Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Insider-ek:
Outriders bétába sikerült valakinek bejutnia?
-
-
barnidani
csendes tag
válasz
laerdridam
üzenetére
igen, de már nem volt sok kirakva..
-
barnidani
csendes tag
válasz
laerdridam
üzenetére
no comment... elkéredzkedtem munkából az SX miatt.. ez már függőség.
Két napot se bírta ki a ONE X után
-
barnidani
csendes tag
válasz
szrichie77
üzenetére
Érdekes tegnap nem volt nekik..
Ma kimentem és volt pár db ( talán 4-5), amúgy elég foghíjas polcon...(mellettem még hárman vitték) -
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Most telefonáltam, a Kecskeméti média markt-ban van még Cyberpunk bundle, sehogy nem akarják futárral küldeni.
Menjetek, vegyétek.
Ha valami csoda folytán meg lehetne oldani, hogy nekem is jusson egy, postán, akárhogy, írjatok privátot.
Persze tudom, hogy ennek kicsi az esélye, de hátha. -
Lacr0ix
tag
válasz
csabamigo
üzenetére
Az infó nem fals. Pénteken jön árukészlet.
Ez nem azt jelenti,hogy szaladni kell a boltba és telefonálgatni. Nem kell csoda infóra hagyatkozni,mert elhajtják az embert. Természetesen ez függ az adott eladó jóindulatától és áruháztól. Debrecenben van lista amire felírnak és szólnak,ha jött. Akkor is ha nem.
Itt 15.én zárás után lett kitéve a gép. Ahogy olvastam ez máshol levolt szarva és délutánig bent rohadt.
Viszont HRP-től,futárcégtől (ez gyorsan szokott menni) és adott áruház raktárától függ(mindenhol elvannak havazva),hogy a kiszállítás zökkenőmentes lesz vagy sem. -
AxBattler
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
laerdridam
lelkes újonc
Sziasztok
A tegnapi nap soran en is csatlakoztam az XSX taborhoz.
A kecskemeti MMben sikerult venni,este 6kor. Az eselytelenek nyugalmaval mentem be melo utan es meglepodve lattam hogy 8-10db volt a polcon.
Aki kecskemeti,ma megprobalhatja még mert szerintem nem vitték el 7ig mindet. -
l.skywalker
Topikgazda
Na ennek aztán sok értelme van

Xbox Broke A Guinness World Record By Projecting Destiny 2 At The Top Of A Giant Mountain
-
hadam98
senior tag
Megvettem majdnem teljes áron. Szerettem az előző WD játékokat, elvoltam velük ez meg jobbnak tűnt, a normálisabb értékelések miatt vettem meg leginkább.
A fősztori nem vészes, de maga az egész játék valahogy nincs egybe. Szép a grafika meg jól fut, de a mellékküldetéseket szerintem 5 éves csinálta annyira ötlettelen, a küldetések unalmasak, a toborzó mód valóban ötletes, de a karakterek néha már viccesen néznek ki, na meg az, hogy én nem tudok felvenni egy AK-t csak ha olyan embert toborzok az is nevetséges. Majd ha 3 ezer körül árulják vedd meg, de jelenlegi tartalom mellett ez egy nagyon gyenge játék, csak azt nem értem mire kapott 7-8 értékeléseket...Erre való a Game Pass, ebben a hónapban is beraktak rengeteg jó játékot, csak úgy párat említsek Skyrim, Code Vein, Control, Greedfall, Dragon Quest... ezek mind jobb játékok a WD-nél szerintem, igaz, hogy nem az összes felsoroltal játszottam, de már gameplay alapján is látszik. Szóval röviden fogd a GP-t és szedj le töredékéért valami normális játékot

-
belan
addikt
Most elméletileg ki kapcsol teljesen de gépet kontrollerel nem tudom vissza kapcsolni csak ha gépen nyomom meg a gombot.
-
consono
nagyúr
válasz
Xanax88
üzenetére
Engem a "kell" érzés egy hete kapott el, mikor a kölöknek aktiváltam a game pass ultimate-et
Van egy csomó olyan játék a GPU-ban, amit mindig halasztgattam, hogy megvegyem, vagy nekem, vagy a kölöknek. Olyan egyszerűen lehetne most mindennel is játszani havi fél-egy játék áráért az akció után is, ami kimaradt ... Nagyon jól elvoltam az elmúlt 4-5 évben a PS4-el, előtte meg a 360-al, játszom is mindegyiken még ma is. De PS-en amit akartam más mindent kijátszottam, vagy multiplatform cím, a kedvenc kiadóimtól meg nem jön semmi most még pár évig... Ráadásul lesz váratlanul év végi bónusz, amiből kijönne a Series S (ebben gondolkodom, mert csak FullHD kijelzők vannak itthon, nem is nagyon tervezünk váltani a következő 2-3 évben) és akkor nem a PS5-re félretett pénzből kellene vennem
Már csak az asszonyt kell meggyőznöm, de mivel úgy sem terveztem a vásárlást január előtt, van még egy kis időm... -
belan
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi azt tudom nem tölt akkor le.
-
l.skywalker
Topikgazda
Tedd Energiatakarékos mód-ba és akkor kontrollerről kikapcsolva is teljesen leáll - DE! akkor a játék- /rendszer- és egyéb frissítéseket nem fogja letölteni csak távolról ill. ha letöltést indítasz el kikapcsolás után nem folytatódik, csak bekapcsolt állapotban és ilyenkor sokkal lassabb.
-
belan
addikt
Valaki tud infót adni hol kell tejesen ki kapcsolni a xsx-et? Mert Power módban már mindent ki próbáltam és reggel arra ébredtem meleg gép és ha még nyomom a be kapcsoló gombot egyből be is kapcsol semmi intro xbox vagy valami. Amikor be kapcsolom azt írja ki azzonal játék funkció el indult.
-
Xanax88
tag
válasz
vendingo
üzenetére
Nem vettem
Tisztában vagyok vele, hogy hajlamos a "kell" érzés jobban elkapni másoknál és így, hogy a saját hülyeségem miatt sokadszor csúszok le róla még jobban bosszant.
Természetesen nem dőlök a kardomba ha nem lesz idén, csak na...
+ ha 3 évre tervezek a géppel, nagyon nem mindegy az ár-érték arányban, hogy ugyan azt a pénzt 36 vagy csak 33 esetleg 30 hónap használatért fizetem ki... ha így nézem a 100k-s CP bundle érte meg a legkevésbé 6 hónapra... na mindegy is, ez az én hülyeségem, hogy mindennel időarányos értékkel számolok
-
vendingo
veterán
Én nem értem ezt a nagy kapkodást az új generáció után. Gondolom, aki konzolt vesz, annak sanszos, hogy van előző generációs gépe. Annyi S/X játék meg nincs, hogy érdemes legyen minden követ megmozgatni egy gépért.
Akinek meg soha nem volt, és azért szeretne gépet, akkor vár egy kicsit, eddig is elvolt nélküle. Persze, kellemetlen, hogy egy létező dologot nem, vagy nehezen lehet beszerezni, de korántsem akkora tragédia, minthogy itt páran elkönyvelik.
Aki meg karácsonyra venné, az kicsit cinkes, de szerintem bármelyik gyerek ugyanúgy örül neki majd januárban is, mintha karácsonyra kapta volna.
Xanax88, ne értsed félre, nem neked, vagy miattad írtam. -
Dreimus
senior tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Kijelző beállitásokban van olyan, hogy mivel csatakozol, ott rakd manuálisan HDMI-re utánna megjellenek extra felbontások és Hz tartományok. Hátha ez segit.
-
Xanax88
tag
Reggelt!
Tegnap nézegettem napközben a helyzetjelentéseket, úgyérzem esélytelen, de hátha...
Nincs véletlen valakinek valami belsős infója, hogy Budapesten vagy a közelében bárhol maradt esetleg készleten SX mára?
KV tól 2 hét után tegnap kaptam mailt, hogy még hónapokig felejtsem el...
Tegnapi napon pörögtem mióta lehetett tudni, hogy mikor lesz beérkezés, de minden összejött, hogy esélyem se legyen megindulni egy gépért...
Jöhet privátban is az infó, nehogy lecsapják előlem ha esetleg valahol lenne nyitásra még 1 darab.
Bár meglepne ha lenne. Gondolom azt már bedobta volna valaki.Köszi
-
törölt tag
Nevetségesen egyszerű lett a stealth. Talàltam egy Legendary Ping Quickhack-et, amivel 60s-ig làtok mindenkit, aki a hàlózatra csatlakozik. Nem is ez a poén, hanem az, hogy ennek az a passzív képessége hogy falon keresztül is hackelhetővé vàlik az ellen.
-
Scarletiel
őstag
válasz
Corpuscle
üzenetére
Igen elvileg kéne és a monitor tudja is mert tudja. Mégsem jelennek meg csak a felbontások. Ami vicces és egyben alátámaszt engem, hogy se 1080p-ben sem 720p-ben nincs meg a 120hz opció. Ellenben az Acer monitoromnál ott vannak. Szerintem csak patchelni kell a rendszert, hogy más hz tartományt is tudjon fogadni ne legyen annyira "szigorú" vele. Azt hogy ezt mennyire könnyű vagy nehéz azt nem tudom ahogy azt sem lesz-e ilyen patch. Kicsit keserű vagyok emiatt de igazából elég a 60 is csak ugye nem ezért fizettem.
-
Zoleee83
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Uhh az szép!

Nagyon aprólékos, jól ki van találva, már az inventory-val is órákat lehet elszórakozni, mire rájön az ember mit-hogyan, meg merre akarja vinni a karakterfejlődést, fegyvereket stb.
És külön tetszik hogy nem húzza azzal az időt hogy kocsikázz ide-oda 1-1 mellékküldiért, rendesen tolja az arcodba. -
-
törölt tag
Nyílvàn azért olyan szar a minősége mert a One X verziót futtatja. A Series X verzió még kész sincs, így nem tudom mit vàrtàl. Ezt a szerencsétlen jàtékot örültek hogy összekalapàltàk One-ra, míg a W3 bőven a One X elött jött és oda is kellett jó pàr hónap, ha nem 1-2 év hogy olyan legyen mint amilyen most. Túlvàlaltàk magukat a sràcok és màr nem tehették meg hogy dobjàk a 8. generàciós gépeket, pedig azt kellett volna.
-
need
addikt
Hirtelen erős felindulásból vettem egy Cyberpunkot.. csak hogy azt nem tudom hogy a letöltő kódot hová is kell beírni..
-
Corpuscle
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nem tudom ezzel MS mit tud kezdeni. Ha a monitor támogatja az 1440p 120 Hz-et HDMI-n, elméletileg mennie kellene. Korábban volt már ez téma, én egyszer már írtam is neked erről. Azért egy Cod-ban óriási a különbség 60 és 120 között.
-
belan
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Vegulis ja de nem tudom nekem szebbnek tűnt, xbox x-en meg gyönyörű volt! Remélem javítanak valamit.
-
-
desolator
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én kaptam róla mailt, meg az oldalukon ha ramesz az xbox series x-re akkor ott is írjak.
-
Hunt3r22
őstag
Ez csak az én véleményem, a letöltés direkt vissza van fogva, ha csak simán van a box bekapcsolva. Akkor tudod az internet sebességedet kihasználni, ha instant on-t bekacsolod. Amennyiben még játszol is, gyökkettő a letöltés kb.
Egyszerűen arra van beállva a box, hogy instant on-ba szedje le a dolgokat.
Ps4/5-tel nincs tapasztalatom, nem tudom mennyire gyors vagy lassú a játékok / updatek letöltése.
-
NemMo
őstag
Úgy látom nincs túl jó véleményetek a játékról. Hallgatok rátok és várok a vétellel. Köszönöm mindenkinek a választ
-
desolator
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Azoknak elkezdik kiszálltani, akik november 29-e előtt rendelték. Akik utána azok már csak jövőre kapják meg.
-
-
Jovanny2
őstag
válasz
MarioAna
üzenetére
Valaki linkelte itt múltkor a TB Recon 150-et. TB fülesem már volt, csak komolyabb 7.1 még a 360-as időkből. Most vettem egy ilyet. Nagyon tetszik, jó az anyaghasználat, világbajnok mikrofon, tiszta hangzás. Igaz, PS-kék, de nincs bajom a színével sem. Főleg fél-áron.

-
Lacr0ix
tag
Péntekre lesz új Series X szállítmány az MM-ekbe. Cyberpunk nélküli ára 195
-
MarioAna
senior tag
Közben ma pár órára ki tudtam próbálni a HyperX Cloud Stinger Core fejest. Nagyon könnyű nyilván, a párna anyag nekem plusz, hogy nem műbőr, nem fog szétmállni pár év után (ha persze kitart addig egyáltalán), nem melegedett agyon benne a fülem. A Controllal toltam, illetve FH4-ben mentem pár kört. Ezért az árért (9k-s alza akció) teljesen vállalhatónak tűnik egyelőre, még nem hallgattam meg egymás után a házban lévő összes fejessel felváltva, de nem tűnt borzasztó tompának a hangminőség. A sima Cloud-tól nyilván elmaradt (sima Stingerem nincs itthon). A térhangzás okés volt,, hangerő is, befelé egész jól szigetel még a mesh párna ellenére is.A mikrofont nem próbáltam egyelőre.
-
NemMo
őstag
Szerintetek 15 ezerért érdemes beszerezni a watch dogs legiont? Az előző 2 részt kb 15-15 percig bírtam játszani a virágboltból. Ez a toborzás jópofának tűnik. Sx-en játszanám
-
Jovanny2
őstag
válasz
Krissz1983
üzenetére
De kár érted...
Szerencsére a PS topikban csupa segítőkész kollégával fogsz találkozni. Biztosan örömmel felvilágosítanak majd, hogy az Xbox tölt-e instant-onban (tölt, még gyorsabban is, mint bekapcsolva, csak hogy meg ne kérdezd ott). -
-
IntelKiller7
Topikgazda
KV-tól kapott valaki értesítést hogy elindult a Series X kiszálíltása?
-
Edgar2621
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönjük az összefoglalót Mester
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De amúgy tényleg hasznos, nekem legalábbis nagyon.
Ui.: nem tudjátok hogy működik ez a Game Pass dolog? Meg home-olni akarok a tesómmal de nem értjük, plusz .urva lassan tölt le ez a s.ar, mit csináljunk vele?
Egyébként más tpikban én is kérdeztem már rá olyan alapvetésre, hogy csoda hogy nem rúgtak páros lábbal fenéken. Ilyenkor udvariasan megköszönöm a helyreigazítást és rámegyek a googla-ra+összefoglalóra. Ha utána is gyagya vagyok akkor újra kérdezek, amivel általában újra elnyerem minden TG kegyét
-
Edgar2621
őstag
válasz
Krissz1983
üzenetére
A topikgazda felhívta a figyelmet az összefoglaló létezésére, más topiklakó pedig segített.
Ha ez Neked túl erős, akkor ajánlom a p.nát, pálinkát, sportot, meditációt stb.Én be-benézek a PS topiba is, azért ott is előfordul ilyen "durvaság"
-
Edgar2621
őstag
Anyukád beteg (őszintén jobbulást kívánok neki) ezért eladtad a PS5-öd, de közben mégis van egy PS5-öd az aláírásod alapján, ma pedig XSX-et vettél.
Én nem ítéllek meg, de ha jön egy rosszakaró, akkor szerintem neki nem fog összeállni egy zárt egésszé a sztori úgy, hogy azt ne lehessen támadni.
Nem kell nekem megmagyaráznod, mert semmi közöm hozzá, csak szóltam
-
need
addikt
Sziasztok..
Kis tapasztalat a Series X-ről..
Nekem 8 napja jött meg 12.08. a KV-tol..nov. 13 rendeltem meg plusz 1 kontrollert is kértem hozzá..lemaradt az a Venomos aksi + töltő.. de arra már írták is hogy felejtős az idén!
Nem baj találtam Egerbe onnan küldik..
Soha nem volt még Xboxom épp itt volt az ideje hogy legyen 40+évesen na meg az a 25 év egér+ Billentyű után az kell hogy mondjam kihívás..! A kezdeti megindulásban l.skywalker segített ez úton is köszönöm
Olyan játékokkal kezdtem el a gyakorlást vagy a tanulást mint a TitanFall 2..HellBlade erről még később..Gears 5..NFS..szerintem kezdésnek elég is. 
Ha esetleg van még valakinek játék tippje azt szívesen veszem..
külön kiba*ás még nekem vagy velem amikor Gaers 5 játszom és lövök a kurva puska elfelé hord..
Nekem az Xbox hdmi-n SAMSUNG HW-Q800T + SWA-9000S kötve..a Soundbar eArc csatija van össze kötve a tévé eArc csatijával..mivel a soundbar támogatja a Dolby Atmost ezért lett így. A Hellblade egészen elképesztő milyen a hangja csak akkor játszom ha nincs otthon a család rendesen lehet parázni is tőle

Fentebb olvastam hogy licenc díjas a Dolby Atmos.. elgondolkoztatott...csak nem tudom hol lehet megnézni hogy mennyibe fájna..?
Keresek még fejhallgatót lehetőleg mikrofonost 30K bezárólag ha volna tipp megköszönném
semmi exra csak jól szóljon
-
2 hete irtam, hogy a COD Cold war olyat crashelt a series x-en, hogy usb-rol kellett ujra raknom. A mai nap ez megtortent rdr2-vel is.....
Szerintetek valam hardver hiba lesz?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Krissz1983
üzenetére
Elvárod a segítőkészséged mikor Google-nek használod a fórumot. Ha vetted volna a fáradtságot és visszaolvasol, akkor látahttad volna, hogy előtted csak a mai napon is elhangzott ez többszőr. A segítőkészséget kéred számon, mikor a fórum aktív tagjai épp azért írták meg önszorgalomból az Összefoglalót, hogy kérdés nélkül is információval tudjon szolgálni azoknak, akik keresnek, nem pedig elvárják a segítséget.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Ha setêt vagy Xbox fronton (nem a sértő értelemben) , akkor azért van az összefoglaló, hogy a magadfajtànak segítsen. Ezek nem kell besèrtődni , a PS topicban is ezt fogják mondani, ha alapvető dologban nem vagy hajlandó magadtól tàjèkozódni. Ha mindenki minden ilyen alap dolgot megkérdezne akkor a topic használhatatlan lenne a többség számára.
Bár a PS topicban úgyis sok az unatkozó user, aki a gépére vár
Ők biztos egyből leírják neked unaloműzèsként akár azt is, hová dugd be a gép tàpkàbelét 😋 -
válasz
Krissz1983
üzenetére
Pedig , ha elolvastad a válaszát és megnézted az összefoglalót , azt tapasztalhattad ,hogy azzal az egy szóval mindent meg válaszolt neked
-
válasz
Krissz1983
üzenetére
Énis, mert ő pont egy rendkívül segítőkész ember.
-
törölt tag
válasz
Krissz1983
üzenetére
Lol.
Kapcsold be az Instant On funkciót a beàllítàsokban besértődés helyett, egyébként meg pont ezért van az összefoglaló hogy ne kérdezzék meg az ilyeneket 10000x.Mehetsz egyébként a màsik topikba is ha nem érzed itt jól magad, nem kötelező Xboxot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Gondoltam elrakom zsetont, majd később veszek...

értem a viccet ez cp77 jó játéknak tűnik 1 órája nyomom de még minőségi módba is homályos a kép! Witcher 3 de szép volt ehez képest de azért ne kövezzetek meg!