Új hozzászólás Aktív témák

• Fater38

tag

Ne értsetek félre,megelégedéssel használom a telefont.De,azért nem kellene lehurrogni azokat a felhasználókat akik a kamera miatt szidják.Szerintem nem alaptalanúl.
    Azért 2017-et írunk és ebben a telefonban egy hiper-szuper új fejlesztésű 8 magos processzor és gyors memória stb.stb. van.Szerintem joggal várhatná el az emberek többsége,hogy közepes szinten tudjon vele videót felvenni vagy képeket készíteni.
    Lehet szajkózni,hogy a fényképezéshez fény kell és optimális feltételek.
    Azért nem kell ennyire kardoskodni a Miui szar kamera tudása mellett,meg,hogy ennyi pénzért mit vársz..
    Most ugyan 50000 alatt van a telefon ára,de jóval drágábban nyitott.Nos a drágább Note 4 ben sem volt jobb a kamera ugye?
    Ha valakinek van egy régebbi,pontosabban 2014-es,akkor drága telefonja,nyugodtan vegye elő és csináljon vele egyszerre a note 4-el videót.
    Megtettem,egy sony z1c-vel hasonlítottam össze,persze tudom,hogy közel csúcskategóriás telefon volt a maga idejében,de ezek szerint nullával egyenlő a technikai fejlődés,ha a mi telefonunk ennyit tud ma.
    Egyenlő,szinte nulla fény melett,stabil 30 fps videó az eredmény,még úgy is,hogy 1,728Ghz-re van korlátozva a kis öreg 4 magos a mi procinkal szemben,ami 12-14 fps körül volt képes rögzíteni.Mindkét felvétel Full Hd volt.
    Most vagy tényleg ennyivel rosszabb egy mai olcsó samsung szenzor,vagy a kínaiak nem akarnak,vagy tudnak rendes szoftvert írni.
    Csak,hogy reálisabb példát hozzak fel,egy samsung j5 2016 is jobb kamerában,és árszinten is hasonló.
    Jóccakát.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák