Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
H1F0N1CS
tag
Sziasztok! Van a neten SS szétszedős video, mert én nem találok
-
Mattb
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Félre értés ne essék, abszolút nem szemrehányás volt vagy bármilyen negatív irányú megjegyzés! Nincs miért elnézést kérned!
Köszönöm az információt

-
l.skywalker
Topikgazda
Quentin Cobb a Zenimax-hoz ment. Korábban volt a Sony-nál és a Naught Dog-nál, mint Game Designer. Dolgozott a The Last of Us 1-en és az Uncharted 4-en is.
https://www.linkedin.com/in/quentin-qtrain-cobb/ -
l.skywalker
Topikgazda
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Agytornasztatos puzzle
-
Probaljatok ki GPU-ban a Call of sea jatekot!
Reggel ota nem birok felkelni elole
-
törölt tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Ha vettél egy halom X enhanced játékot, akkor ezzel nem feltétlenül értek egyet, mivel azokat csak one szinten lehet játszani a Series S-en. Javarészt ~4K 60 fps játékokat vettem One X-re (RDR 1-2-t leszámítva), és ezek minimális részét patchelték series gépekre, szóval minőségben elég komoly visszaesésre számíthat egy One X tulaj Series S-re váltáskor ebben az esetben.
Ha One X mellé nem 4K kijelzőt használt, és amúgy sem X enhanced játékokkal játszott, akkor értelemszerűen nem éri hátrány.De a fent felsoroltaktól függetlenül venni fogok egy Series S-t is később, mert nem létezik jobb "célszerszám" ennél (S/X patch esetén).
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
ja a performance mód-ról van szó. Így már értem.
-
Alexios
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Felskálázással is 720p marad csak sajnos

Szerintem elvárás illetve kijelzőméret/nézéstávolság függő -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
hát nem úgy gondoltam,hogy kirakja az 55-ös tv közepébe a 720-as kis kockát

vagy milyen skálázsról van szó? -
törölt tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Moon Studios (Ori) interview-ban is azt mondta a DF-nek a sràc, hogy hiàba "csak" 4TF akkor is SS-t venne One X helyett, mert újabb architektúra, és pl a 1080p@120 opció, ami elérhető SS-en, az One X-en képtelenség megcsinàlni + ha foglalkoznak a fejlesztők vele, akkor a One X szintjét simàn hozza, vagy akàr jobbat is.
-
Silεncε
őstag
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Holnap jön meg a Series S-em (ha a GLS is úgy akarja) 4K TV mellé, utána tudok mondani tapasztalatot. GPU-ban gyengébb mint az XOX, viszont az SSD meg a proci össze se hasonlítható
wesder: mondjuk neki azt kell mondani, amit a Microsoft mond (ha jól tudom, már ok is az MS-é)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Felskálázással is csúnya?
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Bigmasterl
üzenetére
ha a valhallát 60fps módban szeretnéd játszani akkor az nagyon csúnya lesz 4K kijelzōn

ha 30-cal akkor meg ugyanott vagy mint one X -szel -
AMD Power
titán
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Eddig szinten kivétel nélkül minden tulaj azt mondta/írta,hogy még One X után is "megérte" SS vennie.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
tunkiih
őstag
A mai Cold War Update orvosolja az RT es egyeb hibakat!
[link] (mekkora veletlen hogy ma jott meg a jatek..
) -
Bad Pritt
félisten
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Hát egy játékért ne cserélj konzolt szerintem.
Hosszabb távon viszont megéri. -
Bigmasterl
tag
Olyan Series S tulajoktól szeretetnék véleményt kérni akik 4k tv használják a boxot.
Lecserélném a One X em SeriesS re csak nem tudom érdemes e. Valhallát játszanám rajt.
Van e egyáltalán lényegi különbség a két verzió közt? Van olyan aki mindkét verziót játszotta? Köszi előre is a segítséget.
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
tegnap az euronicsbol beszereztem egy xs-t
na mar, sosem volt xboxom. Osszefoglaloban nem lattam infot a beuzemelesre. Sem fiokom, semmim nincs.
valaki roviden tudna ismertetni, hogy mit hogy merre kellene megcsinaljak. Olvastam itt valami 3 honap 1 ev meg ilyen game pass dolgokat, de oszinte leszek fogalmam sincs
elore is koszonom a segitseget
-
Zoleee83
addikt
Ez természetesen nem igaz, hiszen ha veszel egy boltban egy 1tb-s notebookot oprendszer nélkül, akkor az 1tb lesz.
Tévedsz, már a gyártósoról leengedve sem annyi.1000 000 000 000 bytes, call it 1 TB, and strictly speaking you have 1000 000 000 000 / 1024 / 1024 /1024 = 931 GB
@chipesz - Én is így gondolom, elég rég az életünk része, hogy ez alap legyen.

-
l.skywalker
Topikgazda
-
30z.Samu
titán
Tudom, hogy nem ide kellene beírni, de megfelelő topikot nem találtam erre és gondoltam hátha valaki tudja a megoldást. Szóval az van, hogy be kellene lépjek a Ubisoft fiókomba, de kéri a Google Hitelesítő kódját, na már most én azóta cseréltem telefont, de helyreállító kódot nem mentettem el. A Ubi oldalán azt írják hogy erre is van megoldás és írják hogy ide menj meg oda menj, de mindig bedob a bejelentkező oldalra, de ugye én nem tudok bejelentkezni a Hitelesítő kód nélkül. Valahogy meg lehet oldani hogy felvehessem a mostani eszközömet és erre küldjön egy kódot?
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez mikor lesz éles? Kellene a Jesko.
-
boost
veterán
XBox Appban tudjátok preloadolni a Cyberpunk 2077-et? Nem szeretném addig megvenni, míg nem derül ki, hogy a konzolos port is jó és használható (review kódokat a konzol verzióhoz csak ma küldték ki), de azért jó lenne ha már rajt lenne a gépen, hogy ha kiderül, hogy jó és mehet, akkor már csak meg kelljen venni digitálisan.
-
bilon73
aktív tag
válasz
Zoleee83
üzenetére
same here
megvárom, hogy mik a tapasztalatok, és majd akkor behúzom...lehet addigra már kedvezmény is lesz, vagy bent lesz a game passben

a gtaV-öt is 5 évvel a megjelenés után kezdtem el, és eléggé beszippantott egy időre.
eg amúgy is a cp előtt még van egy kis dolgom a red dead redempe-pel

-
RudY
addikt
Cyberpunk frissítés érkezett 15,42 GB.
-
Bad Pritt
félisten
Nézem ACG új Cyberpunk videóját (még nem a review), ez komoly, hogy a konzol verziók a szarosak és azokat nem engedte a CDPR tesztelni?
Ez annyira classic EA-Ubisoft húzás. -
sting2
addikt
A GPU FH4 tartalmazza a Lego Dlc t?
-
Steve1207
veterán
Bekerült 1e-ért akcióba (ismét) a Horizon Chase Turbo, mindenképp ajánlom. Hasonló a Hotshot Racing-hez, de nagyságrendekkel jobb retro stílusú arcade autós. Szerintem kategóriájában a legjobb, imádtam, ennyit simán megér.
-
arewan
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi mindenkinek, bár nálam 3 email jött, az utolsó a KV-tól hogy átadták, akkor marad a várakozás.
Már tisztára olyan vagyok, mint mikor gyerekként alig vártuk, hogy rászabaduljunk a karácsonyfa alatti ajándékokra.
-
-
Tuomas
addikt
Erre ne vegyetek mérget. Mostanában előbb megkapom a csomagot, mint hogy kapnék értesítést (emailt) arról, hogy csomagot fogok kapni.
Múltkori KV-os rendelésnél a futárszolgálattól csak egy db e-mailt kaptam, mégpedig azt, hogy a futárnak átadták a csomagot, azt is akkor, amikor már a kezemben volt a csomag. -
arewan
csendes tag
GLS-nél lehet valami a rendszerrel, vagy még tényleg nem jön ma a csomag?
Éjjel elvileg átadta a KV az XSS-emet. (csak elcsábultam
) -
válasz
craftsman01
üzenetére
Alza is így hirdette 140000ről 113999
Bestbyte-ban sikerült vennem 128ert , úgy hogy kaptam hozzá egy kék kontrollert
aztán gyorsan vettem egy GPU-t 2022ig
-
Remiel
őstag
Bemész az Örsön az Árkádba (kis könnyítés ha budapesti vagy
) és ott állnak a polcon, tegnap volt 4-5 azt hiszem -
l.skywalker
Topikgazda
Ha valaki épp monitort keres:
ASUS ROG Strix XG32VQR Ívelt Gaming Monitor, 31.5", WQHD, 144Hz, FreeSync 2 HDR, DisplayHDR 400, DCI-P3 94%, Shadow Boost287.990 Ft(- 36% ) - 181.990.- + ajándék kontroller
-
HunChris
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Call of the sea jól néz ki.
-
HunChris
senior tag
Microsoft Xbox Series S 113 990 Ft (bár nem tudom mennyire kapható)
-
l.skywalker
Topikgazda
Destiny 2 Update - magyar idő szerint 16:00-kor jön
https://twitter.com/BungieHelp/status/1336110122326577154 -
l.skywalker
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

IntelKiller7