- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz
cs1rk3 #25631 üzenetére
Ha volt beléptetve Google és|vagy Mi fiók (meg egyéb más) akkor egy sima fact. reset-el factory reset protection-be fog futni a következő tulaj ami oltári szívás mert csak azzal fog tudni belépni ami utoljára be volt rajta lépve - az meg a te fiókod, ami bajos, mert hogy én a jelszavam 110% ki nem adom senkinek, ha meg száz+ km-re lesz tőled a vásárló akkor..
Összeírtam valamikor régen hogy mit kell tenni eladás előtt, én ezen mennék végig, ez még eddig mindig megoldás volt. Lényegében minden fiókról le kell választani a telefont, minden fiókból ki kell lépni. -
-
Pityu.
nagyúr
válasz
cs1rk3 #19595 üzenetére
Szóval élőben nem ennyire jó a színe?Kicsit akkor olyan lehet mint egy piros tok,hogy azok sem teljesen pirosak élőben vagy túl világosak.TOMKAShoz tudsz valami linket vagy ilyesmi?
#baitsee23
Mondjuk a képeket nézegettem,hogy maga a keret jó vaskos,gondolom anyag is van benne szóval még gondolom vastagít is meg akkor súlyt is növel.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
cs1rk3 #19001 üzenetére
Működik utolsó MIUI 10.2.1.0-val is? Délután megint próbáltam manuális módszerrel bekapcsolni recovery adb segítségével de nem jártam sikerrel...van valaki a fórumban aki ugyanezen verzió alatt csinálta? Kizárólag rootolás nélkül, nyitott bootloader és gyári recovery mellett futtatott custom recoveryből.
-
Trailblazer
veterán
válasz
cs1rk3 #18993 üzenetére
A camera2 apihoz elvileg root sem kell, csak egy sort kell tartalmazzon a /system/build.prop file. Aztán hogy ez hogy kerül bele, édesmindegy. Viszont BL nyitás nélkül nem tudsz a rendszer lelkivilágában turkálni, mert adb vagy recovery szükséges. Ja és persze mindezekelőtt a fejlesztői beállításokban is szükséges aktiválni a megfelelő kapcsolókat.
-
-
cuccos19
tag
A karc sem kellemes dolog, de én az eséstől féltem jobban, mert már volt rá példa. Maradok az üvegnél az előlapra, a kamerát meg majd meglátjuk, hogy mit ad ki a tok (az az "Autofocus" feliratos, erősebb szilikon tok egy fém ujj bedugós gyűrűvel, AliExpress és társain van belőle bőven).
-
cuccos19
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Home server / házi szerver építése
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 90-es években voltam gyerek
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest