Hirdetés
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
"Rögtön dugtam a gépre, bl unlock, friss miuihu rom ment is rá."
Ezt a gyorsaságot hogyan tudtad elérni? Nekem megjött,azonnal a fiókomhoz kapcsoltam. 71 óra múlva tettem egy próbát az unlockra és kiírta,hogy várjak még egy órát. Ez tegnap este történt.Tehát 72 óra elteltével enged nyitni,ha fiókhoz kapcsoltad. Nyitási kérelem nem kellet,mert van a fiókomnak engedélye.
Leírnád,hogy hogyan lehet megúszni a 72 óra várakozást? Egyik kollégámét kellene nyitni jó lenne ha gyorsabban menne😁
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

crok