Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundsonic
aktív tag
Hol lehet megnézni, hogy egyáltalán megvan e a 20 hsz-em itt xbox fórumban? :D
-
Seat18
tag
milyen időközönként van itt nyereményjáték?
-
Edgar2621
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gratula, jó figyeld a kutyákozást a légióban kívánok Munez kartársnak
-
Sefneni
őstag
Ez a Call of the Sea nagyon király.
Aki szereti a nyomozós-sétálós játékokat, mindenképpen adjon neki egy esélyt.
-
-
Sefneni
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönjük a lehetőséget!
-
Madoc
veterán
Biztos jó a cyberpunk mert oriic már destiny-zik

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sherkulás
Nyereményjáték-Eredményhirdetés
a
Watch Dogs Legion
Xbox digitális kódot nyerte

Gratulálunk, privátban küldjük a kódot!
Jó játékot! -
gduck
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem 00:00:01-kor ??? Hallatlan!
-
arewan
csendes tag
Nem tudom volt-e, de a plusz kontroller dobozában továbbra is jár a 14 napos GPU kupon. Fél nap alatt feltűnt nekem is.
-
chipesz
őstag
válasz
NJanika
üzenetére
Witcher 3: lesz patch, ingyen, dátum még nincs.
GTA V: lesz patch, 2021 második felében, ár nem ismert.
Forza Horizon 3: kizártnak tartom, már a Store-ból is lekerült.
AC, Watchdogs 2, Plague Tale: nem valószínű a közeljövőben, max majd évekkel kijön egy remaster változat pénzért. -
NJanika
aktív tag
Régebbi játékok is kapnak SX "javítást" láttam pl ma a Rocket League is kapott , de pl Witcher 3 ,GTA 5 , Forza Horizon 3 ,Assasins Creed Origins, Watch Dogs 2 , Plague Tale Innocence is kapnak ? Vagy hol lehet megnézni a tervet ?

Bright Memoryrol vélemény ? Megér 2800ftot ?
-
H1F0N1CS
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönjük, korrekt lett.
-
Chaser
legenda
sx dobozának méreteit megadná valaki?

semmi érdemit nem találtam róla, holnap elhozom, tudjam hogy készüljek -
rdt89
addikt
válasz
üzenetére
Igen a CP-s autót Horizon 4-ből képmetszőzve a Forza fórumon már raktak be, a Turbo CR-V lesz benne.

"21-ben fog megjelenni egy, még eddig be nem jelentett 1stparty XGS jàték. Ha a Horizon 5 lesz, akkor majd csak pislogunk, de Initiative-re én nagyobb esélyt làtok. Esetleg a Happy Few csapat új jàtéka jöhet."
Egy Motorsport-al is érkezniük kell jövőre. Lehet most egy évben megjelenik mind a 2 Forza!

-
kazuma921
aktív tag
Én beszéltem a KV-vel még a Series X rendelésnél, és azt mondták, hogy nekik is a Microsoft fogja küldeni a kulcsokat, ami előreláthatólag 12.10-én fog megtörténni.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
modflow
üzenetére
Én sem értem ezt a "hisztit". Baráti áron kaptál tőlük egy kódot, nyilván azonnal küldik miután hozzájutnak. Mellesleg hivatalosan még meg sem jelent a játék Magyarországon!
Én sem jártam sokkal jobban, már kétszer megvettem a játékot, de ennek ellenére várnom kell holnap hajnal 1-ig, h kipróbálhassam. -
hombre[EU]
nagyúr
Rocket League Season 2 launches today, bringing 120 FPS to Xbox Series XIS, a new Arena, fresh customization options, and much more
-
Gabesz77
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A hardveraprón, musztiii-tól vettem éves Gold előfizetést, rendben meg is küldte a kódot, de aktiváláskor az az üzenet fogad, hogy a régió nem megfelelő, módosítsam azt. Próbáltam (telefonon, mobilnettel) is magyar, amerikai, angol beállítással, de mindig ugyanaz a hibaüzenet.
Tud esetleg valaki segíteni? Előre is köszönöm. -
AMD Power
titán
Ilyen értékelések után már azért egy kicsit én is kíváncsi vagyok!

-
Edgar2621
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Oh yeahhhh baby -
törölt tag
Holnap TGA-n lesz Forza Horizonos bejelentés. Nem hiszem hogy az 5. rész, inkàbb megint valami aprósàg a 4-hez.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
üzenetére
Mennyit szidtam a játékot, hogy nincs benne HDR
Nincs a fenét
En is meglepődtem amikor elindítottam, hogy átváltott a TV-m HDR kép módba, mert sehol nem találtam ezzel kapcsolatban semmit. De ugye most a game pass miatt ki tudtam próbálni a játékot, ha megint akciós lesz az Ultimate kiadás meg fogom venni, pláne, hogy jön majd a patch is 
-
sgfool
tag
A holnapi cyberpunk 2077 érkezéséig, letöltöttem a gears of war 1 ultimate változatát. Az eredeti xbox 360-as változatát annak idején rengetegszer újra játszottam, nagyon szerettem. Kiváncsi voltam erre az ultimate változatra. Durván 5 és fél óra eljutottam a végére, gyorsan ledaráltam, de nosztalgikus volt. Egy bajom volt vele, hogy ebben a változatban az AI nagyon buta dolgokat produkált. Sokszor egyáltalán nem reagált az ellenség, beakadtak. Ilyen lett volna az eredeti is , csak ennyire megszépültek vele kapcsolatban az emlékeim ? Majd mikor lesz szabad kapacitás, akkor lefogom az eredeti változatot tölteni és utána járok
-
marci011
újonc
Sziasztok! Összefoglalóban mennyire lehet up-to-date a 2-3 hetes szállítás? KonzolVilágban rendeltem nov. 20-án egy XSX-et, de még mindig semmi hír róla.
-
sgfool
tag
válasz
üzenetére
Hinnye, én azt hittem hogy többet adtak el belőle, az már más kérdés, hogy mennyire minősül buktának, ugyanis néhány hete említette a remedy hogy a control világát azt még jobban kifogják bővíteni, úgyhogy lesz valami folytatás. Én annak idején végig vittem ps4-en, teljesen kimaxoltam. Most a gamepass által leszedtem series s-re, a fő sztorit végig vittem, tükörsimán futott még a legnagyobb káosz közepén is, kis túlzással új élmény volt
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Mit szeretnél, mit fejezzenek még be 21-ben?
-
válasz
pauliboy23
üzenetére
Csak nehogy véletlenül valami hasonló jóképességű 1-2 maflást adjon a kp. helyett.
-
Silεncε
őstag
válasz
pauliboy23
üzenetére
Köszi. Majd ha hullik a a nyakamba pár millió, akkor se

-
törölt tag
válasz
pauliboy23
üzenetére
Szeretgesse tovàbb.
-
Silεncε
őstag
válasz
soundsonic
üzenetére
Én emellé valószínűleg egy digital PS5-öt fogok majd venni. Majd.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Nekem is megjött a series s!
Sajnos game pass még a hadveraprós kollégáktól nem vettem, de folyamatban van, egyenlőre beérem store vásárolt 300ft / hónap előfizetéssel a game pass ultimate. Kérdésem az lenne hogy le lehet mondani a következő hónap előfizetést, tehát csak 300ft hónapot használnám ki, és a rá következő hónapot ami elég drága store azt meg gyorsan lemondanám előtte.
-
-
AMD Power
titán
válasz
soundsonic
üzenetére
Vettek és nem volt probléma!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aki szereti a nyomozós-sétálós játékokat, mindenképpen adjon neki egy esélyt.

)

Biztos kevesebb kódot kértünk le az MS-től mint amennyi gépcsomag ellett adva. Hiszen ez a hobbink!
Én azt olvastam, hogy kicsit megcsúsztak, de 2021-be jönni fog.
IntelKiller7