Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pethYeti
addikt
Év végi sale mikor indulhat? Úgy láttam tavaly már 14. körül elindult.
-
-
Sefneni
őstag
Tegnap végre befejeztem a Call of the Sea sztoriját.
Nagyon tetszett a játék hangulata.
Pár achievement kimaradt, viszont nem tudom, hogy azokért megéri-e újrakezdeni az összes fejezetet.
Ja meg a végén azt választottam, hogy térjen haza a férjéhez - persze a másik "útnál" volt az utolsó achi. 
Egyébként szerintem egy próbát adjatok neki, pár órára leköti az embert.
-
Zoleee83
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Link, Link - a Hoszé' Ármándó csoportból.
@hyggelig - köszi az infót! Elég tartalmas, hány oldal? Van sok jó leírás, vagy inkább csak képek? Az előbbit jobban preferálnám, nézelődni a játékban is tudok.
Btw, többiektől is, aki lemezest szerzett be, nézte már a digitális bónusz kontenteket?
Még most jutott eszembe, hogy ott is kaptunk némi olvasni valót:Digitális tartalmak: eredeti játékzene, füzet a játéból kiemelt illusztrációkkal, digitális képregény, Cyberpunk 2077: A Te Hangod, Cyberpunk 2020 alapkönyv, PC és Mobilhátterek
Ez az alapkönyv a hyggelig által is említett alapköny lenne?
-
-
Remiel
őstag
179.910 ft lett, a CP még eladom így 165 körül megáll....
Mikor eljöttem még ott volt 4 db
-
l.skywalker
Topikgazda
Fortnite-hoz is megérkezett a 120FPS mód - maximum 1440p-ben Series X-en és S-en is.
[link]"Performance Updates
15.10 is also a big update for those playing on next-gen consoles, introducing the new ‘120 FPS Mode’ for a high frame-rate experience. Epic have confirmed that the resolution display will be capped at 1440p on PS5 and Xbox Series X, and 1080p on Xbox Series S." -
Fórumtalálkozó van a MM-ban?
-
Darth_Revan
veterán
Senki nincs a III ker stop shop mm környékén, hogy megnézze van e ?

-
Zoleee83
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nem tudhatom, engem ki****k abból a facebook csoportból!
Bár nem kár érte.Nekem egyébként lemezesen van a hozzáadott plusz dolgok miatt, de csak meg kellene venni a könyvet is hozzá, mert érdekelne az előzmény, plusz nagyon szép a kiadás is, írta itt is valaki talán, hogy megéri.
@Remiel - a baloldali SX-eket sikerült gyönyörűen háttal feltenni a polcra Master Chieff-el!

-
Darth_Revan
veterán
Nem értem miért van tele a hardverapo eladó x-ekkel...mintha sokan felvásárolták volna hogy majd dupla áron eladják mint a ps-t aztán jött a kopp hogy ezt nem lehet dupla áron eladni ...
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez a rendszer... Még jó, hogy nem egy olyan cég terméke ez, akik software fejlesztéssel juttattok el oda, ahol most tartanak.
-
30z.Samu
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem nem.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
Bad Pritt
félisten
-
l.skywalker
Topikgazda
Röhögni fogsz, de ez ugyanúgy megy mint a letöltés csak visszafelé. Amikor konzolon valamit rögzítesz, bekerül egy feltöltési queue-ba. Na, pl. nálam ha játék közben mentek screenshot-ot, akkor tetű lassan tölti felfelé is. Ha kilépek Dashboard-ra és kilépek teljesen a játékból, akkor azonnal max. upload speed-el fel is pakolja.
Szóval igen, ez is macerás. De ez is az Series-el lett ilyen korábban ez nem volt gond. Én már ki is kapcsoltam az automatikus upload-ot és session végén megnézem kell-e valamit feltöltenem a Live-ra. De ha oda fel is töltöttem a mobil app-ba is még van egy átfutás amíg megjelenik.
-
Silεncε
őstag
Aki rendelt csütörtökön SX-et a médiából: felhívtam az ülsz-t: elvileg az én csomagom már készítik össze a raktárban
Edit: mondjuk most az MM oldaláról eltűnt a rendelésem

-
Zoleee83
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Tényleg a felhős dolog nálam úgy működik, ha be van kapcsolva az SX, akkor dobja a jobb felsőben hogy sikeres a feltöltés. Egyébként meg mobilon szoktam nézni One Drive alatt, és onnan küldöm tovább ismerősöknek, de az emlékeim szerint nem szól, ahogy az app sem.
A játékidőt én is kerestem 2+ év után jöttem vissza PS4-ről, mondom wtf, ez hová lett, aztán mondták a többiek hogy sorry kivették. Igazából mindegy, remélem a nagy OW játékokban azért elérhető lesz, sajnálnám ha nem tudnám hány tíz órát öltem bele a CP-be pl.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
sp8787
üzenetére
Megjelent a trailer szeptemberben és szinte azonnal eltolták egy évvel

Ez lassan standard lesz minden szórakoztató iparágban, hogy mutatsz valamit és utána bejelented, hogy eltolod

De a lényeg, hogy HBO Max-on day1 le lesz adva stream-en is, mert WB film - lehet, hogy ez addigra a hazai HBO-nál is menni fog
Habár addigra a mozik is nyitva lesznek

-
30z.Samu
titán
Kell idő, mire feltölti rendesen, amint jelzi a konzol hogy sikerült már tudod is nézni telefonon. Nekem legalábbis eddig működött, ahogy kell. A játékidőt én is kerestem első vagy második nap, aztán el is engedtem hamar, gondoltam biztos rosszul emlékeztem hogy az Xbox írja vagy nem tudom.

-
mike1334
veterán
Rádióban most volt medias reklám...series x cyberpunkkal
-
sp8787
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szep. meg az avatarod is Dune-s.
Mikor jon a film? Vmikor mostanaban ha jol emlekszem. -
.LnB
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem leszek álszent, ha PS-en megvoltam nélküle, akkor itt is megleszek, de na. Percekig kerestem tegnap.

És nem külsős megoldást keresek.Ott a másik érdekes dolog, hogy Xbox-on feltöltöm a képeket felhőbe, de hol lehet azokat megnézni? A telefonos alkalmazás néha működik, és ha működik, akkor se tudom megnézni az összes feltöltött képemet...
-
-
Hubba12
senior tag
Ha valaki jár a Soroksári mm-ben es van még sx kérem küldjön egy privatot. Köszi. El indultam de be szivtam egy remek 1 órás dugót.
-
NJanika
aktív tag
Véletlen 2oldlarol rendeltem SeriesX ét a második ma érkezik a Balaton déli partjára. Íron aki átvenné helyettem 192e Ft (haszilon nélkül ennyiert vettem) ma 12:00ra a helyszínre kell érni.
-
Krissz1983
aktív tag
Tegnap sikeresen visszatértem a zöldek táborába egy sx-el.
Első benyomásom az hogy kurva jó kis gép ez. A Cyberpunk is szépen szalad rajta.
A 300-as gamepass-től meg konkrétan merevedésem lett
Nyilván hiányozni fognak a Sony exkluzivok de egyenlőre csak pozitív élményeim vannak
-
matex
aktív tag
Miskolci MM-ban még 3db Cyberpunk-os SX a polcon.
-
Zoleee83
addikt
Nem mindegyik játéknál tudod megnézni, sajna kivették ezt a feature-t. (Játéka válogatja, van ahol van, van ahol nincs, pedig remek kis stat volt régen minden játékhoz, nem is értem PS5-be bekerült most, itt meg ki. ).
Az eredményeidnél/achievmenteknél tudnád megnézni a klub alatt/mellett van statisztika a játékra rányomva, amennyiben elérhető az adott játéknál.
CP2077-nél nem elérhető sajnos, néztem én is, egyébként a menüben való olvasgatást, tüske nézegetést is számolja játékon belül, tegnap néztem pont.Szerk.: PS topicban azt mondták megfejtésként, hogy itt játszunk, nem a statisztikát nézegetjük.

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Pedig szerintem az LG BX 55col belépő szintű oled tévé is köröket ver egy Q90Tre is.

-
.LnB
titán
Hol lehet az Xbox menüjében megnézni, hogy mennyi időt játszottam egy játékkal? Mert állítólag lehet, de én az istenért sem találtam tegnap. Csak a CP77-ben, ingame, a láttam, hogy írja.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
350Kért van belépő szintű oled, idei típus.

Ok, nekem is Samsung Q82R van, mert félek a beégéstől, de kb egy árban van a két tévé. -
Döglött Róka
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az oled az oled :) Az ara meg a k*vva anyja.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ez az Edge Led marha nagy csalodas volt.
Q80 sem rossz, de azert az Oled az oled.
-
JamesHun
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
elég húzós az áruk, de nem rossz TV a Q80-as széria
Köszi az infót -
krx21
nagyúr
Gears 5-re is jött update. Lehet tudni mi van benne?
Az új DLC külön jön le, most töltöm... -
boost
veterán
válasz
sirkope
üzenetére
Szia, asszonynak: https://gamepod.hu/teszt/chicken_police_paint_it_red_teszt/allati.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Gyúrósok ide!
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majdnem 200 oldal amúgy, szóval még hosszú is, a Star Wars filmek enciklopédiái például feleekkorák.

Ja meg a végén azt választottam, hogy térjen haza a férjéhez - persze a másik "útnál" volt az utolsó achi.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bekerült a wishlistbe