Hirdetés
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
OK, köszi még egyszer!
AMD Power: A héten próbáltam én is, kb 10 percig bírtam. Rosszul vagyok attól a játéktól.
-
AMD Power
titán
Lassan elérek a Doom Eternal végére. Ahogy fejlődöm úgy lesz a játék is egyre könnyebb és élvezetesebb. Még a végen felemelem a nehézségin szintet "normálra".
-
bagyulajuve
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
vagy megkérdezni, hogy usb transzmitter lesz-e a 9x-hez
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Köszi az infót!
Amikor én vettem a 9X-et még nem is létezett ez a modell. Lehet, h cserélnem kell? Érdekes, h a "kisebb" modell tudja ezt a funkciót. Utána kell néznem, h milyen visszalépést jelentene nekem?! - gondolom, h nem véletlenül olcsóbb. 
-
Jani_007
csendes tag
válasz
pauliboy23
üzenetére
Köszi a segítséget
-
bagyulajuve
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
hát a leírásban az szerepelt, hogy PS5 kompatibilis, csak ahhoz kell az a transzmitter (USB-C wireless transmitter) és ezt adják a 7x-hez, a fejhallgatón van egy átkapcsoló gomb, hogy xbox vagy usb; most megnéztem és a 9x-hez nincs ilyen
-
natë
nagyúr
A Sekiroban újraképződnek az ellenfelek? Milyen szar már

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
"...Series X mellet PS5-höz is használni szeretném" - PS5-höz?!
Én nem tudom csatlakoztatni a 9X-emet a PS5-ömhöz. Illetve igen, de csak kábellel a kontrolleren keresztül. De eléggé kompromisszumos így. -
GalaHU
addikt
válasz
sgfool
üzenetére
Horiból most készül az első FFB-s kormány, de sajnos annyiba is kerül, mint a versenytársak.

Ha a Forza alatt a Motorsport-ot is érted, oda mostanság talán már van értelme a kormánynak (korábban rémes volt a kormánykezelése), de Horizon-hoz felesleges. Ahogy a többiek is írták, Thrustmaster TMX, Logitech G920 az induló szint. Esetleg érdemes egy pár hónapos használtra vadászni garival, itt az aprón is akad.
-
sting2
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Fényerő emelessel sem jobb a helyzet?
Sokan állítják a letjogosultsagat ha olyan a TV.. -
hitchins
őstag
Home-olas kerdesben erdeklodnek.
Tesom vett egy series x-et de megmaradt a one x a gyereknek. Ha homenak beallitja az uj gepet a regin tud jatszani mas profillal a regi jatekokkal vagy csak akkor ha marad ott a home.
Gondolom ugyanazzal a profillal nem tud egyidejuleg jatszani a ket gepen. -
bagyulajuve
addikt
hosszas mérlegelés után berendeltem egy Steelseries Arctis 7x-et, ez adja a legjobb kompatibilitást, ami a vezetéknélküliséget illeti, mert majd a jövőben a Series X mellet PS5-höz is használni szeretném 1-2 év múlva (remélem addig kitart) - majdnem 60k a 10%-os hírlevélkedvezménnyel (eredetileg 15k-t terveztem
), szóval remélem hosszútávon beválik -
i@lex
őstag
Én az összerakásnál küzdöttem picit az erősítővel, mert az avr nem tudja a 120hz-et, aztán volt vagy félóra mire rájöttem, hogy konzol közvetlenül a tv-be, tv-ből optikai az erősítibe, erősítő menüjében hdmi-ről optikaira állítani a be menetet. Ez a PC módra váltás sem volt egyértelmű.
-
Jani_007
csendes tag
Srácok az általános energiatakarékos üzemmód és indítás
menüpont alatt mit jelent hogy:"ha az xbox ki van kapcsolva kapcsolja ki a tárolást"
valamint ezt érdemes bepipálva hagyni?
-
Voy15
tag
Ezt amúgy baromi trükkös megtalálni, és abszolút nem triviális, mert az egész olyannak tűnik mintha csak az ikont cserélnénk le.
De amúgy hála Vincentnek, hogy megmutatta
(10:50 körül van ez a rész)
Ma amúgy az történt velem, hogy egyszercsak baromira elkezdett szaggatni a hang, és a konzol újraindítása sem oldotta meg a dolgot. A kontrollerből viszont jó volt minden, szóval a HDMI-ra kezdtem el gyanakodni. És bizony az is volt a probléma. A TV-t kellett áramtalanítani 30 sec-re, és megjavult.(Gondolom itt is valami handshake issue van) Valami még mindig nagyon nem okés.
TV: LG OLED65CX3LA
FW: 03.11.30 -
Solten
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Szivesen. Ugyan mar, erre van (erre lenne valo) a forum; hogy megosszuk tapasztalatainkat es segitsuk egymast.
-
Silεncε
őstag
válasz
DaveHutt
üzenetére
Én most azon gondolkozok, hogy amíg megoldódik a készlet hiány veszek egy XS-t aztán meg majd eladom és upgrade-elek. Igazából next gen játékok egy ideig még nem érdekelnek (except Cyberpunk, de ugye ott a nextgen később jön, viszont a plusz erő ott is jobban jönne), az XO játékokat meg sokkal jobb lenne azon tolni.
-
hadam98
senior tag
Na mit jelent be a Microsoft a Game Awards-on?

-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Elektrosokk
üzenetére
not bad

-
Steve1207
veterán
válasz
sgfool
üzenetére
Nekem volt egy régi középkategóriás Logi DFGT PC-n, az pl elég jó élményt nyújtott már, de ez egy 10 éves konstrukció force feedback-kel. Ennek az alternatívája manapság, ami konzollal működik kb a Thrustmaster feljavított TMX változata, az alá nem adtam volna, ha veszek újra. Anno 50 körül ment, de már annak is elszállt az ára, akkor meg már jobban megéri egy G920, amiből alkalmanként 70 körül találni. Én nem látom értelmét a Hori-nak, forcefeedback nélkül, erősebb igénybevétel miatt értelmetlen az érte elkért ár.
Ha nem manuális váltóval nyomja az ember alapvetően a kormány megléte is kérdéses (vagy felső nézetből, ahogy sok yt videón, kb csak lesek, hogy külső nézethez minek kormány...). Plusz kormányoknál jól jön, ha normális a szerviz háttér is.
Nézegettem amúgy én is a hori-t csak a kíváncsiság kedvéért, videók alapján szerintem nagyobb az input lag is, amazonon a review-k fele 5* a többi meg össze vissza, de van rá panasz. A legnagyobb hátránya az, hogy nincs forcefeedback, ami szerintem alapnak kellene, hogy legyen 30-40e-ért is.Úgyhogy alapvetően szerintem gondold át tényleg kell-e, ha igen akkor pedig minőségibbet, mert utána úgy beszippant az egész, hogy napi 2 órát csapatsz majd hétköznapokon is

-
DaveHutt
őstag
válasz
ZeroX92P
üzenetére
Nem enged online rendelni.
Egyébként el vagyok keseredve, Kelet-Magyarországra (Debrecen) az elmúlt 3 hétben egy darab sem érkezett Series X-ből. Azt hiszem ez lesz az Xboxos pályafutásom vége, erősen gondolkodok egy PS4-en, ami egy évig legalább elkényeztetne olyan játékokkal, amikkel ellennék. -
Elektrosokk
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ez már jó kormány ?
-
Chaser
legenda
válasz
sgfool
üzenetére
nincs róla tapasztalatom
de anno rászántam egy egész délutánt mit érdemes venni
amit én leszűrtem:
úgy 90e ft alatt semmit - ez volt tavaly -, már nem tudom melyik gyártó melyik modellje aminél azt láttam nem köpköd rá a vásárlók fele, mert egy/több dologban nagyon pocsék és kiábrándító
maradtam a kontrollernél ( : -
sgfool
tag
A jövőben gondolkozok azon, hogy a forza miatt majd szeretnék vásárolni egy kormányt. Ár téren, egyáltalán nem gondolkodok professzionális kiegészítőben, a belépő kategória bőven megteszi, csak a fun érzés miatt szeretnék majd egyet. A konzolvilágnál körbenéztem, hogy milyenek vannak és látok egy olyat, hogy Hori Racing Wheel Overdrive. Erről a fajtáról van valakinek tapasztalata ?
-
Solten
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Valamennyit biztos dob a hutes hatasfokan de engem jobban izgat a sokkal jobb stabilitas.
-
Chaser
legenda
válasz
CharlieDrop
üzenetére
igen ott van
alsó és felső keskeny rész perforált, ott megy be a friss levegő, a venti pedig kitolja a meleget és húzza be a frisset
ahogy néztem x-nél is így van, csak ott felül van a venti és alulról szipkázza be a frisset -
Chaser
legenda
válasz
CharlieDrop
üzenetére
lehet egy picivel jobban megemeli és jobb lesz a szellőzés
én mióta leraktam a helyére ott van, nem akart elmászni ( : de biztos kevésbé borul fel ilyen talppal ha esetleg meglökik -
ZeroX92P
tag
Euronics-nél úgy tűnik van pár db X ha valakinek még kéne.
-
Solten
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Kavet foz.
-
craftsman01
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Semmire.
-
Tuomas
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Hát azt én is szomorúan konstatáltam.
-
axlfsi
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Oh, nagyon szépen köszönöm, ezt a gáláns felajánlást!
-
Moby
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Bemenetválasztó/Otthoni irányítópult/Szerkesztés.
[link] -
Bad Pritt
félisten
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
És másik gép be van állítva a fiókotoknál, mint home xbox? Nekem Samu gépe a home, páran írták hogy ezzel is lehet gond.
-
Chaser
legenda
válasz
MultiDoodad
üzenetére
ez a baj hogy teljesen hektikus, néha nálam is olyan mint a táltos
elmúlt egy hétben már nem töltöttem le semmitSteve1207
kapnának pár ezr mailt lehet ösztönözné őket![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
legalább tudnánk hogy ez csak nálunk van, vagy több országot érint, mitől van, miért van
nekem is 120 és az összes szolgáltatótól jön max sebességen, itt meg néha játék alatt is jött, de volt hogy instant on módban sem
mivel kevés játékot szedek nem érint túlzottan, de az oka azért érdekel hogy mért van ezfelixo
nem láttam ilyen beállítást, magától kikapcsol x idő után az biztos, én ki akartam kapcsolniszerk:
hombre[EU]
ugyanannyit nem, de melegszik
játék 60-75w, instant on mód 0-20w amit én láttam
előző boxoknál is volt instant on fogyasztás/melegedés, de ott már passz mennyi -
hombre[EU]
nagyúr
-
Vasy09
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gratula!

Bad Pritt: nálunk hibátlanul megy így!
-
Bad Pritt
félisten
BF V Game pass (vagyis EA Play) változata nem igazán akar működni nekem, felraktam, végigszenvedtem a szaros intrót és aztán nem enged multizni, azt mondja, trial verziót szedtem le és upgradeljek.
Másnak van ilyen gondja? Utánanéztem, de a standard válaszok nem váltak be sajna.
-
Hyder11
csendes tag
Direkt módon nem lehet mert nem kezeli a pppoe beállításokat..
Azért van 100as router, mert ez előbb volt mint a gigabit. Az csak később jött be mint kötelező választás a diginél. Nem azt vártam hogy gigabittel töltse, csak azt hogy 100megával
a kb-ok helyett
De így már okés hogy kikapcsolva tölti, sokkal gyorsabb -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sherkulás Nyereményjáték
Eredményhírdetés
A Forza Motorsport 7 Deluxe Edition nyertese:
Gratulálunk!
Privátban küldjük a kódot!
Jó játékot!
-
_ak_
addikt
TLDR;
Control Ultimate a sima ikonnal ( tehát nem az XS jelölésüvel) indul? Vagy meg nincs is rendes XS verzió belőle, azért nem akar az utóbbival?Most, hogy is van ez a Controlos mizéria? Megvettem 6k-ért az Ultimatet, meg is jelent a egy sima és egy XS-es ikon it a játékok között, hogy az az XS-re megyek, akkor bedob a storeba. Ott menedzselhetem vagy kivalálaszthatom, hogy melyik verziót akarom megvenni.
Már itt nem értem miért nem lehet azt írni, hogy megvettem. A menedzselés még furább, ott talán telepíthetek valami 230MB-os XS verziót, de valójában minden alkalommal ugyan úgy írja, hogy nincs telepítve az a valami (nem is emlékszem már pontosan). -
felixo
őstag
Azt hol lehet beállítani, hogy a kontroller x idő tétlenség után kikapcsoljon ?
-
Steve1207
veterán
válasz
Chaser
üzenetére
Szerintem is jelezhetné valaki insideres, hogy ezzel kezdjenek valamit. Engem nem zavar a sebesség annyira, inkább a technika szembeköpése 2020-ban ez, hogy nem lehet a teljes sávszélességet kihasználni, ha már szinte csak digitális tartalom van. Nekem 120-as netem van és a kétharmadával jött eddig max, de inkább csak ugrál meg beáll 3-5mb/s-re, ami inkább csak simán a harmada. Így nem is világos ez az ugrálás. Teljesítményben amúgy se kell neki erős vas. PS4-en is visszavették az utóbbi időben a sávszélet, de 2-3 letöltést elindítva az is kimaxolta.
A legjobban amúgy az lepett meg, hogy az Xbo lemezről 1gb telepítés van csak pl a Legion-nál, de a netről lehúz 40-et. Ha már ez sincs leglább úgy megoldva, hogy telepítek és játszok a gyári bugos játékkal, akkor legalább a letöltés legyen normális. -
Chaser
legenda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
én "csak" 0-20w közti fogyasztást mértem úgy, de van amikor játék alatt is tölt rendesen
lehet írok a supportnak, ugyan mit mondanak erre az egész letöltési mizériára -
Madwe
nagyúr
válasz
zozika84
üzenetére
Miután kikapcsolva pörög ezért nyilván nem server limit, azaz marad valami gépi probléma. Nyilván nem az ssd (az kikapcsolva se pörögne akkor, meghát az gyors) valszeg proci korlátos. De tekintve h a proci is bika benne ezért valszeg vmi os szinten szarul van menedzselve ilyenkor...
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Kivancsi vagyok ra, hogy ez miert van. Annak idejen a ps4-em volt kb ennyire lassu
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
toompa
üzenetére
Akkor úgy látszik csak nálam van/volt probléma. Ma reggelre egyébként már az Xbox-okat is megjeleníti nálam, aminek lehet közve van ahhoz, hogy tegnap panaszkodtam kicsit a Telekom saját fórumán és esetleg valaki megjavította. Annyira "jól" működik már a rendelés, hogy a készleten nem lévő XSS-t is felajánlja, hogy megrendelhetem, bezzeg az XSX-et nem. Remélem, hogyha kapható lesz az XSX, akkor meg fog jelenni a listában, mert még mindig nem hiszek benne.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
hyggelig
üzenetére
hagyjuk már ezt a hüleséget
egy mobiltelefon játék közben kimaxolja a saját wifi sebességét...itt valami el van b*szarintva, de rendesen. mint a 30W fogyasztás és hogy ömlik a hō belōle instant onban (ha tölt)
a ps5-öt sem kell elaltatni,hogy hozza a kötelezōt pl. [link] -
sting2
addikt
SX - Video settings,
PC RGB vagy Standard üzemmódban javasolt? -
hyggelig
senior tag
válasz
Hyder11
üzenetére
Már csak azert is tölti többel, mert nem futatt a konzol ilyenkor semmi mást. Ha tényleg fontos számodra, hogy minél hamarabb lent legyen a játék, akkor ez a beállítás szerintem nagyon jó opció.
Nem újdonság ez, a PS-nél is ez van.
Én mondjuk még ott is alig használtam. -
Runetheraven
csendes tag
Nektek is eldobja a wifi jelet a Series X?
Beállításoknál a teszteléskor visszajön egyből.
Elég zavaró, ha odarakok valamit tölteni, kikapcsolom a gépet (instant on) aztán van, hogy nem is töltött sokat mert közben elszállt a wifi. -
Hyder11
csendes tag
Azt esetleg nem tudjátok, van bármi módja PPoE kapcsolatot beállítani a konzolon? A netem gigabites de a router csak 100-as.... meggyorsítanám kicsit a dolgokat de nem találok ilyet.
-
Hyder11
csendes tag
válasz
hyggelig
üzenetére
Okés, köszönöm a segítséget. Kikapcsoltam a konzolt majd pár perc múlva vissza, és valóban több gigát leszedett..
Továbbra sem értem miért nem tölt akkor ha be van kapcsolva.
Tegnap óta nálam van és egy percet nem tudtam még vele játszani, gondolhatjátok hogy 185 elköltött ezer Ft után nem ezt vártam... ezért vagyok ideges.
Köszi a segítséget remélem holnap már pozitív lesz az élmény. -
Moby
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Amit írtam az LG Oledekre igaz.
-
Hyder11
csendes tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Abban van. Hiába van instant on-ban ha kikapcsolom szerintem nem fog tölteni, és ha bekapcsolom akkor látom hogy kb-es sebességgel tölt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon szokni kell.
Amikor én vettem a 9X-et még nem is létezett ez a modell. Lehet, h cserélnem kell? Érdekes, h a "kisebb" modell tudja ezt a funkciót. Utána kell néznem, h milyen visszalépést jelentene nekem?! - gondolom, h nem véletlenül olcsóbb. 

), szóval remélem hosszútávon beválik
(10:50 körül van ez a rész)

IntelKiller7