- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
Tompika777 #26539 üzenetére
Akkor nem egyedi a probléma, de ez nem okés, hogy ha tudja az 5 ghz-t akkor a 2.4-et le lehet butítani, mert a 2.4-nek nagyobb a hatótávja, és egy bizonyos távolságban már az jut előnyhöz. A redmi 3 nem tud 5ghz-t. 5 ghz-n nekem 433-at ír vonalsebességre, max mérésem eddig 310Mbps. A matek alapján a vonalsebesség cirka 2/3-át tudja mindegyik esetben.
-
fer
őstag
Sziasztok. Az miért van, hogy 2,4ghz wifin csak 40Mbit/s-ot tud a telóm? A régebbi redmi 3 95Mbit/s-al veret, ez érdekes. Vonalsebességre is csak 72Mbps-t ír, a másiknál meg150-et.
-
xabolcs
őstag
válasz
szemmelver #26535 üzenetére
Szerintem mukodne, de persze nem ismerem a programjaidat.
Ellenben Play Integrity teren a telefonunk semmivel nem tud tobbet gyari OS + zart bootloaderrel, mint egy jol megfeleloen root-olt (ertsd: root + modulok + pif.json ) keszulek.
Ha mar ugyis nyitva van a bootloader, akkor konnyen elerheto a DEVICE_INTEGRITY.
-
xabolcs
őstag
válasz
szemmelver #26533 üzenetére
A visszazaras maga csak egy fastboot parancs, elllenben az adattorles miatti ujra belakas az igencsak nagy munka.
Tenyleg nincs kedved ujra root-olni a keszuleket KernelSU-val?
A SanKernel eleg igenyesnek tunik, ha nincs kedved Magisk-olni. -
szemmelver
aktív tag
válasz
Tompika777 #26532 üzenetére
Rendben köszönöm!
Akkor marad így, mert nem akarok adatot veszíteni. Visszazárni nagy munka? Találok erről valami értelmes leírást?
-
Tompika777
senior tag
válasz
szemmelver #26529 üzenetére
Szerintem a nyitott BL miatt van... Volt róla szó, hogy a Telekom app de méginkább a McDonald's totál hárklis rá.
Mondjuk a McDonald's már nem indul el ezen a típuson az Android verzió miatt. -
xabolcs
őstag
válasz
szemmelver #26529 üzenetére
Inkabb csak a Play Integrity.
Nezd meg legyszives valamilyen tesztelo programmal (vagy a Play aruhaz beepitettjevel, amirol kepet is csatoltam), hogy milyen eredmenyt ad a telefonod!
Ha BASIC, vagy az sem, akkor marad a BootLoader zaras (vigyazz, adattorlessel jar!) vagy a Magisk / KSU(Next) + PIF + Zygisk modul kombo, meg a par havonta pif.json frissites.
-
szemmelver
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Akkor sajnos nem tudom az enyémmel mi lehet...
Rootolva volt pár éve, levettem a rootot utána működött egy darabig az alkalmazás, majd frissült az app és onnantól kakukk, ez már 1 éve.
Bootloader nálam nyitva. Lehet ez a ludas?
-
xabolcs
őstag
válasz
szemmelver #26526 üzenetére
-
Tompika777
senior tag
válasz
szemmelver #26526 üzenetére
Igaz, hogy csak tartalék telefon, de a kedvedért megnéztem 😊
Jelentem, működik minden gond nélkül.
Telefon gyári, nincs rootolva.
-
szemmelver
aktív tag
Hali!
Aki használja még a telefont, megnézné nekem hogy a Telekom alkalmazás működik -e neki? Nálam sajnos bejelentkezéskor hibát ír. Jeleztem a telekom felé, azt írták vagy az android verzió nem megfelelő vagy rootolt a telefonom.
Köszönöm!
-
fer
őstag
ZB2L3 is jó csak megfelelően kell bekötni.
-
fer
őstag
3150-et tudott az "új"-nak kinéző, lehet visszakapják. A Deji akkuról mik a tapasztalatok?
-
szs85
aktív tag
Én ezt javaslom, ha utángyártottról van szó.
-
-
fer
őstag
Elérkezettnek láttam az időt egy akku cserére, közel 6 évet szolgált a régi, olyan nagyon rossz még nem volt, majd letesztelem mennyi maradt még a 4Ah-ból. Csak azzal a dátummal mit akartak igazolni, nem értem, hogy nem ebben a hónapban gyártották az biztos. Csak ez az egy volt nekik, mert ahogy megrendeltem, már nem is volt több készleten ebből az OEM-ből. Ezt most egy jó darabig csak 80-85%-ig fogom tölteni, a régivel is ezt csináltam (lehet ezért is bírt ki ennyit), csak az utóbbi időben töltöttem már 100%-ig, de onnét magától lemerült 88-90-ig 1-2 óra alatt.
-
Moonwolf
senior tag
válasz
Tompika777 #26511 üzenetére
Megvettem az akkori legújabb Note 13 Pro-t, a poén az hogy a legtöbb esetben a Note 5 Pro sokkal jobb képeket csinál. A többiben a 13 Pro jobb. Viszont a kamera miatt a Note 5 höz képest csalódás volt. 6 év és pár telefon után amiket használtam, a Note 5 Pro volt a legjobb kamerás telefon ebben az ársávban. Egyébként még 2 órát kibír 90% fényerőn GPS-ként használva a gyári akksival!
Tartalék telefonnak teljesen jó! -
bsanya
aktív tag
válasz
Tompika777 #26511 üzenetére
Köszi
-
bsanya
aktív tag
Képzeld múltkor kerestem hardveraprón, nem volt egy darab sem. Az az őrült ötletem támadt, a saját fórumán rákérdezek hátha adott el vagy vett valaki mostanában és tud reális árat mondani...
Egyébként, ha annyit írsz:
"Kb. 10e körül"
sokkal kevesebb karakterrel még segíteni is tudtál volna -
bsanya
aktív tag
Képzeljétek sikerült mindkettőt hadra fogni (meglettek a jelszavak)
Tehát most van egy teljesen normális és egy törött kijelzőjű (aminél furcsa, hogy nem befolyásolja a működését, minden érintést érzékel) Redmi Note 5 telefonom, segítsetek abban milyen értéket képviselhet ez így egyben vagy külön-külön?
Köszi! -
xabolcs
őstag
válasz
bsanya #26506 üzenetére
A MIUI fiok jelszavat eleg konnyu reset-elni, igy egy probat meger, hogy felvedd a kapcsolatot az utolso hasznalojaval: keresse meg a MIUI fiokjaban a szoban forgo Note 5-ot es tavolitsa el!
Ha ez megtortenik, akkor mehet a torles es igy ujra beallitaskor mar nem kellene kernie a MIUI fiok kodjat.
Ha sikerul megszabadulni a zarolastol, akkor az a telefon teljesertekuve valik.
Ha nem sikerul megszabadulni, akkor csak nyitva es csak fozott rommal lehet hasznalni. Ami nem feltetlen hatrany, de ha nincs nyitva, akkor a zarolas miatt nem biztos, hogy ki tudod nyitni.Hogy mennyiert, kinek adod el, azt majd eldontod, de alkatresznek mindenkeppen jok!
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok,
Van két darab RN5 készülékem az egyik törött kijelzős a másiknak nincs baja. 4 éve a fiókban hevernek gondoltam megpróbálok egy pár tábla Milka csoki árát kiszedni belőlük
Viszont, a jó készüléknél bejelentkezési hibába ütköztem. Kölcsön volt adva anno a telefon és mikor visszakaptam valószínűleg nem jelentkeztek ki a Miui fiókból, mivel nem használtam őket eddig, észre sem vettem. Van értelme vesződnöm vele (ha egyáltalán utolérem azt, akinél volt nem biztos hogy megadja csak úgy a belépési adatait, ha egyáltalán tudja még), vagy annyira nincs már áruk ezeknek és nem éri meg a kínlódást? Esetleg alkatrésznek még jók lehetnek?
Mielőtt felvetődne bárkiben is, hogy lopottak a készülékek, mindkettő dobozában van nálam és természetesen a számla is megvan, mivel én vettem annoKöszönöm a segítségeteket előre is!
Üdv Sanya -
yanna
addikt
Adott RN5 telefonon szállt már el a wifi valakinél? Hálózatokat látja, de nem csatlakozik.
-
llll
senior tag
Oké, köszönöm mindenkinek a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- Padavan firmware
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest