Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyder11
csendes tag
Sziasztok! Gyors segítségre lenne szükségem... Végre megérkezett az xbox series x em... igen ám, csak letölteni nem tud a drága. Wifin és vezetéken is próbáltam. A DIGI-sek sem tudnak érdemben hozzászólni.
A beálításokban kiméri a letöltési sebességet amit tudnia kellene, de mikor egy gamepass játékot töltenék le akkor megáll, kb-ekkel tölti. Egy nap alatt 15gb-ot hozott össze. Nevetséges.
Valakinek valami ötlet, hol lehet a hiba? -
rdt89
addikt
válasz
H1F0N1CS
üzenetére
Mert ezzel nyugtatja magát az akinek nincs, hogy azért nincs mert szar. Nekem rengeteg munkatársam van aki kinevetett amiért megvettem az új xbox-ot, de ő helyette 2060-as videókártyát vett. Engem nem zavar ameddig megkapom azokat a játékokat, GPU-t és szolgáltatásokat amit szeretek az xbox-ba, felőlem nyílvánosan is égethetik a gépeket, nem zavar.
Én személy szerint imádom. 
-
H1F0N1CS
tag
Miért fikázzák ennyire az új boxot?
-
Sefneni
őstag
-
30z.Samu
titán
Most Fortnite-oztunk haverral és arra lettem figyelmes, hogy ha gyorsan mozgatom a “kamerát”, akkor ilyen hologram szerű van a karakter utàn, mellett. Ez mitől lehet? Valami rosszul van beàllítva?
-
hombre[EU]
nagyúr
ez a Store Experience Host mire van? már napok óta a Queue-ben van (szerintem bugos) és nem updateli csak úgy ott van 0%-on. ki lehet törölni a letöltések közül?
-
vendingo
veterán
A megosztás gombot lehet tiltani a controlleren? Sokszor megnyomom a csata hevében. Esetleg más funkciót adni neki?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
sikerült nem választ nyomni, béna vagyok

-
krx21
nagyúr
Az új COD-nál megfigyeltem, hogy nem lehet váltani a 60fps-120fps között. Hanem, ha a box 120Hz-re van téve akkor 120fps lesz, ha 60Hz-te, akkor 60fps lesz. A TV LG Oled E9.
Játékon belül nem aktívak ezek az állítások.
Másnál is ilyen?
Mert így nem tudok beállítani 120Hz 60fps RT beállítást. Ehhez vissza kell venni a boxban a frekvenciát 60 Hz-re. -
Hunt3r22
őstag
Lehet valamit tudni arról, hogy mikor kapjuk meg a CP kódokat?
Feltehetően volt róla szó.. de most nincs időm 1100 kommentet visszaolvasni.
-
felixo
őstag
Üdv !
Series X kontrollerre lehet valahol kapni a karokra kupakokat ? Ps4-hez volt Venomos, olyanra gondolok. -
Moby
veterán
Gyakorlatilag minden beállítás megfelelő, ha tudod, hogy mit csinálsz. Alapvetően a legjobb az, ha PC-re van a bemenet téve(PC ikon láttok a hdmi bemenet kiválasztásánál), mert akkor a black levelt automatikusra téve a jelhez állítja be, a konzolt meg RGB-ben használjátok. Amit kerüljetek: játékkonzolként használva(konzol ikon láttok a hdmi bemenet kiválasztásánál) a bemenetet RGB mellé low black level használni, vagy YUV mellé High black levelt használni.
-
Moby
veterán
válasz
GalaHU
üzenetére
Az nem amiatt van, hanem azért, mert game mode-ban vagy, és a Black Level nem megfelelően van belőve a kimenethez (RGB-ben High, YUV-ban Low). Ha PC-re van kapcsolva a HDMI bemenet, és nem konzolra, akkor van Auto beállítás, ami a jelnek megfelelően állítja be a Black Level-t.
-
mcwolf79
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ízlések és pofonok.
Én végigtoltam OneX-en, semmi bajom nem volt az általad említett dolgokkal . Sohasem volt olyan, hogy valamit nem láttam a kamera forgása miatt . -
Sefneni
őstag
Tegnap zárás előtt beszéltem az Euronics ügyfélszolgálattal, azt mondták van pár SX készleten a győri üzletben. Nyitás után 5 perccel estem be a boltba, én hoztam el az utolsót.
4 volt náluk, kb 5 perc alatt elvitték mindegyiket. SS-ből két darab még volt, plusz kontrollerekből 10 biztos. Play & Charge-ból egy darabot láttam kirakva. -
hombre[EU]
nagyúr
azért az szép,hogy a jedi fallen order 1080p performance-ben is képest bedroppolni

az meg egy másik téma,hogy ezek az animációk-irányítás-kamerakezelés ehhez a harcrendszerhez...nem jó -
Xboxnál van értelme a PC RGB-t erőltetni a 4:4:4 chroma miatt? youtuben nem lettem okosabb.
-
CharlieDrop
veterán
óó, melyikben vetted?
gyerek méretben van? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
V1 zolee
üzenetére
Megy, de nem egyszerű összehozni. Dev módba kell tenni a gépet (Ami talán nem is hozható össze ingyen, mert MS Dev programba kell regisztrálni talán, plusz ami után állítólag normál játékokat nem játszik le, de nem jártam ennek utána), majd UWP app-ként egy emulátort kell rá telepíteni RetroArch, ami emulál másik emulátort, amiben fut a játék.
Tehát semmi hivatalos dolog, csak néhányan nagyon ráérnek és próbálják feszegetni a gép határait. 
Mivel ez tudomásom szerint nem igazán legális dolog összehozni (állítólag), itt ne nagyon legyen diskurzus róla szerintem.

-
V1 zolee
tag
Off
Üdvözletem!Ostoba kérdés!
A napokban láttam hogy ps2/gamecube játékok is mennek az új dobozokon. Valaki esetleg próbálta már? Csak a storeon belül van néhány játék vagy esetleg lemezeől is futtatja? -
twi452
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Így még egész jól is néz ki az a ps5.. a tejfölös doboz fehér gyári annyira nem jön be 😄
-
IG55
senior tag
válasz
chipesz
üzenetére
Automatikusan szedte le, vagy te indítottad el az update alól? Nálam nem akar magától elindulni a 40+ gigás update, gondolom manuálisan kéne indítanom. Ez így ebben az esetben normális? Mert egyébként automatán kéne települnie a frissítéseknek. (Kicsit rá vagyok pörögve a témára, One alatt sosem akart működni ez a feature)
-
30z.Samu
titán
Kis érdekesség, Immortals Fenyx Rising felbontások
XSS Quality mode 1440p, Performance Mode 1080p
XSX Quality mode 4K, Performance mode 1440p~4k -
l.skywalker
Topikgazda
-
kinghaxor
aktív tag
Mindenkinél működik a Cyberpunk előtöltés? Addig nincs gond amíg megkeresem a játékot. A kereső meg is találja de amikor rá nyomok a listából akkor csak egy hibaüzenetet dob be a játék oldala helyett. Így pedig előtölteni se tudom. Van erre megoldás? Más játékra keresve majd kiválasztva rendesen működik. Minden más játék esetében bejön a játék saját oldala.
-
need
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Oké srácok világos a dolog és köszi mind kettőtöknek

Egyértelmű hogy XBoxra veszem meg..
-
parandroid
félisten
Nem azon múlik, hogy hogyan veszed, hanem azon, hogy a játék ‘play anywhere’ legyen. Szerintem a CP nem az, én legalábbis nem láttam róla infót. Ami biztos, hogy külön xbox one, és series s/x verzió nincs, azokra nem kell külön venni, mert ‘smart delivery’-s.
Na tessék, közben még egyszer ráguglizok, le is maradok a válasszal.
p
-
hombre[EU]
nagyúr
csak a Play Anywhere játékokra érvényes. a cyberpunkot minden platformra külön kell megvenni
-
need
addikt
Sziasztok..
Lehet hogy balaga lesz a kérdés..
Annak idején a Gears 4 microsoft store-böl vettem meg én úgy tudom amikor megvettem PC-re akkor elvileg Xbixra is meg lett a játék (de ez hamar kiderül majd hétfőn mert akkor jön meg a konzolom) Ha ez így van akkor a Cyberpunkot is így szeretném meg venni..de elsősorban vagy is Xbox lenne de ha PC akarom akkor azon is.. -
toompa
őstag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Én otthoni net és otthoni telefon előfizetéshez vettem, 17ezer kedvezménnyel.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Elvileg meglévő otthoni pl. csak TV előfizetés meghosszabbításához nem lehet rendelni, csak mobilhoz... Ennyit a Telekomról.
-
Steve1207
veterán
Belenéztem a Control-ba, csak nekem fura a kamera mozgás? A környezet teljesen jónak tűnik, gyorsnak, a karakter animációk is. Innen jött az, hogy talán a kamera mozgás "darabos". Pl amikor fut és minimális a mozgás teljesen rendben van minden, de ha pl ugrok egyet akkor is folyamatosa a karakter animáció (földet érés is), viszont földet éréskor mintha a kameramozgás miatt kihagyna, belagolna, darabosodna, nem is tudom minek nevezzem (és pont én nem szoktam a 60fps-hez, hogy erre lehessen fogni).
-
ρσгτσ
addikt
-
vamisten
csendes tag
Köszi a tippet!
Nem Digi, 50-es falunet Győr mellett. Megpróbáltam telefonról megosztani a netet, és úgy rácsatlakozni...és voila...elkezdte tölteni az update-t (maga az MS javasolta ezt, lehet a wi-fi-ről tölthetetlen update javítja a wi-fi hibát
).
Kíváncsi leszek hova fut ki a történet... -
l.skywalker
Topikgazda
-
hyggelig
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
a jobb oldali oszlopból nekem csak az elsőt ajánlja fel. nem is látom a másik kettőt
-
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Sikerült is végre egy S-t behúzni (nem úgy, mint múltkor, amikor még olcsóbb volt...). De így legalább lesz nagy öröm a karácsonyfa alatt a két kölöknek

-
Sinu
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Azért ennek nem olyan nehéz utána nézni

-
hyggelig
senior tag
Na, hazajöttem megnézni, miért nem tudom előtölteni a játékokat.
A telefon nem látja a konzolt. A remote play beállításnál az összes feltételnél zöld pipa van.
Próbáltam hozzáadni a konzolt a mobilos apphoz, kéri, hogy kapcsoljam be a konzolt és lépjek be a fiókba, de semmi nem történik. Többször is próbáltam.
Van valakinek ötlete, hogy mire kellene még figyelnem? -
Telekom X és S raktáron
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezt kérdeztem én is feljebb, de hiába van neki. Amit ő rakott be képet az a Beckham Edition. Az kell neki, amit alatta mutattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én személy szerint imádom. 

Pólóból is csak pár darab volt.

akkor nem tudom. Csinálj egy full restartot, úgy hogy kihúzod az áramból is
IntelKiller7