Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
Amikor a Masik X Oreo/Pie váltásnál szenvedtem ezzel, akkor a stock gyári rom felment twrp alól, gyalult mindent, majd fastboot-tal újra twrp flash és utána már ment a custom rom/visszaállítás újra.
Nem tudom mi lenne a hivatalos egyszerű megoldás erre, de kiolvastam a guglit és nem mondott okosat.
-
jUUh
addikt
Ha valaki erre jár, és valami ötlete van, ne tartsa magában.

Flasheltem egy kernelt, viszont valószínűleg véletlen rossz firmware-hez valót. ( Pie AOSIP-en vagyok, es sztem véletlen oreo-t flasheltem), nos azóta a telefon nem akar bootolni. TWRP bejön, viszont se kernelt, se mentést nem enged visszaállítani, failed to mount /vendor ( structure needs cleaning) hibát dob. Ha bekapcsolom a telefont, csak a MI logó és az Unlocked felirat megy, majd ugyanez előről. (bootloop?) Hogyan tovább?

-
Lacopapi
addikt
Üdv mindenkinek....Note 3 -ról váltottam,ég és föld a kettő
Nem érzek megbánást.. -
laracroft
senior tag
Sziasztok,
Az AdAway miatt szoktam root-olni a telefont és frissítés után unroot-olni is rögtön. Ez a Pie romok előtt tökéletesen működött. Azóta nem tudom unroot-olni a telefont.Az a gond, hogy minden újraindítás után újratelepíti a Magisk Manager-t. Próbáltam TWRP-ből uninstall.zip-el, a manager programból Uninstall-al, de mindig ugyanaz az eredmény.
Egyedül az segít, ha twrp-ből visszatöltöm a xiaomi.eu v9.4.18-as Pie rom-ot, viszont akkor a host fájl is vissza lesz állítva és nem működik az adblock.
A MagicHide pedig nem mindegyik app-nál működik.
Van valakinek ötlete mit kéne csinálnom?köszi
-
w333
félisten
Valaki ? elég sürgős lenne !
9.3.14 legutolsó Android 8.1 a megoldás, elindult a telepítés !

Majd jönni fog az OTA 9.0 legfrissebb Global dev ROM
Szerk.
Akit érdekel innen lehet letölteni !

-
Headless
őstag
Sziasztok, kijelzőt szeretnék venni, van esetleg valami javaslatotok, honnan lenne érdemes, wenigma kapott korábban egy utálást parts4repair oldalról, ez jó lehet? szerintem jó áron van... 22 usd nem vészes egyáltalán...[link]
-
w333
félisten
Üdv. srácok hogyan lehet Global stabilról a legújabb Global Dev -re menni ?
Kiválasztom a letöltött Global Dev rom -t és azt írja ellenőrzés sikertelen !

-
madrac
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Wayteq gyári garinál nem nézték mi van a telón kijelző sárgulásnál, mert nem olyan jellegű a hiba. Persze ez nem azt jelenti, hogy más sufni gsm-ben nem köthetnek bele. Mindenesetre ha jól tudom root meg bootloader unlock stb miatt nem szokták xiaomi készülékeknél megtagadni a garanciát. Ilyenről még nem is hallottam. Ez is a nagy előnye ennek a márkának.
(#20839) Canonfan: Vancedben én azt imádom, hogy kikapcsolt kijelzővel is megy a youtube videó lejátszás.
-
baitsee23
őstag
Srácok! Van valami megoldás csak sms hangok letiltására? Cibes vagyok, és azok az agyhalottak hajnalban küldözgetik az üzeneteiket.
-
Norby86
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi mindenkinek az infót, akkor este megy is fel.

(#20881) Trooper82:
Én nem használom ezt a programot, de akár ez lehet attól is hogy a 9-es androidon nem megfelelően érzékeli alapból, lehet hogy nem miui hiba.
-
-
Norby86
őstag
Ha valaki használja a legfrissebb (ha jól látom április 25.-i) eu dev. romot, megszeretném tőle tudakolni, hogy bátran fel telepíthető? Nincs benne bug? Mert a xiaomi eu fórum topikba sokan panaszkodnak a romra.
-
Trooper82
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi 😀
-
-
baitsee23
őstag
Ha valakit érdekel, most akcióban 0.99$ a Poweramp (Unlocker).
Elég jó zene lejátszó app. :D -
Trooper82
senior tag
Szerintetek lesz ma eu dev. , vagy megint ünnepek vannak kint?
-
Terentius
őstag
Nagyon frankó ez a youtube vanced, előtte OGyoutubeot használtam, de ez veri és akksival is spórolósabb. Van reklám mentes instagram kliens is esetleg?
-
jUUh
addikt
válasz
ekrisztian
üzenetére
Mit szeretnél pontosan?
Global 10.2 Stable-ről visszamenni korábbira? -
trebrona
nagyúr
válasz
ekrisztian
üzenetére
Idegállapotban semmiképpen ne fogj hozzá!
Milyen global, dev., vagy stable? Bár szinte mindegy, zárt bootloaderrel valószínűleg nem megy a downgrade.
-
jUUh
addikt
válasz
ekrisztian
üzenetére
Lehet, hogy csak én vagyok fáradt, de nem értem mi a kérés / kérdés.

-
Canonfan
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, hmm akkor nem tudom mi van mert én is ma megrpóbáltam többször is de semmi...

Úgyhogy ment vissza magiskból, de azon gondolkodtam hogy nem a root jog zavart be neki esetleg, vagy az hogy azzal a fiókkal amivel használnám már be vagyok jelentkezve a youtbera...
Bár próbáltam úgy is hogy elrejtem a magiskot a mikrog elől és úgy se ment, de leget ennyire érzékeny a root jogra, vagy más ötletem sajnos nincs...
-
Canonfan
senior tag
válasz
Terentius
üzenetére
Örülök hogy nálad megoldódott a dolog.

Akkor viszont nálam nem tudom mi van, ma kipróbáltam megint mert a munkahelyemen stabilabb/jobb a net mint otthon.
Nos, tegnap mivel nem sikerült a nonroot-os vanceddel bejelentkezni a mikrog-vel, úgy zártam a napot hogy leszedtem mindkettőt és magiskból újra felraktam a modulokból.
Szóval ma úja leszedtem magiskból és felraktam apk-ként is a vancedet, + a frisebb verziós mikrog-t is.
Eredmény semmi...
Most direkt nem léptem ki kíváncsi voltam ír ki e valamit, de csak az volt hogy jó sokáig ment a bejelentkezés, utána kiírta hogy nem tud bejelentkezni, mert nincs aktivitás.
Próbáltam kétszer azzal a fiókkal amivel használnám, illetve egyszer más accountal is, letörölni és újrarakni a mikrog-t, sőt újra letöltve újra felrakni, magiskból elrejteni, se semmi...

Pedig nem hiszem hogy user error, mert elsőre mennie kéne, külön leírást meg nem láttam hozzá hogy valamit még kell vele mókólni hogy működjön.Pedig jó lenne ez a módszer, mert ez lenne a legnormálisabb módja, de ismerem magam nem hagyok fent olyan appot ami nem működik pedig kéne, mert állandóan birizgálná az agyam hogy nem megy...

Úgyhogy újra leszedtem mindkettőt, és ment vissza a magisk modulos vanced, és maradt ktommy91 megoldása, amit ezúton is köszönök!

-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Vissza tudok állni korábbi verzióra global romon vagyok.
Annyira laggol a telefon, hogy idegállapotban vagyok mindig tőle.
-
dugo_
veterán
A Masik P """stable""" audió része menetrendszerűen bugos megint, jött is vissza az X 4.1.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Terentius
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Újratelepítés megoldotta. Más kérdés: Manual Cam appban lehet 4k felvételt csinálni.Ez valóban 4k vagy csak fel van skálázva?Gyári érintetlen legrfrisebb Rom
-
-
Terentius
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Továbbra sem tudok belépni.Ötlet?
-
-
-
Terentius
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Fent van a MicroG mert eddig OGyoutubeot használtam.Oké hozzá van társítva, most akkor nem tudok bejelentkezni mert ott nem tudok ki?
-
-
Terentius
őstag
Üdv! Letöltöttem a youtube vanced-et, de nem tudok a youtube fiókomba belépni mert már az eszközön be vagyok jelentkezve egyszer, ugyanakkor a gyári youtube appból sem tudok kilépni, hiába távolítottam el a playből az összes frissítést, nem lép ki a kijelentkezés gombbal sem.
-
-
Canonfan
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, akkor talán nem veszett ügy

De akkor nem tudom nálam mi lehet a gond, lehet akkor teszek még egy próbát vele, de letöltöttem mindkettőt ami az oldalon volt de egyikkel se ment.
Te melyik mikrog appot használod amúgy, illetve adtál meg neki különleges engedélyeket?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Canonfan
üzenetére
Nem kell hozza magisk, vanced.app cimen elered.
-
-
Canonfan
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi szépen!

Letöltöttem, fel is raktam, és megy is szépen, viszont a hozzá tartozó mikrog app az szerintem bugos lehet, eddig useless sajna, mert bejelentkezni enged, azonosítja a fiókomat, de nem jelentkezik be, már többször próbáltam de az utolsó lépés után csak homokórázik mennek a csíkok fent de semmi.
Előbb 20 perc után kapcsoltam le, most adtam neki engedélyeket kiszedtem korlátozásokat megpróbálom újból 11-ig adok neki időt

-
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Egy elsőre talán furcsa kérdésem lenne, azt szeretném megkérdezni, hogy azt meg lehet oldani hogy egy alkalmazást ne akarjon a play áruház frissíteni, de úgy hogy a a frissített alkalmazások listájában se látszódjon?
Azért kérdezem csak, mert én is felraktam a magiskból a youtube vancedet, és valóban sokkal jobb mint a gyári youtube az irritáló reklámjaival.

Viszont ma kicsit meglepődtem hogy frissült a youtube és eltúnt.. Szerencsére a youtube frissítések eltávolítás visszahozta nem kellet újraraknom de azóta persze jelzi mint frissítést a play áruházban.
Én nem igazán szeretem az automatikus frissítéseket mert már előfordult hogy csak az e-maljeimet szerettem volna megnézni és kérdés nélkül elkezdett frissíteni. Ezért kb hetente bemegyek a play áruházban a saját alkalmazások részbe és ott szoktam rányomni az összes frissítése lehetőségre lefrissíteni mindent.
És itt most az a kellemetlenség, hogy a youtube mindíg ott lesz a frissítések között és ha frissül ugye visszaáll gyári verzióra amit nem akarok, szóval vagy minden frissítés után törlöm a youtube frissítéseit, vagy egyesével nyomogatom a frissítés gombot az alkalmazásoknál.
Persze ha nincs más marad valamelyik ezek közül, de gondoltam megkérdezlek titeket hátha tudtok valami módszert arra hogy a play áruház magt a youtubeot ne ajánlja fel frissítésként vagy ki lehessen kapcsolni hogy ha több alkalmazást frissítek akkor se frissüljön csak ez az egy alkalmazás?
Válaszotokat, és bármilyen infót előre is köszi!

-
Norby86
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ja értelek.
Akkor kizárásos alapon marad az EU dev vonal továbbra is. Igazából bajom nincs vele, csak ez a folyamatosan felugró update értesítő zavar. Azt nem lehet kikapcsolni? És akkor melyik TWRP-t érdemes feltenni amivel egyúttal a legfrissebb EU dev. romot is feltudom varázsolni?
Gondolom azért nincs eget rengető bug ebben a legfrissebb 9-es eu dev. romban.
-
-
Norby86
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
És esetleg EU Stable 9.0? Vagy még csak eu dev.-et és a kínai fejlesztőit adták ki 9-es androiddal?
-
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Régen néztem már be a topikba, mivel a jelenlegi rendszeremmel az EU dev.9.3.7-el megvoltam elégedve, azonban már kezd így beakadni rajta a kamera meg más programok is. Egy hard reset biztos segítene, de inkább kipróbálnék egy újabb romot. Lenne is pár kérdésem ezzel kapcsolatban. Olvastam hogy kijött már a 9-es android eu dev. romokra. Kijött esetleg már gyári Global Stable romra is? Másik kérdésem hogy melyik romot érdemesebb feltenni, melyikbe van kevesebb bug? Mert láttam azt is hogy azért rendesen foltozgatják pl. az eu dev. romnál ezeket a hibákat hetente. Nekem egy stabil, használható miui romra lenne szükségem ami már a 9-es androidra épül. Nem szeretnék hetente frissíteni, eddig is általában 1-2 hónapot használtam egy romot, szóval akár a gyári Global Stable, akár az EU Stable rom is jó lenne nekem. Persze ha a dev. rom stabilabb akkor maradok annál.
Utolsó kérdésem hogy melyik TWRP-t érdemes feltenni hogy már a 9-es androidot fel tudjam tenni? Mert ugye jelenleg még 8-as androidon vagyok. -
Zsoleszhun
addikt
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Elvitték.
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok! Egy furcsa kérdésem lenne, mégpedig, hogy a telefont az autóban a szellőzőrács alatt tudtam elhejezni, ami miatt félek, hogy nyáron a nagy melegben ha klímát kapcsolok az autóban, és teljesen felfelé állásba rakom a szellőzőt, akkor is eléri a telefon tetejét a hideg levegő. Nem tudom, ez nyári kánikulában mennyire viseli meg a telefont? Előre is köszönöm.
-
Takuun
aktív tag
válasz
robi64
üzenetére
A cserélt kijelzősön 9.6.4.0 van, a másikon a legújabb szoftver, egyéb iránt mindkettőn ugyanazt a képet látod, a kijelző beállítás pedig mindegyiken azonos. Így látsz ekkora különbséget.
Amúgy ma visszavittem, és a kinyomtatott képpel és a srác az állát kereste és sűrű elnézést kért. Kedvesek voltak, és belátták, hogy a szerviz nem végzett szakszerű munkát. Mondtam, hogy ha lehet tereljük már afelé a témát, hogy visszakapjam a pénzem, mert nekem elég volt ez a bohóckodás. Most megint hozzányúlnak aztán meglátjuk.
-
-
F74
csendes tag
Sziasztok!
Fél éve lett flip modemem.Azóta a telefonom automatikusan rácsatlakozik a wifire.Nem emlékszem, hogy csináltam.Ma sajnos (volt wifim),újra beírtam az alján lévő, SSID-t,passwordot,azóta nem tudok csatlakozni. (Csatlakozva,Hitelesítés,Android rendszer
em sikerült csatlakozni a Wi-Fi hálózathoz.Kapcsolódás sikertelen,próbálja újra.)Nem emlékszem rá ,hogy megváltoztattam volna a jelszavamat.Újraindítás,telefon,modem,nem segít.Tudna valaki segíteni? -
vargalex
félisten
válasz
Takuun
üzenetére
Ezzel a képpel szerintem vidd vissza hozzájuk. Nekem nem volt gondom a szervizeléssel.
Én egyre inkább azt gondolom, hogy a telefonálás közbeni izzadsággal (persze, lehet, hogy valakinél esővel) lehet összefüggésben, mert én már kezdem látni a kis foltot a Note 5-ön is... -
Potyka03
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Takuun
üzenetére
Én lehet be se viszem szervizeltetni. Ez is megfordult a fejemben.
Smartshop szervizről sok jót nem olvastam , itt a te kálváriád is.
Aztán ki tudja én hogy járok... Meg az egész telefont lementeni , majd vissza a gyári romot , majd ha kész az egészet lecserélni ....
Nem biztos hogy megéri ez a küzdés , el leszek én azzal a kisujj körömnyi félhold alakú sárga "folttal" -
dugo_
veterán
-
Takuun
aktív tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Ez igazából egy alap szürke háttér, mert ennél a legfeltűnőbb a hibajelenség. Feketénél és más színeknél nem ennyire vészes. De mikor megkaptam már láttam, hogy valami nem 100%, csak akkor még nem jöttem rá, hogy mi.
OK, azt látom, hogy nem gyári kijelző, de ez nem éppen normális vagy mégis? Autó szervizben a garis dolgok gyáriak, ha meg garin kívüli, akkor jobbik esetben megkérdeznek, hogy gyári legyen vagy után gyártott. -
Takuun
aktív tag
válasz
Takuun
üzenetére
Este összehasonlítottam az otthoni másik Redmi Note 5-el.
Bal oldali a cserélt kijelző, jobb oldali a gyári (azonos beállításokkal).
Ráadásul, ha kicsit is megnyomod a kijelzőt már szivárványosodik, ami a másik telefonnál elő sem fordul, továbbá a színek is fakóbbak.
Ilyenkor lehet verni az asztalt?
Csak mert véleményem szerint ez nem elfogadható. -
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Hogyan tudok egy letöltött gyári MIUI-t frissíteni manuálisan?
Mert a rendszer frissítéseknél a három pöttynél megszűnt a ROM telepítése belső tárhelyről .... -
jUUh
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Érthető amúgy. Nekem negyedik Xiaomi telefonom, sose volt semmilyen problémám. Kivéve mikor erről a Note 5-ről elszállt az IMEI-m, de az 100%-ban az én hibám volt. Komáromi Attila mesternél kemény 5 ezer forint volt, szóval teljesen korrekt.
-
-
Fulár
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Sajnos ez pech sorozat.
De ellen példa is akad szépszámal!A műszakom fele Xiaomit használ kezdve az alsó és egyenesen a felső kategóriáig.Maximális megelégedéssel.
Persze ha én jártam volna úgy mint te elképzelhető,hogy ugyanígy felmenne a vércukrom! -
ktommy91
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Kinek tudás, kinek bloat. Ez egy stock AOSP ROM gyári vendorral.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Lehet erre fogni igen. Csak elég sok embernél jelentkezik ez a sárgulás.
Nem mindenki hajtja túl a CPU/GPU párost... Van aki alap rendszert használ.Ez a sárgulás TÍPUSHIBA! Amúgy kezd tele lenni a lomposom a Xiaomival , nekem ez a 2. készülékem ami besárgult , de ott van a kollégám 4A készüléke dettó....
Nagyon meg gondolom hogy a következő telefonom ez a márka lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-book olvasók
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem érzek megbánást..

![[link] [link]](https://kepkuldes.com/images/282a907208c818d1dfe56d57d47fe492.png)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

em sikerült csatlakozni a Wi-Fi hálózathoz.Kapcsolódás sikertelen,próbálja újra.)Nem emlékszem rá ,hogy megváltoztattam volna a jelszavamat.Újraindítás,telefon,modem,nem segít.Tudna valaki segíteni?
Csak mert véleményem szerint ez nem elfogadható.