Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Scarletiel
üzenetére
aki sokat markol keveset fog tipikus esete
pár yt ingame videót megnéztem, vannak szép részei, de vannak olyan nyomik hogy kifejezés nincs rá, pc-n is
99% hogy 10 perc után törölném mint a hasonló csodákat - még akkor is ha teljesen bug mentes lenne és erőművem lenne alá -szerk:
Gaboman
grafban lehet visszalépés
használatban meg ég és föld előrelépés
rendkívül reszponzívan reagál mindenre, nagyon gyorsan bekapcsol, nem zúg az ember fülébe, nem darál a hdd
sokan csak emiatt már örülünk az s-nek
ha azt mondanák neje', itt van 60e-ért új bontatlan one x két év garral, de csak akkor a tied ha használod is az xss helyett, azt mondanám eltakarocc' ( : inkább használom 114e-ért az xss-t továbbra is
de ez én vagyok -
Gaboman
nagyúr
válasz
Alexios
üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Hát hogy még visszalépés is legyen néhány játékban akkor biztos hogy az S is kilőve, tényleg meglátom mit hoz a jövő, mennyire lesznek a beígért 4K 60 FPS-ek megvalósíthatóak a Series X-en.
Az eddigi tesztek alapján nagyon nem meggyőző, visszaveszi a felbontást, nem natív 4K 60 FPS, azért is mondtam le a rendelését.
Remélem az új generációs játékoknál a javításokkal tudni fogja majd, ha igen akkor benevezek egyre.Üdv:
G -
.LnB
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Csak Series X-et sújtja ez a probléma. (reddit, és tapasztalatom szerint)
-
tunkiih
őstag
Ez komoly, hogy az update óta még mindig 1 raklap sz.r a Forza Horizon 4 online része? (Szerver problémákra gondolok..)
-
Alexios
veterán
válasz
Gaboman
üzenetére
Érdemes venni, mert a One X-re egy idő után nem fognak jönni az új játékok.
Tapasztalni fogok látványbeli előrelépést
Nem, de cserébe visszalépést igen olyan játékoknál amire nincs Series S/X patch, mert a régi játékoknál a One S verziót futtatja. Kivétel erre a Cyberpunk, ahol ugyan nem a One X verziót futtatja, de ettől még sokkal jobban fut Series S-en mint bármelyik One konzolon.Ha nem sürgős, és azt szeretnéd szebbek legyenek a játékok, akkor amúgy továbbra is Series X-et érdemes venni
#29186 NJanika : Ha azóta nem jött elő, szerintem nincs okod gariztatni
-
NJanika
aktív tag
Tegnap délután fura zörgő hangra lettem figyelmes (a bent hagyott Watch Dogs Legion okozta) Xbox series X :(
Az éppen futó Rocket League is lefagyott, de minden más ment a gépen csak a játékot kellet restartolni .
Van okom az aggodalomra ? Küldjem gariba ?
Köszi -
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kikérni, Xbox OneX-em volt, a Series X-ről lemondtam, kérdésem, Series S-et érdemes a One X helyett venni.
Tapasztalni fogok látványbeli előrelépést, 4K tévém van, Metro Exodus, TR, régebbi játékoknál is lesz látványbeli, teljesítménybeli előrelépés vagy ahhoz az X-et kellett volna választanom?Üdv:
G -
hurenzon
senior tag
válasz
batmanism2x
üzenetére
Nem és lehet ma, holnap sem csak a hét vége felé.
-
batmanism2x
tag
Sziasztok! Van valakinek már infója MM-től, megjöttek-e a megrendelt CP2077 csomagos SX-ek?
-
Madoc
veterán
Bb füles
-
Bogyi007
veterán
Ilyenkor a Codemasters saját jogtulajdonait is megkapják vajon? Gondolok itt kiváltképpen az F1 jogokra...
(#29165) boost - ez nekem is feltűnt, 3L1T3 hozzászólására írtam választ, csak nem tudtam elküldeni. Mondjuk vicces hogy így nekem kvázi fullra megvan még az a komment amit írt...

-
zozek
tag
Sziasztok!
Mi a helyzet a COD Cold War-al mostanság? Javították már a nagyobb hibákat,játszható? SS gépen nyomnám.
-
Scarletiel
őstag
Ugyan én nem vettem meg a CP-ot, max kipróbálnám. Viszont ahogy interneten látom videók és reviewk alapján számomra az a legfájóbb, hogy hogy a viharba lehetett 7 teljes év alatt csak ennyire jutni technikai fronton. Tehát volt egy teljes PS4/Xbox életciklus a fejlesztésre és helló szia 15 fps, úgy hogy a textúrák sokszor nem töltenek be, maga a grafika se fullos az alapgépeken és tele van buggal az egész. Nekem mondhatják, hogy de a story rendben van meg hangulatos, csak ez kb olyan, hogy "Nézd itt ez a használt Civic. Jó jó rohad az alja meg fekete füstöt hány a kipufogó, de látod milyen szép a kárpitozása ennek az ülésnek?" Nna ugye nem vennétek meg ti sem józan ésszel azt az autót, hacsak nem elvakult fanatikusok lennétek. Kb ezt érzem a Cyberpunk-al kapcsolatban is.
-
Szerintem ide is elfér: Megveszi az EA a Codemasters-t.
Mondjuk a pozitív hozadéka ha jól sejtem, hogy jönnek majd a CM játékok EA playbe, vagyis ezáltal GPU-ba is.

-
boost
veterán
Megint eltűnt egy csomó komment. Szóval azzal én is egyetértek, hogy de, elvárjuk, hogy prevgen konzolokon is rendesen fusson és ne csak jól fusson a Series X-en, hiszen arra adták ki. En könnyen beszelek az XSX-el, hogy szuper a játék, mert tényleg jól fut és szép, de fiam PS4 Slimjén biztos bajban lennék, pedig abból van eladva 60-80 millió. Ha lenne tökük, akkor csak nextgen címként hozták volna ki. De ahhoz meg kapzsik voltak.
Ennek ellenére fenntartom, hogy mint játék jó és érdekes. Igazi openworld cím, sok sok órával. Továbbra se tudom, hogy megvárjam-e a nextgen patchet, vagy azért lassan az openworld részt fogyasszam. "Éhségtől" függ majd.
Bad Pritt: vigyázz, itt nem szabad kibeszélni egy játékot, mert el fog tűnni a bejegyzésed.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A GamePassbe kerülo Skyrimet is kipróbálom majd, kár, hogy nem kap Series X/S patchet. Tutti jól nézne ki. (talán így nem kerül moderálásra a hozzászólás
) -
Bad Pritt
félisten
Beletoltam egy tucat órát a Destiny 2-be és egészen hihetetlen számomra, a Bungie mennyire konzisztens dizájnt illetően immáron lassan három évtizede.
Ma már kevesen emlékeznek rá, de a Halo nem egy váratlan és véletlen beletenyerelés volt a tutiba, a 90-es években a Marathon trilógiával a Bungie tulajdonképpen megcsinálta a Halo korai verzióját, a sztori hátterétől (emberiség vs több idegen hadsereg, világpusztító szuperfegyver, majd egy ősi gonosz megfékezése) kezdve a tényleges cselekményig (szuperhumán, szótlan főhős, segítő AI, gonosz AI, illetve az AI rampancy) sok minden visszaköszönt a későbbi játékaikban.
De ami még ennél is jobb, hogy ha az ember elővesz mondjuk egy ellenfelet, fegyvert, menüt a Marathonból akkor egyértelműen végig tudja vezetni, hogy az adott dizájn végül hogy fejlődött a Destiny 2-ig, úgy, hogy végig koherens maradt az adott játékkal: sosem érezni azt, hogy a Halo a Marathonból nyúlt volna, vagy a Destiny a Halo-ból.
Basszus, már csak a logók alapján lehet tudni, hogy a Marathon és a Destiny is Bungie játék, mert szinte senki nem használ rajtuk kívül hasonló, főleg ívelt vonalakból álló rajzolatot, manapság a képregény kultúrából fennmaradt pajzsok meg egyszerűbb betűk, szövegek dominálnak. Emellett a zenéik is, hiába más-más zeneszerző nevéhez fűződnek, "Bungie zenék", nagyon erős a soundtrack a D2 mögött is, ugyanúgy, mint korábban minden játékuknál.
Sajnálom amúgy, hogy írásban, narratívában egyszerűen nem tudnak felnőni ehhez a folyamatos magas minőséghez, mindkét Destiny-nél az az érzésem, hogy a történet csak egy gyenge, laza keret a játékmenethez és a multiplayer feature-ökhöz. Szerencsére ebben viszont top notch mindkét játék, utoljára talán pont az ingyenessé váláskor a New Light során élveztem ennyire fps-t, mint most a D2 teljes pakkot. -
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass
Hamarosan bekerülő játékok:
Elhagyó a konzol:
December 15.
• Age of Wonders: Planetfall
• Naruto to Boruto: Shinobi Striker
• Pathologic 2
• The Turing Test
• Ticket to Ride
• Untitled Goose GameDecember 30.
• Farming Simulator 17
• Mortal Kombat XÚj Perk-ek*:
• Phantasy Star Online 2 – Episode 6 Update Bonus
*Csak Xbox Game Pass Ultimate előfizetőknek.
Kódok és beváltás elérhető, konzolon ill. a Game Pass mobilalkmazásbanÚj xCloud játékok:
• Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition
• Haven
• Phogs!
Új Touch vezérlés xCloud játékokhoz:
• CelesteDecember 17.
• Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition
• Gears 5 -
Döglött Róka
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Én csakis olyat, amit multi miatt veszek. Ilyen volt a Dark Souls 2-3, Mortal Kombat, Halo 5.
Verekedőseknél érdemes korán kezdeni, ha együtt akarasz fejlődni a közösséggel.Single player-t a világ legnagyobb hülyesége első napon venni szvsz. Bár én nem vagyok mérvadó, mert már nem kötnek le a single player játékok úgy 4-5 éve (egykét kivétellel) és többnyire a 4-5 óra után eldobom őket, annyira egykaptafa mind.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Maximálisan igazad van. Mindkét platformomon hasonlóan szoktam cselekedni. Premier után olyan második, harmadik körben vettük meg cimbivel a God of War, Spiderman Detroit játékokat lemezen aztán meg kis bukóval adtuk tovább (van amit azóta megvettem digitálisan akciósan mert tetszett).
Boxon hasonlóan cselekszem, de ott meg a Game Pass Ultimate által könnyebb is a szitu, de itt is vannak későbbi akciók amik során olcsón szerzek be single player játékokat.Premierkor utoljára játékot szerintem a 360-as érában vettem: Forza Motorsport 4 Collectors, a Gears 3 és a Tomb Raider Steelbook Edition címek gyanánt...
Jahh valamint az Unravelt.

-
30z.Samu
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Az biztos, hogy még reszelni kell, én azóta nem játszottam vele ugyan de amit eddig láttam belőle az alapján maga a játék alapvetően nem rossz. Csak ki kell pofozni.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Hát szerintem bármit várt az ember, ez a játék nincs kész, tehát jogos a refund.
Hogy egy klasszikust idézzek:
(19) South Park - Cartman on pre-ordering games (Season 17 - Black Friday) - YouTube -
-
30z.Samu
titán
válasz
AMD Power
üzenetére
Tudni tudták gondolom, csak sürgették őket a játékosok, a befektetők, stb. Így is el lett halasztva többször is, gondolom nem tehették meg hogy nem adják ki. Ettől persze elég gáz ez az egész így, de szerintem korrekt, hogy legalább kommunikálnak, más kiadó ennyit sem csinálna.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na itt a folyosóőr.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Norb79
üzenetére
Én két játékot rendeltem elő. A Destiny 2-t és a Cyberpunk 2077-et.
A Destiny 2-ben azóta van ~1500 órám és a Cyberpunk-ban is minden fűszálat körbe fogok szagolni.
Az AC játékok is nagy kedvenceim, de ahogy mondod ott is meg szoktam várni legalább a day1 megjelenést, de csak mert Ubi.
És akkor ott vannak a következő címek:
- Divison 1
- No Man's Sky
- Fallout76
- Anthem
- Breakpoint
stb.Sajnos egyre inkább iparági standardnak kezd kinézni, hogy egy játék inkább jelenjen meg félkészen, mint az, hogy bevállaljon egy stúdió 1 éves késést.
-
Zsinder
aktív tag
Igazad van, felejtsük el az előző generációs hulladékokat, rohadjon meg az összes hülye aki nem akar még cserélni, persze nyilván amikor az előző generációs hulladékok miatt a boltok zsebeit tömték az jó volt. Ráadásul még ahhoz is van pofájuk, hogy élvezni szeretnének egy játékot amit kiadtak a gépükre.
-
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az egész emberiség a névtelen internetes fikára van kihegyezve. Youtubeon is a fika videóknak van nagyobb nézettsége, külön iparág lett a mém kategória, ami nettó trollkodás, lényegtelen szarok vannak óriásira felnagyítva, mert az internet teret ad, és multiplikátor hatásként erősödik fel. Ha valaki ellenvéleményt formálna a mémes trollokkal szemben, akkor egyből sütik rá a fanboi jelzőt és ugyanúgy széttrollkodják.
A konkrét esetből kimaradtam, majd jó lesz ezt játszani az rtx4080ti-on is pár év múlva, AC-kat is akkor szoktam behúzni, amikor már az összes dlc-s gold vagy ultimate kiadás karácsonyi szélben féláron van, addigra már hibátlan mind. Nagyon kevés cím, ahol early adopter vagyok, de azokat is gyakran beszívom, elég csak a heroes of might and magic7-re gondolnom, amit játszhatatlanul adott ki az ubi. -
natë
nagyúr
Nálam semmiféle gép hiba nem jelentkezett XSX-en, egyedül a régebbi címeknél futok bugokba, pl. Metro 2033, egy állás visszatöltés után, ahol a küldetés pont kész lett, kimerevedett minden, s ezt is töltögeti vissza kizárólag.
Gear of War Ultimate, megnyílt egy nem nyitható ajtó és belesétáltunk barátaimmal a semmibe, illetve egy új címné is, a Dirt 5-nél a Brazil pálya bugos, az ajtók egy “fészerből” a semmibe ugratnak.
-
chipesz
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hogy mosdatják magukat az első bekezdésben, úgy, mintha elfelejtették volna, vagy véletlen lenne, hogy nem mutatták prevgen konzolokon, közben meg nyilván szándékos volt.
-
galaxys80
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Köszi. Azt hittem van egy határ ami alá nem ajánlatos menni.

-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez azért elég nagy cink! Egy játék ami orba-szájba szét volt egész évben hypolva, majd húzzák a kiadást mint a rétes tésztát, majd kijön végre a játék és félkész , majd jön egy ilyen hivatalos poszt. Én mondjuk személy szerint nem játszottam a játékkal. Ez tény! De ha már ő maguk ezt így elismerik akkor rohadt nagy gáz! Nem "tudták" ,hogy félkész állapotban adnak ki egy játékot?!🤔
-
gduck
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nekem semmi gondom a játékkal!
Refund? Nem ettem meszet!

Amúgy az életemet tettem volna rá, hogy ez lesz! Egy anyon hypolt játéknál mindenki extázist vár, de a végén rengetegen csalódnak! De én speciel elélveztem
Ez nem baj, szerencsére nem egyforma emberek élnek a földön 
Persze az XO, PS4 tulajokat sajnálom, picit átverés szagú ez a dolog

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szimszonos
üzenetére
Én megjelenéskor day1 játszottam az Odyssey-vel, annak is kellett jó pár patch mire normálisan működött. De a Valhalla "fáklyás" bugja is elég vicces volt.
Ne azt nézd, hogy ezek a játékok most milyen állapotban vannak, vagy megjelenésük után 1-2 hónappal. Hanem day1. Day1 a legtöbb Ubisoft játék eléggé "koszos"
Vannak kivételek, de azért a Fenyx Rising nem hasonló vizualitásban mint amiket felsoroltál.
-
AxBattler
félisten
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Kellenek az early adopterek.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
szimszonos
üzenetére
Én komolyan nem értem ezt a felhajtást.
Ez egy single player játék. Nem marad le senki semmiről ha akciósan megveszi 2 éve múlva úgy, hogy be van fejezve a fejlesztés (DLC-k, patchek mind ki vannak adva)
Ehelyett előrendelve szivatják magukat az emberek és teleszemetelik az összes platform topikját EGY játékkal, a helyi folyosóőr meg semmit nem csinál. (máskor bezzeg vastag betűkkel ugrál hogy tűnés offba)A bugokat elnézve, bármilyen jó is ez a játék, ez így hulladék. Semmilyen díjat vagy jó reviewt nem érdemelnek ha újra kell tölteni bugok miatt és az idődet vesztegeted. A Fallout 2 is jobban indult ennél

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Aki dobozosan vette jobban jar ha megprobalja valakinek eladni, mert itthon a boltok szoftvert nem vesznek vissza....
Ha meg azt mondjak kuldd vissza a lemezt nekik szemelyesen, penzt ugy sem latsz belole max adnak valami letoltokodot cserebe szerintem... -
Zoleee83
addikt
Hétvégi Cyberpunkos session-öm' alatt azt vettem észre, hogy rengeteg dolog javult SX-en az 1.04-es patch után. Stabilabbnak érzem a játékot, elmúlt a blur effect, nem poppolnak a tereptárgyak, javítottak az NPC-ken, az autós része is javult.
Áttettem quality módba, nekem így sokkal jobban adja.Cyberpunk 2077 | 1.04 PATCH COMPARISON | Xbox One S|X - Xbox Series S|X
-
szimszonos
őstag
-
l.skywalker
Topikgazda
Hivatalos Cyberpunk Twitter fiók tette ki most:

Összefoglalva:
- sajnálják, hogy nem mutattak megjelenés előtt semmit a konzolos verziókból
- ünnepekig kisebb javítások lesznek de januárban es februárban lesz egy-egy nagyobb patch ami után a játék sokkal jobb lesz, persze nem PC-hez mérve
- aki refundot szeretne, forduljon a Playstation-höz és azXbox-hoz, aki dobozosan vette megg konzolra az eloszor a boltban peobalja meg, ha ott nem megy, akkor irjon nekik emailt. -
galaxys80
veterán
Mi az a minimális hely amit mindenképpen érdemes szabadon hagyni az SSD-n?
-
-
-
törölt tag
sziasztok!
A cyberpunk már többször lefagyasztotta a series X-et. 10 óra játék alatt 3-4 alkalommal 5 másodperces fagyások voltak, de aztán ment tovább, kétszer viszont csutkára fagyott és kikapcsolt. Ezt másnál is csinálja?
vagy kezdi bedobni a törölközőt a gép, és garizás lesz? -
AMD Power
titán
Köszönöm mindenkinek!
Gears Tactics. Az első chapter fő gonoszával azért már kicsit megizzadtam. De ma újra megprobálom!
-
tutis
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
nagyon szépen köszönöm, igazi karácsonyi meglepi

-
NJanika
aktív tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Jaa, jaa! Nem. Én már október óta PC-n tolom 60-al

Van 1 karakterem Destiny-ben amit csak konzolon játszom...
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
úgy értettem,hogy neked smart weap. sem kell 30fps mellé,mert simán megy a célzás...vagy már nem is tudom

-
axlfsi
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
-
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kérdés, hogy ehhez gratuláljunk avagy sem.

-
chipesz
őstag
Délután játszottam a Cyberpunkkal. Aztán meghaltam párszor, gondoltam Valhallázok kicsit. Most megint elindítottam a Cyberpunkot és ekkor esett le, hogy nem is kellett lemezt cserélnem, simán ment a Valhalla. Hogy lehetséges ez? Quick Resume miatt talán?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
smat fegyverekre gondoltam

-
l.skywalker
Topikgazda
-
Bogyi007
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Törökbe meg Brazíliában olcsóbb és szerintem megéri. Amikor lusta vagyok a Sharkoon X-Tatic fülesemet előszedni és beállítani a konzolokhoz, akkor az egyébként eléggé "gagyi" Trust GXT 310 Radius fülesem használom és meglepően jól szól ezzel a Dolby Atmos for Headphones progival megtámogatva. Gears 4 és 5, Forza Horizon 4 és az Orikat játszottam így és elégedett voltam az eredménnyel.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
jóvan de ti évekig destinyt játszottatok 20fpsel
a mazochizmus most kifizetōdik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nagyon rá vagyok már pörögve (kár volt ocsemnek azonnal lepasszolni az SS-t, így nekem maradt az XOS...)

azért remelem karácsony előtt még megkapjuk...
nyugodtan lepd meg magad vele!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

IntelKiller7