Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsee75
tag
Sziasztok. GS 10.0.1.0 van a telón. Régebben olvasgattam hogy voltak egyeseknek problémáik az értesítésekkel hogy nem jönnek lezárt képernyőnél. Eddig nem érdekelt... De most vettem egy új lakásriasztót és ez mindenröl küld értesítést azonnal. És belefutottam én is a problémába. Amit Juve600 itt többször is leírt már megcsináltam de nem javult meg. Teljesen hektikus. De legtöbbször csak akkor jön meg amikor bekapcsol a képernyő. Az új global stabil esetleg lehet erre megoldás? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest