Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Srácok nincs esetleg még info KV-és CP2077 Bundle-lös kódokról?
Amúgy egyszerűen imádom a gépemet.
Annyira jó és kényelmes.
Én PC-ről jöttem át,mert meguntam hogy állandóan fejleszteni kell meg nyomni belefelé a pénzt,de gondolom nem én vagyok az egyetlen ilyen emberke itt a topicba. -
chipesz
őstag
válasz
felixo
üzenetére
Amit én osztottam meg (SteelSeries Arctis 1 Wireless for Xbox) az például olyan, hogy van hozzá egy dongle, azon van egy kapcsoló (Xbox/USB). Ezt kell csatlakoztatni az Xboxhoz. Xbox módban működik Xbox-szal (One, Series X|S), USB állásban PS4/PS5, Nintendo Switch, Android és Windows 10 rendszeren is használható.
Én a SteelSeries honlapján vettem, feltételezem Vasy09 is, múlt héten volt cyber monday akció. Ez 120 euró helyett 80 volt (29 ezer forint).
-
desolator
senior tag
Sziasztok,
Két kérdésem lenne.
Az egyik, hogy a konzolvilágból rendeltem most egy series x-et és azt írják az oldalon, hogy 2 hét alatt teljesítik a szállításokat, ez reális lehet?A másik, hogy tolom jelenleg sima One-on a Gears Tactics-ot (game pass) és azt fogom tudni ott folytatni az új gépen majd, ahol tartok éppen?
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
felixo
üzenetére
Én barom az Arctis helyett a Corsair HS75 XB-t választottam.
Van egy alapzaja, nem sok, de zavaró. Nem gondoltam volna, hogy ilyen létezik még fejhallgatóknál.
Illetve a 3. használtkor játék közben egyszer csak elhallgatott, a LED világított rajta, tehát be volt kapcsolva, a box mégsem érzékelte. Kikapcsolni nem lehetett, vártam 3 napot, mire lemerült, és ismét használni tudtam, mintha mi sem történt volna.
Állítólag lehet rajta firmware-t frissíteni, de még nem szántam rá magam.
Nem ajánlom senkinek. Nekem is inkább az Arctis-t kellett volna választani.
-
hombre[EU]
nagyúr
így fél nap után rájöttem mi a baj az audióval(néha berevsegett)...mic monitoring 50%-on defaultba
hogy miért?fogalmam sincs -
-
_norby_
csendes tag
Túlárazott xsx kapható az ipon-on
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Melyik játékról van szó pontosan?
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Konzol régiója szamít, nem az hogy hol vagy. Ha àtàllítod Zélandra, akkor màr most elindul.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Tudsz igen. De 1 perc átállítani kb a beállításokban, és már működik is.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Értem. De ha proli módon Magyarországon van a lokációm, éjféltől akkor is tudok minden trükk nélkül, gondolom.

-
30z.Samu
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Vagy játszatok inkább.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
l.skywalker
Topikgazda
Használjuk az OFF gombot, a vitás dolgokat pedig kéretik átvinni privátba vagy a megfelelő topikokba!!!
-
Chaser
legenda
válasz
Alexios
üzenetére
nebazzzz
8c/16t zen2 cpu-n majd akad az sp játék, nyilván
pc-n nem akadt 4c/8t cpu-val miközben töltöttem
ha annyira problémás neki a feldolgozás, azt csinálja mikor az ember menüben van
USZAV, lehet ragozni, de teljesen felesleges, pláne mikor instant on-ban is vagy tölt vagy nem -
Oistrakh1
tag
Nagyon köszönöm mégegyszer a lehetőséget, és a gratulációkat, nem volt még ekkora szerencsém nyereményjátékon! 🙂
-
vg
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Természetesen, kapcsolgatom.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Milyen hülyeséget? Csak egy újabb dolgot írt le amin láthatnád, hogy mikor, mennyivel, meddig töltött az Xbox. De írták az telefonos appos értesítőt is.
De, ha ennyire nagy dolog ez akkor hatalmas megerőltetés lehet fél óránként bekapcsolni az Xboxot, hogy megnézd hol jár a letöltés.Nincs benne jóindulat? 3 féle opciót írtak le neked, de egyik sem jó. Inkább magadban keresd a hibát.
-
Alexios
veterán
válasz
Chaser
üzenetére
Most azzal mit kezdjek ha meg sem nézed, miről beszélünk akkor?
Külön kihangsúlyoztam persze, hogy nem önmagában a letöltéssel van a "probléma", hanem a letöltött adat feldolgozásával.
Ezt a multi dolgot meg eleve nem értem, single playerben talán értékelhető ha akad a játék?
Jelenleg belőttek egy korlátot, látszólag 30mbit körülre, valószínűleg ez az a sebesség aminél még a cpu használat nem befolyásolja a játékokat -
1976ramones
tag
Sziasztok!
Még mindig küzdök Series S gépemen a GTA 5-el.A játékot hivatalos oldalon vásároltam meg 1.5.25.0 verzió, állandón megfagy, az elején van egy rész ha arra megyek emerre az út vezet mindig fagyás a vége,de ha pl. ennél a résznél kikerülöm az utat és másfelé megyek akkor viszont nem. De ez csak késlelteti a problémát ,mert akkor a játék más részeinél áll meg ,van hogy az intró résznél ahol nem én irányótom a játékot.Ilyenkor nem reagál semmire a gép és csak annyit tudok csinálni,hogy a konrolleren a bekapcsoló gombot megnyomom és akkor kikapcsol, visszakapcsolni csak a gépen levő gombal tudom. Több játék van a gépen de azok rendesen működnek. Próbáltam már törölni újra leszedni, töröltem és előszőr raktam másik játékot rá majd úgy a GTA ,hogy hátha az ssd sérült de semmi eredménye. Készítettem egy videót róla : https://1drv.ms/v/s!Ag35A-aK_1qN3HbThFP6k_wxV3Oo?e=wVRTKS
Szerintetek mi lehet ez és tudok ezzel valamit csinálni? -
Madoc
veterán
Jó árú hyperx cloud alpha:link
-
Vasy09
őstag
Megjött a fülesem!
[kép] -
Chaser
legenda
válasz
Alexios
üzenetére
meg se nézem, megmondom mért:
jelenleg is a notebookomról pötyögök
intel 6200u cpu van benne
az intel spectre-meltdown és egyéb baromságok miatt ht-t kikőttem
nem szeretem ha porszívó a gép, cpu-t leszabályoztam max 2ghz-re
2x2ghz, talán skylake
most is full sebességen töltök, wifiről
cpu használat maximum 20%, közben nyitva chrome ph, árfolyamok, hűtő tesztek, newegg, vga és cpu tesztek külöböző oldalakról
hagyjuk a hülyeségeketszerk:
a legjobb, mindeközben boxon megy az ori, nem látom hogy szaggatna ((( :
és ha a multira fognák is, kb 3 sor
if
then
else
ennyi talán megy még a microsoftnak -
vg
veterán
válasz
craftsman01
üzenetére
Milyen hűtő?????????
Ki a fene beszélt hűtőről. Feltételeztem, hogy egy informatikai fórumon az eszköz szó alapból egyenelő az informatikai eszközökkel. Talán az első informatikai órán tanulandó szó. A hűtő nem informatikai eszköz. -
Zoleee83
addikt
Igen, gyanítottam, ismerek én is ilyen bocsánat a szóért, "földhözragadt" embereket.
Nem bántásképp, de mi történhet? Kihúzod a hűtőt, beltérit, fagyasztót, mosógépet is minden elindulás előtt? Ha az elfüstölhet az érv, megnyugtatlak pont ennyi esélye van egy hűtő/fagyasztó/mosógép tűzesetnek is..
De szíve joga mindenkinek, elfogadom.
-
-
prokxy
veterán
Ezt a menüpontot nem találtam, viszont eszembe jutott, hogy amikor utoljára party-ztunk, akkor a TV-n ment a hang, a chat pedig a fejesen. Ezt pedig úgy értem el, hogy a party alatt az emberkére, jobbra húztam totál a csúszkát, most berakta középre és voálá.

Köszönöm a segítséget.
Egy 3rd party dokkolóval 1 usb-ről megy a bill + egér.
A monitor sajnos nem, ahhoz a PC-re is driver kell. -
vg
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mit akar segíteni, azzal, hogy hülyeségeket írkál? Még jóindulat sincs benne. Senki, senki nem nézi a router logját, hogy mennyi időt töltött a xbox alvó állapotban letöltéssel, majd kiszámolja a sebességet. Senki.
-
Zoleee83
addikt
Továbbra sem értem a problémád.
Tehát adott a kikapcsolt konzol, ami tölti a jatékot. Adott a mobiltelefonod (amiről amúgy szintén a konzol bekapcsolása nélkül is el tudod indítani a játék letöltését), el sem kell indítani a GP/Xbox app-ot, alkalmazás üzenetben jön az értesítés, hogy befejeződött a játék letöltése.
Ha nincs okostelefon az probléma.
Bekapcsolt állapotban lassabban tölt, ez ilyen.
Szóval mi a baj? -
Nehany hozzaszolassal elobb irtam a COD problemarol, felhivtam az egyik nagy Magyar konzol uzletet ahol vettem, hogy hasznalhatatlan a jatek es tegnap vettem szoval szeretnem kicserelni vagy vissza kerni az arat.
A valasz az volt, hogy szoftverrel nem tudnak mit kezdeni szoval igy jartam.
Mielott kidobtok 24k-t csak gondoltam szolok
-
Alexios
veterán
válasz
Chaser
üzenetére
[link]
Itt egy Ryzen 5950x közel 70%-on megy letöltés közben(a red dead letöltés közben meg 100%-on). Persze, nyilván jóval gyorsabb a letöltés mint amire az xbox képes(cserébe annyival gyengébb a cpu is benne), de nem pusztán a letöltés a lényeg, egy letorrentezett iso fájl nem fogja úgy terhelni, viszont amit a storeból húz le az egyrészt titkosítva van általában, azzal is foglalkoznia kell, másrészt tömörítve, ami szintén cpu igényes(ez látszik a videón is) -
axlfsi
veterán
Na, tököm a letöltési szarokba!
Upload Studiot tényleg senki nem siratja, csak én?🤷♂️🥴🤪
-
prokxy
veterán
Aki monitoron játszik, hogy csiholja a hangot a fejhallgatóra?
Mert HDMI-n átviszi a hangot a monitorra, de a fejhallgatóra nem tudom megoldani. Ötlet? -
Chaser
legenda
8c/16t, észre se veszi ha letöltés megy
lehet ráfogni a multira, csak az úgy sp játéknál érdekes hogy ott is mért ergya' a letöltés háttérben
nagyon érdekes lenne, ha a microsoft nem tud három sort írni, hogy különbséget tegyen letöltésnél játék alatt single és multinál, aki erre fogja az nagyon rosszul csinálja
meg mondjuk mintha pc-n nem lenne gond multi játék miközben töltök, mintha a w10-et is ők csinálták volnaszerk:
Alexios
másik matek
mennyivel fizetsz több villanyszámlát, mert játék alatt nem tud értelmes sebességen letölteni a box, és instant on módban 0-20w között fogyaszt az s - x-et még nem mértem - ?
nyilván több tényezős matek, és nyilván többet, mintha sikerülne neki játékok alatt is letölteni, pláne értelmes sebességgel
az, hogy teljesen feleslegesen mennyivel terheled így a környezetet egy másik dolog - játék se jobb semmivel, de akkor legalább ráfoghatjuk hogy hobbizunk, azért fogyasztunk energiát -szerk:
prokxy
nálam hdmi-n kiküldi a monitornak a hangjelet, monitorban van hangkeltő
ha csatlakoztatok külső hangforrást a monitorra, akkor oda küldi -
-
axlfsi
veterán
Az Upload Studio támogatása pár hete megszűnt

Nem értem miért csinálta ezt a MS...
Rákerestem itt a fórumon, de semmi találat. Tényleg már csak én használtam ezt a jó kis szerkesztő progit?🤷♂️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hogy miért?fogalmam sincs
Bolhából elefántot..