- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Kép: [link]
Miért nem tud csatlakozni hozzám?
Van tippetek?
Már újratelepítettük mindketten a játékot még a háttéradatokat is töröltük.
A modok ugyan azok.Újratelepítés előtt volt olyan, hogy már nem írt ki hibaüzenetet, de azt írta neki, hogy a világom inicializálás alatt van, próbáld újra később. Vagy hasonlót.
-
xundyingx
tag
Valami kis infót tudnátok írni a szerver konfigolásáról?
Olyasmikre gondolok, hogy így "táv szerver" kezelésé mennyire bonyolult?
Vagy pl. ha csak 1 valaki tartózkodik fent a szerveren és pont Blood Moon előtt lép ki majd valaki megszívja amikor belép, ez ellen lehet valamit csinálni?
Esetleg 1-2 hasznosabb mod beépítése ajánlott? Vagy teljesen jó a mezei beállítások?
Hosting-hoz valószínűleg őket fogom választani: [link] -
xundyingx
tag
Bár számomra eddig is a legeslegjobb Survival Craft Sandbox játék volt de így az 1.0-ra rengeteg új, főleg vizuális változtatás lett.
- A spriccelő vér ha megszúrod a zéket és vele együtt a sebződés már szinte Soldier of Fortune 2 szintű brutalitás.
- Az új karakter modelek előtt le a kalappal. Én nem is bánom, hogy már annyira részletesen nem lehet állítani mint előtte.
- Sokkal optimalizáltabb is lett, közép/alsó kategóriás gépen Full HD felbontásban Ultra beállítások mellett 80-100 fps.
- Nem tudom, hogy ez nehézség függő de végre gyakrabban előfordulnak minihordák. Bár az utóbbi időben: Warrior fokozat / No Loot Respawn / 50% Loot és 40 perces napokat állítottam be, így eléggé pörgős a játék na és aztán tényleg meg kell szenvedni a kaja / piáért (de lehet csak mazochista vagyok).
- Új Challenge quest sorozat amiért bónusz exp-t kapsz.
És még rengeteg más dolog is... Nagyvonalakban ennyi jutott az eszembe. -
PeL
addikt
Megjelent az 1.0
-
xundyingx
tag
Holnap jelenik meg "hivatalosan" az 1.0! Vajon hány órától lehet majd tolni?
-
havenday
tag
Hol fogsz játszani, nemzetközi szervereken szoktál?
-
havenday
tag
Várd meg a stabilt
-
xundyingx
tag
Hello!
Most ezzel az experimental 1.0-val már igazából el lehetne kezdeni a játékot? Olyan lényegi változtatást nem fognak csinálni a hivatalos július 25-i megjelenésre, hogy újra kellene kezdeni a játékot? -
Heroes fan
őstag
-
PeL
addikt
Az A22-vel úgy néz ki elhagyja a játék az early access státuszt, és ez lesz a hivatalos 1.0 verzió, egyben megjelenik az új konzolos változat is. Nekik (akik korábban megvették a konzolos változatot) sajna pluszban fizetni is kell az új változatért, viszont elvileg ők kedvezményes áron kapják majd meg az új verziót a teljes ár helyett.
PC-n annyiban változik a helyzet, hogy a játék ára meg fog emelkedni 44.99$-ra, vagyis a régi ár duplájára, így aki eddig kivárt a játék megvásárlásával ne halogassa tovább ha alacsonyabb áron szeretné megszerezni, április 22-29 között lesz az utolsó lehetőség a régi ár -75% -os extra kedvezményével beszerezni STEAM platformra.
További, részletesebb infók és az 1.0-s megjelenés utáni roadmap itt:
https://7daystodie.com/alpha-exodus-leaving-early-access/ -
PeL
addikt
Többek között megint más lett a fejlődési - craftolási rendszer.
-
OmniaI900
tag
Sziasztok
elkezdtem jatszani a játékkal, nézegettem videokat a YouTube on és lattam hogy az előző verziok valamelyikehez van magyar fordítás. Az A 20 hoz nincs véletlenül?? Köszönöm előre is a választ
-
PeL
addikt
Megjelent az A20 Stable.
-
PeL
addikt
-
janos1988
addikt
Hellósztok.
Hosszú kihagyás után kipróbáltam az új A18-at. Kellemesen csalódtam benne. Egész jó lett. Bár vannak még hibái de jó. Most járok a 80. napnál de azért szerintem a 100-120-nal már kicsit monoton lesz az egész. Túl könnyű elbánni a hordákkal csak legyen elég lőszer (és egy végtelenül egyszerű bázis). Illetve könnyű előre haladni a játékban. Pedig nem a legkönnyebb nehézségi szint van beállítva. Asszem a nomad 3. opció és kicsit nagyobb létszámú horda.
Aki szintén kipróbálná szünet után annak javaslom, hogy először a loot skillt fejlessze és a bartert, minél hamarabb szerezzen be egy wrenchet és a kocsikat bontsa lefelé. Temérdek pénzre és alap erőforrásra lehet így szert tenni, venni meg szinte majdnem mindent meg fogsz tudni. Aztán jöhetnek az alap skillek legalább 2-es szintre. Házakat nem érdemes lootonli, csak a boltokat, gyógyszertárakat, könyvtárakat stb., szóval csak a fontosabbakat. És minél több küldetést csináljunk meg, mert nagyon jó cuccokat találni a végén a ládákban/ széfekben amiket jó pénzért lehet eladni javítás után.
A pofon egyszerű majdnem a végtelenségig kitartó bázishoz meg csak egy kis cobble és concrate mix kell, 2-3 vasrács, 2-4 turret és működő elektromos kerítések kellenek. Persze mindent meglehet venni a kereskedőktől hozzá nagyon olcsón. Ja és a legfontosabb egy shutgun és/vagy egy gépfegyver és iszonyat sok lőszer.
-
Hysis05
friss újonc
Nem annyira szeretek fizetni jatekokert, de ez aztan megerdemli. Egy mestermu.
Ha van vkinek kedve, akkor jatszhatnank. Adnek elerhetoseget is.
-
Jó lett az A18. Bár a skilleket többször is meg kell gondolni mire érdemes rakni.
Ami nagyon bejött az:
Lucky looter - rakás 5-ös szintű cuccot találok érezhetően jobbat és többet dobnak de inkább csak az értékesebb tárolókból (crate vagy chest-ekből)
Better Barterer - aki függ a traderektől annak ez szinte kötelező, fillérekért lehet venni jó cucokat és a secret oldal is jóval több választást ad
Darling Adventurer - Low levelen sokkal jobb cucokat ad questekért, de nagyobb szinten (lvl20 fellett Tier IV-V questnél) már nem jelentős csak annyi hogy kettőt is lehet választani és nagyobb a választék de nem jobbakat ad.
Most kireseteltem a skilleket és rámentem a harcra miután egy questből kaptam 5-ös szintű -M60-ast a automatic gun ágat kimaxoltam és a heavy armort is. Armoknál van mod hogy moblilityt ne 6%-al hanem 3%-al csökkentse meg a perkekkel még kevesebbre, így már nem annyira lassú a karakter.
Szóval durva a fullos m60, de zabálja a lőszert, nem győzőm gyártani. Egy questel 200 lőszer simán elmegy, pedig takarékosan lézerrel csak fejre lövök -
Sanyaaa26
aktív tag
Sziasztok, van egy bérelt szerverem, de akivel játszottam megunta. Valakinek lenne kedve? 23. Napon jàrok, random world gen van.
-
havenday
tag
szerintem minden lényegi paraméternek egyeznie kell. Tehát a seed name, verziószám.....
-
Sanyaaa26
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék dedicated szervert hostolni otthon, de valamiért hiába írom be milyen világot generáljon, "seed" az istenért nem azt csinálja, egy már mentett állást szeretnék betölteni de nem megy.
Volt szerver bérelve, de a folyamatos random crash-ek miatt lemondtam -
Asrlacus
újonc
Sziasztok!mi barátommal xboxon játszunk private game osztott képernyőn. A kérdésem h a játékban alap esetben mindenféle mod nélkül jármű csak a kismotor van benne, vagy mas is tanulható /építhető?
-
válasz
Mr.Csizmás #235 üzenetére
Valamiért crashelt. Elindítottam.
-
Mr.Csizmás
titán
szerver megint kakukk?
-
válasz
Mr.Csizmás #233 üzenetére
Forge most lett meg reggel.
6k-t én elég gyorsan el tudok cseszni. Ha tradernél vagyok egyből veszek a lőszert, betont, vasat, illetve mindent ami kell. Meg adom le tonnaszám a cuccokat amiből sok van. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
MasterDeeJay #232 üzenetére
btw ha kell, rakok oda neked forge-t, csak adj hozzá 20 bőrt és 5 ducktapet, a többi van nálam. nagyon rámentem a craftra, lvl28-on tegnap voltam először kereskedőnél, két kincsesláda questből összejött 6k zseton, alig bírom elkölteni
puskapor ügyileg meg wastelandre szeretnék menni lootolni nitrátot, ott a felszínen terem elvileg.
-
válasz
Mr.Csizmás #231 üzenetére
A hegy tetején van. Szinte teljesen kicseréltem a falakat 2 blokk magasan betonra aztán lefestegettem az egészet az eredeti színére, meg javítottam szinte mindent kívül. Nem látszik de igazi erőd lett.
Már van villany is, belül lámpák, egy shotis turret, villanypásztor...rakás dolgot kaptam quesekből. A legdrágább az a napelem volt úgy is hogy kimaxoltam a barter skillt. Ja meg kamera kint de még nem tudom mit kössek rá, szirénát nem találtam sehol. Tradertől mindent be tudok szerezni de van hogy alig van használható nála.
Vízzel nekem sincs gond, kaja sem téma bár a jobbfélét főzni kell.
Ami necces az a fránya lőszer hiány, shoti lőszert gyártok folyamatosan de kell hozzá bányászni mert lőporból hiány van mindig. -
Mr.Csizmás
titán
blunderbuss ftw
napi bug: bicajozás közben ha fogyasztasz valamit (bottled water volt épp) nem adja be a buffját, és a scrap is eltűnik
(#230) MasterDeeJay lamptech-en a Diersville feletti kastély a tied? ha igen, az odavezető út szélét én ástam ki, kincskereső quest volt
(mondjuk valami 1300 snowball-al le van tudva egy ideig a vízellátásom)
-
válasz
szabferi #229 üzenetére
Próbáltam az AK-t és "semi" moddal is elcseszek egy csomó lőszert. Egy quest alatt 200-at ellőttem, míg shotiból kb 60-70 szokott fogyni. Ugyanígy az SMG-vel sem megy, csak pazarolok.
Szóval maradok a shotinál mert olcsóbb üzemeltetni és nem kell vele pontosan lőni (duckbill mod miatt szélesebb a szórás, előfordul hogy két fej is belefér egyszerre). Lőszere is nagyon olcsó. (buckshot, papír, lőpor kell csak mert nem használ hüvelyt!)
A durvább zombikhoz meg távolra van fullos sniperem nagy távcsővel.
Az intellect-et kimaxoltam, vele együtt a quest-es skillt ami egy rakás pénzt ad és két cuccot ha sikeresek a küldetések. (párat csesztem már el, ha megesznek vagy távol megyek akkor egyből failed)
Better Barter is maxos, de kell is mert rengeteget kereskedek (nincs forge-om vennem kell a cuccokat)
Amin kisérletezek az az armor, most nincs semmilyen mert kell a sebesség. Az a gond hogy túl lassú leszek armorokkal. Talán a military-t kipróbálom, van belőle ládában. -
PeL
addikt
válasz
MasterDeeJay #227 üzenetére
AK-t én sem kedvelem, Marksman Rifle-t használok 8x-el távolabbi célpontokra. Közelre 9mm pisztoly, ha nagyobb tűzerő kell akkor meg shotgun, illetve revolver. SMG szintén useless kategória nálam, az tényleg eszi a lőszert...
-
Basszus, tényleg pedig ezt tudtam csak nem sejtettem izé használtam. Lvl1-eseket egyből bontom szét ott is feltűnt hogy ad vissza lőszert, trader nem veszi meg. Na akkor ládát átnézem, van egy rakás shoti amiben lehet még lőszer.
AK-ból is van egy lvl3-as de nem használom mert csak zabálja a lőszert, pedig van már rá pár modom is. (extra tárméret, távcső, grip...)Mr.Csizmás
Na tradernél ezért zárom az ajtót magam mögött.
De volt hogy egy brutál nagy farkas kergetett mert az persze tud futni hiába kapcsoltam ki a szerveren. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
MasterDeeJay #224 üzenetére
lassan már kialakul az ellátási bioritmusom wastelandon, csak épp a múltkor kcsög medve bejött utánam a boltba, és leütött. persze szajré nálam volt
-
PeL
addikt
válasz
MasterDeeJay #224 üzenetére
Talált fegyvereket ki szoktad "tárazni"? Rányomsz a modify-re és kiszedi belőle a lőszert. Level 1-es fegyvereknél ez ugye nem működik, ott a scrap-re kell menni hogy kiszedje a lőszert, aztán ha kell a fegyver gyorsan ki is nyomod a craft queue-ben a scrap folyamatot.
-
Quest ezerrel nagyon megéri. Rakétavetőm is van meg elektromos cuccokhoz szinte minden, shotis torony is.
Betont nem tudok gyártani sőt még munkaasztalt sem de már annyi fegyverem van hogy adogatom el vagy szedem szét. 21.napnál tartok most kiléptem a horda miatt, nem volt rá időm...túlélhető de elég ha csak körbevesznek többen és végem.
Nagyon furcsán van balanszolva a játék A17-ben, questekre és traderre skillezve szerintem könnyebb mint A16 volt. Persze meghaltam már párszor, van steel és iron armor-om de nem veszem fel mert lelassít.
Szerintem túl sok a fegyver, majdnem fél ládányi csak fegyverem van. Lőszer kevéske, bár egylövetű puskával lehet takarékoskodni. Shoti fogy rendesen, kénytelen leszek gyártani valahogy mert hatásosabb. -
válasz
Mr.Csizmás #222 üzenetére
Az jó!
Most úgy vagyok hogy kajával/vízzel nincs gond. Leginkább questezek meg kereskedek ezerrel. Farmolnom sem kell annyi kaja van. Fegyverek is tonnaszám. Lőszer az lehetne több, vennem kell mert fogy rendesen. (shotival megyek és egylövetű puskával amire távcsövet raktam, felváltva használom)
Alappanyagokból mindig kevés, meg gyártani sem tudok szerszámot de szerencsére találok/veszek mindig valamit. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
MasterDeeJay #211 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
Q: grafikán lehet bütykölni valahogy, vagy szerverfüggő?
-
Bal0924
senior tag
Régi üzenetre válaszoltam, de nem tudom törölni a hozzászólást...
-
Na hát maradtam a fent képként kirakott házba. De csak azért mert egy érdekes laboratórium volt az pincében, azaz nem is pince hanem a hegybe teljesen be van építve valami kísérleti bázis. A legalsó részt nem fedeztem fel teljesen mert igen erősek a z-k oda lent.
Fegyverem sok van. Puska, Ak, shoti, rakás nagy íj, pisztoly meg fegyver modok és egy kevés lőszer mindegyikhez. Steel Axe, Iron axe, wrech ... Tök érdekes hogy szinte semmit nem tudok gyártani skill pont hiányában de már olyan szintű cuccaim vannak amik a kései játékban szoktak lenni.
Őszintén nem rossz dolog hogy a loot nem leveled, csak furcsa hogy a skillek meg lassítanak persze nem baj és érdekes így is a játék csak fura így az elején.
Az induló skillek amik szerintem kellenek:
Strenght részen Pack Mule mert sokat kell cipelni az elején és macerás oda vissza szaladgálni vagy ládákat pakolászni. Ezt ki is akarom később maxolni.
Intellect részen Master Chief mert enni kell és nem mindegy mit. Rohadt húsból is tudok főzni hobó levest.
Egyenlőre ezek vannak csak.
Ennyi fegyvernél én közelharcra nem gyúrok, viszont a lőszergyártást és fegyverjavítást meg kell oldanom. Csak hát ott van az hogy kaja is kell, meg építeni is, meg ezer más dolgot. -
válasz
Mr.Csizmás #212 üzenetére
-
Bal0924
senior tag
Én vegyesen szoktam.. Első pár nap meglévő ház, majd átcuccolni egy saját fészekbe.
Habár a 17-ben, egy 8x8as alapon egy kis toronnyal nagyon jól elvagyok. és nem sebzik a tornyot. mindig a rámpára utaznak.
-
PeL
addikt
válasz
MasterDeeJay #215 üzenetére
Mi is úgy csináltuk hogy meglévő házat foglaltunk be és azt használjuk élőhelynek, van kert ültetvényekkel meg ott gyártunk mindent. Körbe van véve betonfallal. A háztól úgy 50 méterre meg építettem egy horda váró bunkert 3 réteg acél fallal, ott fogjuk majd a horda éjjeleket átvészelni, hogy ne az alap élőhelyünket barmolják össze.
-
Fel szeretném újítani és körbevenni fallal. Nem szeretek magam építeni 0-ról bár tudom hogy az az igazi.
Remélhetőleg jó az ai és az úton menetelnek majd fel és lesz honnan számítani a hordát, nem pedig a hegyen meredeken.
3 blokk magasságban kezdetnek cobblestone wall rajta spike-ok. Később betonnal. -
Bal0924
senior tag
válasz
MasterDeeJay #213 üzenetére
Szép házikó.
1-2 TNT itt-ott és máris van alap, amire lehet építkezni. -
válasz
Mr.Csizmás #212 üzenetére
Ezt néztem ki bázisnak. Nem lesz egyszerű rendbehozni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
MasterDeeJay #211 üzenetére
felnézek délután, ha lesz időm.
-
Ha valaki szeretne akkor indítottam 24/7 szervert. PVE only, navezgane. A landclame block nagyobb védelmet ad.
A szerver LampTech PVE only A17 test néven fut. Hosszú távra tervezem.
Szabály csak annyi hogy nincs pvp, és tilos csalni, bugolni, egymást csesztetni.
Zombik sosem futnak (éjszaka sem!), ez ilyen lightos könnyű szerver.
Jelszó:
teszt
Nem szedem le a jelszót, nem szeretnék sok játékost elég az aki itt megtalálja, ritkán leszek fent. -
Bal0924
senior tag
-
PeL
addikt
Üdv!
Frameket lehet többfélét csinálni, van fa, vas, rebar. Utóbbiba egyből betont lehet rakni, ami ha megszárad 5000 hp-s blokkot ad és lehet upgradelni acéllal amitől 10000 hps lesz. Wood Frame-t kézzel tudsz gyártani fából, utóbbi kettőhöz Forge kell amihez pedig meg kell venni az Intellect-ben a megfelelő perket ami unlockolja. A Forge-ba olvasztani kell vasat ami lehet bontott vagy "raw iron" amit sziklákból vagy föld alatti veinekből tudsz kiütni, illetve clay-t amit simán ásással tudsz szerezni.
Felcímkézni a dolgokat Sign-al tudsz. Rákeresel a "sign" szóra a craft menü keresőjében és a 3. lapon a végén lesz. Kell hozzá fa ill. 4 vagy 5db szeg. Ehhez asszem semmilyen perk nem kell. Lekraftolod a táblát majd felrakod a falra a doboz fölé és azt írsz rá amit akarsz
-
Bal0924
senior tag
Ez a kérdés lemaradt.
Mi annak a frászasztalnak a neve? Amivel lehet különböző méretű fram-eket készíteni.
És mit kell kifejleszteni hogy megtudjam csinálni? -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Sose csináltam még ládákat.
Hogyan kell az oldalukra rátenni hogy mik vannak benne? (lőszer, étel, fegyverek.stb.. -
havenday
tag
Mindig
-
Dr.Burn
őstag
En folyamatosan.
-
PeL
addikt
Alpha 17.1 Stable kint van. Játszik még valaki a játékkal?
-
havenday
tag
Ezt egy tét nélküli teszt időszaknak érdemes felfogni, lehet gyakorolgatni, kipróbálni a játék újdonságait
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest