- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zumike
tag
Felraktam a gyári android firmware-t trwp-ből,. azóta elindul bármilyen újabb custom rom.
https://xiaomifirmwareupdater.com/firmware/ginkgo/
Itt írtak ugyanolyan hibát amit korábban jeleztem.
https://forum.xda-developers.com/t/firmware-xiaomi-redmi-note-8-8t-ginkgo-willow-auto-updated-daily.3973285/ -
xabolcs
őstag
Magisk-ot csakis a gyartotol: GitHub: topjohnwu/Magisk
A "safetynet-fix" Magisk modult pedig ahol eppen karbantartjak: GitHub: Displax/safetynet-fixTelepited, engedelyezed es voila, menni fog a Yasnac de a Play Integrity API Checker is.
Csak azert van az egesz hozzaszolasom offban, mert whyred-en ellenoriztem.
-
tomazin
veterán
-
xabolcs
őstag
Szia!
Csak sok eves tapasztalatom van: csak az elso keszulek-fiok osszekapcsolaskor kell varni.
Tehat ugyanazt a telefonodat tobbszor kinyithattad varakozas nelkul, de ha uj telefon kerult hozzad, akkor megint varni kellett.Aztan, hogy ez hogyan megy manapsag, meg hogy a keszulekrol valo kijelentkeses hogyan befolyaslja, azt nem tudom.
Illetve ginkgo (vagyis esetemben willow) sincs most elerheto kozelben, hogy kiprobaljam. De ha gondolod, whyred-del tehetek probat. -
xabolcs
őstag
Szoval a gyari tgz rom-ot kicsomagolva es fastboot-tal (vagy Mi Flash-shel) visszaflash-elve majd onnan ujrakezdve a ROM-olast nem javitotta meg a telefont?
-
crok
nagyúr
Esetleg próbáld meg feltenni MiFlashPro-val vagy XiaoMiTool V2-vel (van pár ügyes trükkje mindkettőnek..).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest