Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eL Geri
üzenetére
Mindig összehasonlítom a HUF/EUR/USD árakat ugyanarra a játékra, régebben (az elmúlt pár évben) általában a HUF árazás kicsit olcsóbbra jött ki mint az USD, az USD meg ugyanannyi volt számszerűleg mint az EUR (amíg 1-1 körül volt a váltás nem is volt érdekes, de amióta a narancsbolond kavar azóta szépen lement 1-0.8-ra, szóval már jobban megéri USD ajándékkártyával bevásárolni).
Mostanában azonban a HUF árak már pár száz forinttal az USD felett vannak ha átváltom, lehet állítottak az árazási/konverziós algoritmuson. Tegnap a SW Outlaws, a Miasma Chronicles meg a Dave the diver is olcsóbb volt USD-ben (mondjuk az lehet ÁFA különbség is, az US accounton nincs sales tax).
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Az elmúlt pár napban voltak MS cloud problémák, simán lehet amiatt is.
[link] -
válasz
icemad
üzenetére
Nekem most volt januárban/februárban egy ilyen kalandom, 100USD-s kódot vettem, meg is jött, redeem is ment január 21-én, most február végén akartam használni és az USD balance-omon csak pár dollárt láttam. Többszöri chat után az ügyfélszolgálat kiderítette hogy LEJÁRT a kód február 12-én. Sose volt még ilyenem, amit egyszer redeem-elni tudtam az mindig használható volt az elmúlt ~5 évben. Most már inkább kisebb összegekért fogok venni és egyből felhasználom.
Végül sikerült a refund is a chat-ek képernyőmentéseivel, de akár el is utasíthatták volna.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Természetesen nem, ezt a magatartást én is elítélem!

-
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Két rokon nemzet, közös 300 év múltunk van és rengetek közös szavunk, hivatkozz erre!
Zseb-em-ben sok kicsi alma van. = Ceb-im-de çok küçük elma var.
-
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
"Can HDMI 2.0 do 144Hz 1440p?
HDMI 2.0 is also fairly standard and can be used for 240Hz at 1080p, 144Hz at 1440p and 60Hz at 4K"
Persze ha a monitor tudja a 1440p-n a 120Hz-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7