- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
tomazin #1093 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Közben megoldottam, bár igazából nem tudom mi volt a gond. Ugyan azt a twrp verziót használtam végig. Háromszor flash-eltem fel mire jó lett. A művelet mindig sikeres volt de csak harmadjára indult twrp-vel. Előtte mindig a gyári jött be. Azóta boldog crdroid tulaj lettem.
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Hozzám került egy ilyen telefon. Szeretnék rá crdroidot tenni de úgy néz ki elakadtam. Nem megy fel a twrp. A legfrisebb gyári rendszer van fent a telefonon. A bootloadert ma nyitottam. Sikerült is. Indulásnál ott is van a nyitott lakat. Működik az adb és a fastboot is. Letöltöttem a legfrisebb hivatalos twrp-t majd fastboot-al megpróbáltam bebootolni de a mi logónál megáll. A parancs hiba nélkül lefut. Próbáltam flashelni is. A parancs ott is lefut hiba nélkül de ha megpróbálok belépni a gomb kombinációval akkor a gyári jön be. Nem értem. Nem ez az első Xiaomi telefon amivel dolgom volt. Ilyen hiba még egyszer sem jött elő egyiknél sem. Valakinek van ötlete mit kellene máshogy csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest