- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadj92
csendes tag
válasz
cuccos19 #1699 üzenetére
Nem tudom megmondani milyen anyag, ha megfogná az ember a 2 végét, lehetne nyújtani, teljesen hajlékony is.
Az ujjlenyomat olvasónak kivágott részről vettem ki a kis darabot, azzal kísérleteztem, a mostani telefonom képernyőjére feltapasztottam. Bekapcsolt képernyővel észre sem lehetett venni, hogy hol van rajta, nem tompítja a fényt, színeket.
Tippre ütés ellen semmit nem ér, én az apróbb karcolások ellen vettem, soha nem tört vagy repedt még képernyőm, csak mikro karcolódás volt.Feltenni még nem sikerült, mert még mindig semmi híre a kedden rendelt telónak. (Eustock)
Redmi 5 Plus topicjában linkelte valaki még régebben (az ahhoz valót), rémlik, hogy részletes leírást írt róla az illető,
HOLAZING kulcsszóval szerintem meglesz.Valószínűleg csak a kamerák kivágása van máshol.holazing-ra nem találtam meg hirtelen.. :/
-
roti86
őstag
válasz
cuccos19 #1699 üzenetére
Én ilyet rendeltem, kettő darabot is, de sajna mindkettőt elcsesztem felrakásnál, pedig tettem már fel egy párat több telefonra. Nem sikerült buborékmentesen, ráadásul mikor a végső réteget húznád le feltételnél jött vele maga a felrakott fólia is
Betörés ellen nem véd, ez csak sima fólia, karc ellen jó lett volna. Most a kolléga által ajánlottat rendeltem, remélem igaz, hogy nem pöttyös és szivárványos csak 3 hét legalább mire megjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Trollok komolyan
- DUNE médialejátszók topicja
- LEGO klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest