-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Van értelme nandrid mentésnél a recovery-t is menteni?
Ha a gyári visszakerülne, ne kelljen gép a twrp flash-hez? -
Cyrin
addikt
Sikerült minden, az A9-es módosított twrp lett megint a befutó...
-
Cyrin
addikt
Jól elbalf@szkodtam ezt a frissítést...
De olyan ritkán kell csinálni... -
Cyrin
addikt
12.0.3 EAA rom twrp (A9-es) alóli felrakása után eltűnt a twrp, visszajött a gyári recovery...
Melyiket kéne visszatenni, a hivatalos twrp oldalon lévő legújabbat vagy megint az A9-est, hogy ne legyen titkosított a filerendszer.Magisk-et twrp nélkül fel lehet tenni?
-
-
Cyrin
addikt
rosszul írta, mert egy szó nincs utána erről.
"Ezt a kell-t pedig nem akarom elfogadni. "
Ezért van linuxod, meg nekem is.
Több telefont nyitottam már, és én erre jutottam.
Lehet próbálkozni wine-nal, de ha menne is, kockázatos dolog, másrészt amikor én csináltam akkor az volt a konklúzió, hogy nem is megy.
Én pl nem váltottam miui-ról, mert mi hiányzott az azóta beletették, de megtehetném, ez ez jó. Illetve a twrp, metés, és adblock, root miatt nekem kell. -
Cyrin
addikt
azt írják a Xiaomi alkotott be megint, ami ezt okozza.
-
Cyrin
addikt
Ezt lehet bebuktam így, de nem fogok factory reset-et csinálni amikor minden belakva és működik kivéve ezt.
Majd SD kártyáról telepítek akkor, a belső meg rohadjon meg így benne.
Minek kell ez a titkosításos hülyeség, regen ez nem volt, azóta meg csak mindenki szenved vele. -
Cyrin
addikt
Frissítettem recoveryből az új global gyári rom-ra 12.0.2.0 EU
Recoveryből innentől nem látni a belső tárhely tartalmát, csak ezer könyvtár random betűkkel, (valszeg kódolt.)
Mit lehetne tenni?
-
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
na ez megmaradt. feltette a kérdést hogy módosíthatja-e a system particiót, én igennel válaszoltam, ott mintha írta volna, hogy ha nem módosítja a gyári recovery visszakerülhet. ezt a twrp nem kérdezte meg. előtte akartam egy twrp mentést csinálni, az is errorral végződött, de a fileokat megcsinálta egyébként.
erre a magisk root hogy megy föl, láttam hogy van egy magisk install addon benne.
hogy rom-ot vagy zip-et hol lehet benne telepíteni, azt nem találom. -
Cyrin
addikt
kétszeri reboot recovery után, és egy reboot bootloader után (twrp alól) még mindig volt recovery.
aztán egyszeri twrp alóli reboot system után, mintha ott se lett volna, a gyári jön be megint.
ez ennyit tud. -
Cyrin
addikt
fél éve ugyanez volt a problémám vele, akkor is mindent kipróbáltam, írtam is a fórumba, aztán abban maradtam, hogy megvárom az új TWRP-t, hátha azzal sikerül. örülök, hogy nektek megy, ezen viszont sose ment. pedig nem egy telefont csináltam már meg ugyanígy. ez alap dolog, mindig ment mint a karikacsapás. ezen meg soha.
-
Cyrin
addikt
pontosabban, megcsinálja a flash-t, ami aztán reboot power+hangfel gombokra be is jön. aztán többet soha. csak a gyári recovery. kérdés miért nem marad meg. a leírás azt írja, hogy azért kell azonnal belépni a recovery-be hogy megmaradjon, automatikusan beírja magát. lóf@szt...
-
Cyrin
addikt
most hogy kijött az új twrp, azzal is megpróbáltam, és sehogy sem sikerül rátenni a telefonra.
fastboot flash recovery twrp.img lefut, de semmi eredménye.
legszarabb telefonom eddig. -
Cyrin
addikt
olvastam, ez alapján töltöttem le a két javasolt TWRP-t is. A harmadikat is az XDA-ról.
fastboot boot recovery.img
ez viszont nem működik, az egyik muit indítja el, a másik csak vár a redmi feliratnál az örökkévalóságig. ekkor jöttem rá, hogy billentyűkombinációkkal elindul viszont.
sőt kikapcsolás után is egyből power+vol recovery-vel indítva meg is van, tehát sikeresen fel is van telepítve a twrp. a rendszert indítva viszont eltűnik. erre írtam hogy egyből ROM felrakás, és akkor talán megmarad.viszont a gyárit már belaktam, jól használható, majd készítek belőle mentést twrp-ből.
de előbb kivárom a friss twrp-t hátha, ráér. -
Cyrin
addikt
hát ha ez ilyen szenvedősen megy, lehet feladom és maradok gyári ROM-on. egyrészt a titkosításra ezer helyen írják, hogy biztonsági kockázat, másrészt az miuieuROM, talán nem is ad annyi pluszt, hogy megérje félig működően kockáztatni, mert aztán valami félremegy és oda az egész.
egyrészt a vivaldi amit használok megoldja a reklámokat a webhelyeken, a gyári alkalmazásokkal amiven van reklám nem negyon találkozom, Youtube Vanced meg non-root is működik.
Másik tárcsázót így is lehet felrakni.
A miui12 már tartalmaz app drawer-t is, meg egyébként is van Nova Launcher Prime-om.
Íg legalább jönnek a frissítések (már ha lesz) OTA-n, nem kell figyelgetni, letölteni.
Bootloader nyitva, twrp-t meg lehet frissítik majd, és az talán működni fog. -
Cyrin
addikt
tulajdonképpen fel is telepíti a TWRP-t bármelyiket, csak utána fastboot paranccsal nem boot-ol be a TWRP, csak a power+volUP gombokra. viszont ha újraindítom a telót, vissztér a gyári recovery.
úgy nézem egszerre kell megcsinálni akkor a twrp-t és a miui eu ROM felrakást mielőtt indítanám a rendszert, akkor csak megmarad a twrp.
Jól láttam hogy ott Format DATA van ami a titkosítást is törli?
-
Cyrin
addikt
hát megakadtam, ráadásul ott ahol más készülekeken eddig sosem. 12-es gyári rom, bootloader nyitva, TWRP se a boot recovery se a flash nem megy, illetve mintha megcsinálná, de marad a gyári recovery. 2 db TWRP-vel próbáltam de egyik se jó, ti melyiket használtátok?
-
Cyrin
addikt
Érdemes ezt olvasgatni, a verziók közti különbségeket is írja, meg kinek hogy sikerült a frissítés.
link -
Cyrin
addikt
1) Bootloader nyitás után, twrp telepítés után rom csere nélkül jön OTA frissítés?
2 )Van gond a titkosítással?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged