokat kapok.
TWRP fent, lakat kioldva. De a recovery-t indítva mindig "unmodified system partition" -t kapok. hiába a swipe. (gyári twrp és nem gyárival is) -
Indiant
addikt
válasz
fox_mulder #883 üzenetére
Abszolút megértelek.
-
Indiant
addikt
Sziasztok!
sos kellene help.
Fastboot rom felrakás error-ra futott és most nem látja a telót. (ami csak Redmi és rebootot tol)
Sending sparse 'system' 2/5 (785424 KB) FAILED (Error reading sparse file) -
Indiant
addikt
Köszönöm szépen. Én úgy értettem Oldman2 posztját, ami azt írja ,hogy mindig flasheljük a recoveryt, hogy a rom flash után esetleg recovery nélkül találjuk magunkat. De ezek szerint valami recovery marad.
8T és 8-ast kellene maximalizálnom. (gyorsan) Sajnos Istju nem értem mit írt.
twrp-3.3.1-8-ginkgo-willow-mauronofrio ha jól gondolom mindkettőre jó. -
Indiant
addikt
A Xiaomi.EU romokban miért nincs recovery? Bonyolult lett volna beletenni?
168 óra? A másik topik leírásában ez van:
"MIndenhol az "őskori" leírások találhatók meg, ahol még létezett BL-nyitás engedélykérő oldal, oda regisztrálni kellett, majd várni kb 2 hetet és után kezdeni a folyamatot. Nos, ez az "őskorban" volt, ma már másképp kell."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest