Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
Akkor nem értem. Köszi a válaszokat.
-
Trooper82
senior tag
Aki feltette a legújabb stabilt (Android pie) megnézné, hogy a play áruházban, hogy az eszköz rendelkezik e tanúsítvánnyal? Eddig azt írta stabilon, hogy az eszköz tanúsított, most "az eszköz nem tanúsított". Ez annyira nem tetszik...
Esetleg nem lehet, hogy a nyitott bootloader az oka? -
octopus75
tag
PIN kódot hol tudom megváltoztatni a SIM kártyán?
-
dReFiX
senior tag
Sziasztok !
A frissítés óta lezárt képernyő ellenére a mozgatom a telefont felveszem stb. fel villan a képernyő.
Ezt h lehet kikapcsolni ? Túrum a menüt de nem jövök rá
Köszönöm !

-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Csigusz 1
üzenetére
Lehet ez szimplán egy új módszerük. Régen bizonyos emberek kapták csak meg a frissítést, megvárták, hogy van-e gond, majd megkapta mindenki. Lehet most kitolják mindenkinek pár órára, letölti aki elég gyors, aztán várják a visszajelzést.
De persze valami gond is lehet, de ez azért valószínűtlenebb, mert a dev már hetek, lassan hónapok óta kint van és stabilnak általában csak "átneveznek" egy devet és kész. -
hislah
aktív tag
Akinek már fent van a Global Stabil Pite, legyen kedves nézze meg, hogy az ARB változott -e?
Nagyon köszönöm! -
vargalex
félisten
válasz
ElDiabloo
üzenetére
Ehhez képest egy itt is megtalálható emberkéhez kell vinni javíttatni az eustock-on vásárolt készülékeket... Szóval, ennyit erről. Most egymásnak ellentmondó infókat írtok egyébként. Hivatalos gyártói garit csak a xiaomi.hu/WayteQ adhat vs. nem a WayteQ-hoz kell vinni szervizeltetni, hanem a gyár végzi... Persze, és 1 hét alatt meg is járja...
-
válasz
ktommy91
üzenetére
Szia!
Legfrissebb EU dev alá melyik kernelt ajánlod, amiben ezt az automata fényerő mizériát meg lehet oldani?
A telepítés annyi, hogy TWRP-ből egy zip-et kell flashelni? Megmarad minden adatom?
Nem baj, hogy Red Wolf TWRP van a készüléken? (Valamelyik EU dev frissítés lecserélte).Köszönöm

-
vargalex
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, mindegy, de ahogy írtam, a WayteQ-ra is írnak nagyon sok negatív dolgot...
De az eredeti kérdésem úgy szólt, hogy honnan tudod, hogy egy webshop gyártói garral adja-e a készüléket? És itt nem utólagos tapasztalatra gondolok, hanem arra, hogy honnan tudhatnád előre? Hiszen ezt nem írják sehol... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
WhiteWalker
üzenetére

Minden teló minden ROM-jában vannak hibak és okozhat problémát egy uj SW frissites, lasd Galaxy S10+ mostani kis aprosaga...
-
k.zozo.
tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Jah, tényleg. Elfelejtettem, hogy ő csinálja 😀🤣
-
-
k.zozo.
tag
Mióta a a miui Dev pie-ra frissült a telómon, azóta küzdök az automata fényerőállítással. Ha sötét van szobában, annyira visszaveszi hogy alig látok valamit a kijelzőn. Legújabb EU Dev-vel is ezt csinálja. Lux, Velis app pedig nem akar működni, gondolom a pie miatt.
Másnak nincs ilyen gondja? -
vargalex
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Te utána is olvasol annak, amit írsz? Xiaomi.hu garancia = WayteQ.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ki kényszerített hogy frissitsd a szoftvert a telon? Nem azert hogy beszoljak, csak komolyan, inkabb folyamatosan fejlesszék az SW-t mint egy alap kiadott bugos maradjon rajta miutan megvetted...
-
-
Szevi
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Bocsi, igen, nem csak a garanciát érvényesítheted náluk. Nekem leesett. Saját hiba. De akkor is csak úgy fogadják, ha hivatalos a garancia. Ez bolt függő. Előtte meg kellett néznem a garancia jegyet. Hogy milyen lett? Jobb! Amióta kicserélték a kijelzőt, (több mint fél éve) volt többször 4 napos üzemidő. Semmi hiba. Patent minden.
-
vargalex
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Az enyém is benn van 2 hete...
-
vargalex
félisten
De mondom, ők (is) a Waytek-nél szervizeltetik. Hogy neked jó lett-e a kijelző csere, az majd kiderül (mikor cserélték?). A topictársnak (Takuung) is jó volt az első egy ideig... Nekem is az volt néhány hónapig a Note 4X és a Note 4 esetében is.
De mi volt 25000, ha garancia???Egyébként kollégám törött kijelzős Redmi 4X-ét megvettem olcsón, rendeltem Aliexpressről kb. 4500 Ft-ért kijelzőt, kicseréltem és azóta is hibátlan. Most éppen édesanyám használja, de előtte feleségemé volt.
-
Szevi
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Hali, rajta van a garancia jegyen. Nekem kijelző csere volt. Edigital, hivatalos garancia. 25 ezer, de patent. Egyébként tudni kell, ha valahol a teló 80 ezer máshol 65 ezer akkor félre lehet nézni, de a valóság az a több. Sajnos ez egy marketing. Plussz pénz a garanciáért. Dönteni kell, neked leesik vagy nem?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Takuun
üzenetére
Szép kilátásnak nézek elébe.
Nekem hétfőn lesz 2 hete hogy leadtam hozzájuk szervizbe. Kíváncsi vagyok mikor szólnak hogy "kész" van és mehetek érte... Remélem nem lesz ekkora kanossza járás... Bár ha elsőre sikerülne nem is én lennék
Asszem én ezzel a készülékkel le tudom a Xiaomi pálya futást .

Az állandó szoftveres reszelgetés - pedig szeretem a MIUI-t , és a hardver adta bakik elveszett a bizalom feléjük. -
vargalex
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Honnan tudod, hogy valahol gyártói garancia van? Illetve, ha jól tudom, akkor a Waytek a hivatalos magyarországi garanciális partner, amiről szintén lehet olvasni elég sok rosszat.
Nekem a legközelebbi tapasztalatom az velük, hogy kollégám a Spanyolországban vásárolt Redmi 4X-n szeretett volna velük kijelzőt cseréltetni pénzért (!!!), mert betört, de az volt a válasz, hogy nem foglalkoznak vele, mert nem itthon vásárolt. -
-
Peaceliker
addikt
-
sutyi^
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Simán betallózod ahogy az incrementált, a rendszer frissítős részen.
Bocs, link javítva. Ez a Global version.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Az kell neked ha nem fastboottal akarsz telepíteni.
-
Konyika
senior tag
Érdekes, délután még jelezte a frissítést. Mire hazaértem, hogy legyen wifi addigra eltünt
Talán vissza vonták?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
találtam valamit, de azt írják recovery rom...az miaz?

-
Szevi
tag
Üdv mindenkinek, számít az Android 9 eléréséhez az, hogy magyar régión legyen? Jelenleg arc feloldás miatt nem magyaron vagyok és nem jön a frissítés. Köszi!
-
Takuun
aktív tag
válasz
Takuun
üzenetére
Na szóval az van, hogy a szerviz kicserélte ismét a kijelzőt, de mivel már ez a harmadik eset volt, ezért a Smartshop-ban rendesek voltak, így mielőtt szóltak volna nekem megnézték az eredményt. Foltos volt a kijelző, ezért negyedjére is visszaküldték a készüléket javításra. Nálam közben letelt a 30 nap, így a 31. napon (vagyis ma) besétáltam és jeleztem, hogy akkor most fejezzük be és utalják vissza a pénzem. Korrektek voltak amúgy, nem genyáztak.
Ezzel részemről vége a Note 5-ös pályafutásának, amit valahol sajnálok is. Egyetem vége felé, államvizsga, két munkahely párhuzamosan és egy ingatlan adás, majd vétel és költözés, garázsvásárok sorozatát éltem meg vele, melynek során derekasan helyt állt. Első okostelefonom volt, megkedveltem, de szerelem nem alakult ki.
Kérhettem volna egy új Note 5-öt, de értelem szerűen már nem kívántam a ma már 1 éves készüléket. A Note 7 is felmerült, de utána olvasva, nem indult be a nyálelválasztás. Nem is tudom… A Xiaomi folyamatos fingreszelése a szoftverrel nekem annyira nem tetszett. Anno mikor vettem a készüléket 9.5.19.0 volt rajta, majd szépen kúszott felfelé a verziószám, majd megjelent a 10-es Miui. Attól agyf*szt kaptam, így nagy nehezen vissza tudtam szenvedni a 9.6.4.0-át, mely utolsó pillanatig kiválóan üzemelt a készüléken. Ezekkel a frissítésekkel engem nem győztek meg, főleg olvasva az elégedetlenségeket. Persze volt aki meg volt elégedve, ezért nehogy félre értés legyen ebből, JÓ telefon a Note 5.
Nem rossz a Xiaomi, de nekem már annyira nem tetszik, hogy f*ssa magából az újabbnál újabb készüléket (ettől függetlenül még mindig ők a legszimpatikusabbak). Tavaly vettem a Note 5-öt, azóta alig 1 év telt el és most már Note 7-nél járunk. Ennek meglátásom szerint az lesz jó vége. Az elején még az hittem, hogy a Xiaomi kicsit az Apple féle stratégiát követi majd és nem lesz ilyen temérdek választék.
Bár nem túl pozitív a véleményem és egyenlőre nem is látom, hogy mit lenne érdemes venni a Note 5 után, de egyben biztos vagyok… valamelyik XIAOMI-t!
-
sutyi^
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Még mindig lépcsős a térítés, nézd meg bigotan elérhető-e már, akkor le tudod szedni a Xiaomi-tól.
-
Alarikman
senior tag
válasz
zorzy4
üzenetére
Tessék: "Hozz létre egy új APN-t a következő beállításokkal:
Név: Digi Internet vagy amit szeretnél
APN: internet
APN típus: default vagy default,supl
MCC: 216
MNC: 3 vagy 03
Hitelesítés típusa: PAP
APN protokoll: IPv4/IPv6
APN roaming protokoll: IPv4/IPv6"Mindez a Beállítások/SIM-kártyák és mobilhálózatok/digi-s SIM-en belül van.
-
Alarikman
senior tag
Gondolom nem árt egy gyári visszaállítás főverzió frissítésnél. Vagy inkább előtte?
-
Fulár
senior tag
" A mai Eu.devet felrakva minden rendben menne de ha tolok rá egy Magisk-et(legújabb)akkor sikeres Bootolás után újraindúl és visszadob Recovery-be.És ezt csinálja vêgtelen ciklusban.Nincs kizárva,hogy User error.Megróbálom feldobni tiszta telepítéssel."
Sajnos a tiszta telepítés sem oldotta meg.Magisk és Root nélkül lehet élni csak nem érdemes....
Ha valakinek van tippje az kérem ne tartsa magában!Had ne kelljen visszaraknom az előző verziót!
Tehát Magisk telepítéséig minden rendben.De az ha füldobom akkor sikeres Boot után egyből újraindul és visszadob Recovery-be. -
margithid
veterán
Ma megkaptam az android 9 frissítést, nagyon klassz, hogy 1 éve vettem a telefont és most kijött rá a frissítés!
Global stable verziót használok.
Van valami újdonsága amúgy az új verziónak? Aksiidőben mire számítsak? -
Fulár
senior tag
A mai Eu.devet felrakva minden rendben menne de ha tolok rá egy Magisk-et(legújabb)akkor sikeres Bootolás után újraindúl és visszadob Recovery-be.És ezt csinálja vêgtelen ciklusban.Nincs kizárva,hogy User error.Megróbálom feldobni tiszta telepítéssel.
-
sutyi^
senior tag
Megjött a "stabil" globál pite, ha érdekel valakit.
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Mit kell állítanom, ha azt akarom, hogy a digis kártyával menjen a net?
-
-
Alarikman
senior tag
Attól függ. Ha nem digi, akkor 3g. Ha digi, akkor 2g. Mivel nekik nincs 3g-s hálózatuk.
-
octopus75
tag
A másodlagos SIM kártyát, ha csak beszélgetésre használom, akkor 2g vagy 3g beállítás ajánlott?
-
Alarikman
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
A dualvoLTE az siman annyi, hogy mindkét SIM megy volte módban? Csak mert ha igen, akkor nekem jelentem úgy megy. Mindkét 4g után kiírja, hogy volte. A Telekomos 1. SIM az be Lett kapcsolva ügyfélszolgálaton keresztül. Utána ##86583##. A Digi meg alapból aktivalva van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 512GB / kártyafüggetlen / mi.com / gyári garancia
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest