Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
szimszonos
üzenetére
Stinger Core kényelmesebb és jobb a mikrofon is.
-
Steve1207
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Nincs azzal gond, én pl utálom, ha a fő szál 30-40+ órás, mert unalomba fullad, ha a többi cuccért is mászkálok közben még csak felületesen is. Sose értettem a kimondott végigrohanást gondolkodás nélkül. Ha benézek kb minden terület elejére (és akkor se találok meg mindent) kb megduplázza a játékidőt mindenhol. És nem vagyok lomha, egyszerűen szeretem bejárni a területet és megnézni az átvezetőket, nem elnyomkodni (sokan azt is átléptetik a francba).
Most pl A Plague Tale: Innocence-t játszom, érdekességképp 17 chapterből áll, most kezdem az 5-ös részt, de beletoltam ma jó 4 órát. de átlagosan 8-10 órának írják az egészet, de van aki ledarálta 6 óra alat... Nekem benne lesz 20 óra úgy, hogy még így is felületesnek tartom magam
-
-
vendingo
veterán
-
MarioAna
senior tag
válasz
szimszonos
üzenetére
csak majd a mezei Clouddal [link] tudom összehallgatni, nem a sima Stingerrel (olyanom nincs, még
). -
törölt tag
Így lassan 40 óràhoz érve nem érzem azt, hogy haladni kéne a főstoryval. Egész jó kis mellékstoryk vannak. Azt se tudom mennyi van még hàtra, meg pontosan hol tartok. A start menüben 3 féle szàzalékot làtok, ami most 75% 20% és 30% (balról jobbra haladva)
Pontosabban nem írom le hogy ezek mihez kapcsolódnak, mert spoiler, de aki jàtszik a jàtékkal, az érteni fogja. -
toome1985
tag
Ha valakinek vannak Németországban rokonai akik mostanában jönnek haza azoknak egy lehetőség. [Német ebay] Ez nem a hivatalos ebay, valami német belsős csoda. Használt cuccokat árulnak. Nekem innen lesz szombatra xsx.
-
Gáboromm
tag
Egy ilyen egyértelmű csaló eladó céget hogy lehetne feljelenteni?
https://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Microsoft_Xbox_Series_X_1TB_Jatekkonzol__uj__garis_113476569.htm
Szabolcsban van a hirdetés, de az már egy pesti? céghez irányít. És hogy persze olcsóbb series x-et árul!
Na persze!
Nézzétek a webshop mögötti tulajt!
És gondolom sokan bedőlnek, mert karácsony előtt még szeretnének ráadásul olcsóbban, mint bárhol (ahol meg nem kapni).
-
pzstm
titán
most olvasom, hogy a magyar VR stream-el és 4-5 óra side missionökkel együtt letolta 22,5 óra alatt Cyberpunkot.....

nyilván sokkal többet lehet side missionozni, de beletekerve a véleményébe elég sok tekintetben keserű az a szájíz

ezzel az a baj, hogy sk ember már a januári patchig, de februáriig tuti le fogja darálni....

-
pzstm
titán
válasz
szabogabor10
üzenetére
jah az lehet, ez kimaradt nekem

-
-
pzstm
titán
válasz
szabogabor10
üzenetére
nyugi a régin mikor megjelent a Forza közel 1 hónapig ez volt nekem

-
Dawide@axele
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jelöltelek!
-
Forza 4 Horizon Life problémára ezt válaszolták nekem ma:
”There is a known issue right now with the latest update and disconnects that is being looked into. We do not have an ETA on a fix yet.”
Hihetetlen. Hogy tehet meg ilyent egy ekkora fejlesztőcég? Csak épp az online részt sikerült kinyírniuk az új konzolokon, amúgy semmi extra...
Gondolom a devek már megkapták az év végi prémiumot, mostmár szarnak rá. -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az is lehet, de ugye pont beleillene a "több PG3-as jàték kellene az Xboxra" szlogebe.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ettől még lehet, végül is a Control is bekerült a GP-be

-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pedig de jó lett volna!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
AMD Power
üzenetére
De!
Az Xbox az új Space Jam filmet promótálja

https://twitter.com/Xbox/status/1338529185996951554 -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Destiny-ben nekem is van egy konzolos karakterem, aki gondolja vegyen fel: DreYnreh. Néha esténként NoOne1976-tal járjuk a vidéket

-
Hunt3r22
őstag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Gears warzone megy.
-
craftsman01
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Rá kellett keresnem mert nem halottam még ezt a szót.
Viccet félre téve elég idegesítő,de nem küldtem vissza annyira nem volt drága,még várok hátha összekopik ha nem,szétszedem aztán csinálok vele valamit. -
Oistrakh1
tag
Az alábbi játékokhoz keresek játékostársakat, Destiny 2,cold war, rainbow six siege, gamertagem: xXOistrakhXx
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
craftsman01
üzenetére
Kiropraktőr látott már?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem tudom, te játszol-e vele, de nekem a Destiny 2 sokkal inkább szól a történetről, a lore-ról, az univerzumról mint a looting-ról. Persze napi szinten a grind megy, de amint jön egy új tartalom, ami mögött van sztori is, iszom a szavakat.
A Vaultnak is van története.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem zárja ki egymást a kettő.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tudom, olvastam az elméletet mögötte, biztos, hogy az idő előrehaladtával sűrűn fogják cserélgetni a vaultban a cuccokat. Csak jelenlegi formájában nem egy koherens, sztoriközpontú élmény a játék, bár már a D1-ben sem volt túl fontos a történet (sajnos).
-
Dawide@axele
aktív tag
A warzone megy nálatok?
-
vg
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nagyon jó. Köszi.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ez az egy kieg, ami nincs a GP-ben, mindn más ugyanaz:
Destiny 2: Beyond Light Stranger's Weapon Pack
Vagy legalábbis nem jelzi, de lehet, hogy ez is benne van.
-
MarioAna
senior tag
Nah kipörgött az Unravel is végre. Zseniális szimplán. Anno PC-n elkezdtem, de most XSS-en sikerült végig is vinni, kezdem is a második részét szerintem
.
Plusz behúztam alzarol ezt az akciós Cloud Stinger Core-t, pont vadásztam valami olcsóbb rövid kábeles fejest a konzolhoz. Majd írok összehasonlítást (van itthon sima HyperX cloud core PC gamingre, zenére meg superlux hd669, hd681, akg k92...plusz van két Bluetooth eszköz is, Blitzwolf BW-HP2 és egy Sennheiser HD4.40BT)...de fejhallgatóból sosem elég
. -
Bogyi007
veterán
-
törölt tag
Death Stranding utalàst talàltam a CP-ben.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Már a mostanában megjelent címeknél is érezni az erejét, (és most nem a Cyberbug-ra gondolok, bár ott is), hanem pl a Valhallára, vagy a Gears5, Ori, FH4 nextgen verziójára.
Sokkal szebbnek hatnak a környezeti elemek, és ez a jövőben érkező játékokra valószínűleg még inkább jellemző lesz. Nem elhanyagolható a 802 Gb-os tárhely sem. -
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hát a D2 Game Pass-ben 67 GB, leszedi, utána meg leszedi a 70GB next gen update-et.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Most se lehet.
Mire elindítottam a Forsaken kampányt 12 questem volt.
Ráadásul úgy vették ki az alapjáték sztoriját, hogy semmit nem módosítottak hozzá, gyakorlatilag a narratívában ott maradt egy vákuum, visszautalgatnak olyan dolgokra, amik az új játékosok számára meg sem történtek. Teljesen azt az érzést kelti, hogy le van szarva a kontinuitás, csak a content legyen meg. -
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Röccenés nélkül fut, másodpercek alatt tölt be mindent, hatalmas élmény.
Nálam 70GB, de kétszer töltötte le, mert leszedi a "régit", aztán felülírja a next gen változattal, elég hülyén van megoldva szerintem.
Másrészt ez azért így nem a teljes Destiny 2... kiszedték gyakorlatilag a három alap kampányt, komplett bolygókat, gyakorlatilag a Forsaken kieggel lehet kezdeni. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Csak arról hogy ha a Series S-et venném grafikára a régebbi kedvenc játékaimnál visszalépés lenne az One X-hez képest, mint ahogy azt leírták.
Ezért nem aktuális számomra az S, akkor várok még, aztán ha az X jobban fog teljesíteni akkor benevezek egyre később. -
Fernet
senior tag
Korábban Telekomtól kértem készletértesítőt SX-re, most jött email, hogy örömmel értesítenek, készleten van. Azonnal nyomtam a webshopra, elfogyott.
Mondjuk kb. erre számítottam. -
Chaser
legenda
válasz
berbatov2
üzenetére
csaXoltam hogy nem kell tartani tőle náluk, ha valami gond van sem fognak hetekig a pénzen ülni - ha meg nincs gond csak megunták és visszavitték akkor jó deal -
covid óta nincs azonnali kp visszaadás náluk, egyébként helyben belenyomták az ember kezébe a pénzt elállásnál, nem bevizsgálták-kivizsgálták meg tömeggyilkosként néztek az emberre mint a legtöbb boltban
most le kell adni, aznap-másnap feldolgozzák és pár munkanapon belül vissza is adják a pénzt ha valaki utalást kér, nem kp-s visszatérítést -
Chaser
legenda
válasz
berbatov2
üzenetére
ha valaki vinné és nem tudná mi náluk a stájsz' simán visszaviszi elállással, nem fognak rajta görcsölni semmit
mivel felbontott, én mindenképp átvételnél egyből kibontanám a kiadó előtt, nehogy bármi gixer legyen - pl sérülés a gépen -
lehet döglött az adott gép, az nem látszik, nem mindig tesztelik be őket
de simán visszaveszik ezeket is, nem akarják kitalálni hogy a vevő csinált vele valamit -
berbatov2
senior tag
Esetleg, ha valakit érint alza.hu-n van felbontott újracsomagolt series x.
Kérdeznék is: Haverral játszanánk valami coop mászkálós lövöldözős játékot Haloval nyomtuk idáig
Tudnátok-e ajánlani valamit? Gamepass ultimattel rendelkezünk. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nekem az XBox One X-nél volt meg a Metro Exodus, SotTR next gen élmény, 4K-ban.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Chaser
legenda
válasz
Gaboman
üzenetére
itt azt mondták páran placebo ( : mégis más élmény esetleg butább grafon játszani, ha a vasban nem 8c 2,3ghz-es jaguár van, hanem 8c/16t 3,2-3,6ghz zen 3xxx
ha smt-t nem is nézzük, annak a jaguárnak 4,5ghz körül kellene karistolnia, hogy hozza a 3,2 körüli 3xxx szintet, maga idejében sem volt egy kraftos cpu, még a zen1 előtti érából való, gyenge ipc-vel
ez a 4k dolog meg érdekes
sok esetben nem lesz meg pc ultra 4k@60, már most is butítanak felbontáson/részeletességen, "dinamikus" 4k
one x-nél dinamikus frissítés volt, nem beton stabil 60fps, és nem ultra pc szint
arról nem beszélve, egy 1080p pc ultra kb hozza egy pc "buta" 4k szintjét, magában a felbontás nem minden
jó megjelenítő kell mindenképp, aminél jó a skálázás
próbáld ki, te fogod használni, más dolog a száraz tény része és más a gyakorlat -
Döglött Róka
veterán
-
NJanika
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azóta nem volt benne lemez ,de akkor megnézem.. igen állítva használom és esélyes ,hogy valami belekerült. Rossz helyen is van ,de alkalmatlan a formája miatt :D köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Programozás topic
- További aktív témák...
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Simán sok-sok órát bele lehet tolni, mert lopakodó a játék nagy része.

).
Én inkább benne élek egy kicsit 

.
, itt a konkurenciára céloztam.
IntelKiller7