- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
szaszlaci #33772 üzenetére
OMG ne mérgelj már hűtést tervezünk vagy pediglen architeturát nézünk? Kit érdekel hányadik generációs? Poor boy.... A nyák nem változott lóf@szt SE! A lények pedig azon van, ha megkülönböztetsz saját szemre 90 NM és 65 NM közötti különbséget benyalok magamnak!
Mind1 elmondom, mert sose fogsz rájönni...nem kell ide 20 KG-s hűtés vagy 8 kg réz meg 30 cm ventilátor, igazából a szemeteket a lefogatásra akartam felnyitni, mivel a lefogató lyukaknál látszik, h a nyák milyen vastag kb. régi socket 478 lapok voltak ilyen vastagságúak...de nem is ez a lényeg mivel fekve van használva a boxok 60%-a szvsz. A lényeg h, ha annyira ráérsz, lemérhetnéd a távolságokat, mint h rajzolsz! A másik meg, ha már egyedi hűtést akartok, gondolom, a tetejét nem fogod visszatenni...ha meg igen akkor megint gondolkozhatsz másik hűtésen...
De igazából magán a gyári hűtésen is lehetne mit alakítgatni, de ti egyből World Trade Center nagyságú dolgokra gondoltok...csak annyi h jó hővezető technológia kell, na meg anyag...én pl. az alaphűtést, ami a GPU-n van, leszedném fasza esztergályoshoz el szerezni, vörös rezet és hajrá... aztán arra rá egy aktív hűtés... KB 20 fokkal máris jobb hűsebb lenne!
De igazából itt nem a hűtéssel van a baj, meg nem is a GPU-val vagy a tervezéssel...mivel ATI csinálta a GPU-t az ATI GPU-i 2002 től kezdve mindegyik 130 fok körüli értéknél érik el azt a szintet ahol maglassulás van...itt az a gond, h maga a gpu forrasztásából hiányzik az anyag, máskülönben egy 4850 mért nem szakad le a saját nyákáról? csak példa mikor a rev 1-esek 100 fok körül játszadoznak??
Gondolkozatok, gyerekek nem fáj! És lehetőleg ne kezdj most elokoskodni meg ellenérveket felhozni, mert totál igazam van!
-
szaszlaci
addikt
válasz
szaszlaci #33760 üzenetére
Valami ilyesmi jutott eszembe (remélem a rajz átlátható).
Egy jóval nagyobb bordát tenni a GPU-ra, a CPU-t meg békénhagyni.
Egy olyan bordát, aminek a háta jó magasra kinyúlik, közvetlenül a gyári ventik előtt. Már ez rengeteget számítani, ezt még lehetne fuvatni oldalról, ott le lenne csapva a borda eleje, így ott is bejutna a huzat.
Ide kell egy légterelő, meg az eredeti hátsót is újra kell csinálni. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33731 üzenetére
Jó hely a conrad csak nagyon drága. Tudsz olcsóbbat? A lista volt a cél. Van miközül válaogatni. Evés közben jön meg az étvágy. Nah arra gondolok, hogy nézegeted a cuccokat és hátha beugrik valami jobb ötlet.
Létezik valami T elégazás? főszálból kivezetni az áramot hogy akkor egy helyről kapja az áramot.
Nem merek beforrasztani máshova mert félek hogy elkúrom. -
picur220
veterán
válasz
szaszlaci #33726 üzenetére
Amúgy azt nem tilos leírnod, hogy a konzol már szét volt szerelve, azt még nem tilos
Ezt jól megfogalaztad!Amúgy ez több kérdést vetne fel, ezért nem írtam le. ondjuk lehetett víz beszerelése miatt is, de az előbb írtam, hogy nincs semilyen hűtésmodom, szal ez sem megy
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33714 üzenetére
Az jó ha nem figyel a cuccra. Ergó oda be lehet kötni két db hűtőt, vagy két db elosztó ésakkor megy a gyári venti is meg a kkor két db venit.
4 lukas csatlakozója van, a négyzetalakú. Az szabvány, mert ha igen akkor azzal egyszerűbb dolgozni, mert egy csomó cuccon van olyan és sztem ilyen elektronikai boltban is lehet ilyen dugót kapni. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33683 üzenetére
A piros ventit azt láttam, csak azt nem értettem hogy bal oldalra a dvd alá hogy megy a levegő.
Amúgy hogy gondoltad, hogy kiveszed a meghajtót és kívülre rakod? Annak olyan elbaszott a kábeler és olyan rövid, hogy azt már szavakba írni nem nagyon lehet.
Az a pici sata kábeles csatalakozás okés de a a tápkábelnél én lerakadtam, olyan vékony szálakból áll az egész ha megblankolom szétkúródik.Xirtam: Tényleg avass be minket az ötleteidbe. Mi meg itt szenvedünk mint malac a jégen, hogy tökéletes hűtésünk legyen.
-
Sickboy25
addikt
válasz
szaszlaci #33655 üzenetére
nem tudom mennyire lenne bonyolult egy kézi is simán megtenné az adatokkal!
Árban?még sosem csináltam,de itt olvastam és a technikai feltételei adottak,tehát segítenék nektek egy ilyennel,cserében meg vki ,majd beszereli nekemvagy leírja ,hogy csinálta
jah a cpu-t finom csiszolópapírral nagyon szépen meg lehet csinálni
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33542 üzenetére
Lehet hogy ez a hűtés megoldás annyira pofon egyszerű lenne csak mi bonyolítjuk túl a helyzetet. Az a rézhűtő az kezdetnek nem rossz megldás a cpura. a dvd olvasó alá kell valami heat pipeos cuccot kitalálni, vagy vékony esztergált tükörsima rézborda és rajta egy venti.
-
f27
senior tag
válasz
szaszlaci #33635 üzenetére
elkezted túlvariálni a dolgokat!
akkora listát és ügyet keritetél ennek a 100% ban jó dolog a gép kikapcsolása előtt kicsit visszahűteni dolognak hogy több oldalon kersztűl csak ez megy!
ez már szinte arról szól hogy egy skatuját hányféle képpet tudsz megállítani az oldalán!
sajnálom én nem magyarázkodok tovább!
aki akarja hűti kicsit a gépét kikapcsolás elött aki meg nem azmeg kirántja a falból a kábelt és úgy állítja le!
de aki elfogad a mérnöki jótanácsot akkor hűtse a gépét mielött kikapcsólja azt!
az a baj hogy ez nekem természetes amit neket 70hozzászólás alatt sem lett világos! -
tylerhun
tag
válasz
szaszlaci #33635 üzenetére
Oké, legközelebb linkelni fogom.
Hol olvasom ezeket? Hallomás és én ennek szeretnék utánajárni, mert nem olvastam még erről soha és hátha van valakinek ilyentéren tapasztalta itthon.
Nem tudom biztosan, hogy ilyen történhet-e és ha igen, hogyan, kíváncsi voltam csak, hogy itt hallott-e már valaki ilyenről.
-
f27
senior tag
válasz
szaszlaci #33620 üzenetére
1: De mit értesz a körülötte lévő alkatrészek alatt, azokat, amik a borda szélénél található? Mert a borda alja és széle biztos hogy nem lesz pár foknál melegebb kikapcsolás után. Egyetértés?
ezt szerintem egy digitális hőmérővel mérd meg üzem közbe majd ha játszotál a géppel negyed órát, kapcsold ki a géped és mérd a GPU/CPU körül lévő dolgok hőemelkedését! amég a venti dolgozik addig a panelról is cserélődik a hő!
2:Aztán akkor azt mondod, hogy nem a GPU tokja szakad fel 90%-ban? Mert az sosincs 30 fokos.
ezt a mondatomat ne szó szerint ércsd! a GPU tokja nyilván a magas hőtől olvad le! ill néhány GPU lába is! azt hogy körülötte 30fok van ezt képletesen mondtam! ezel csak azt erősítettem hogy amég megy a hűtés,nyilvás jóval kevesebb lesz a GPU körüli hőmérséklet! -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33537 üzenetére
Ami még eszembe jutott az a PS3 nak a ventiállátora. At kéne valahogy berakni, ha jó lenne. nemtudom mennyire van a GPU és a CPU rézmagja egymástól ha sacc egyforma távolságra van vagy ugyanolyan távolságra amit kétlek akkor fel lehetne szerelni legalább az egyikre és akkor lenne hűtés a dvd olvasó alatt, méghozzá fain. A dvd olvasó mellett pedig már egyzserűbb a móka mert ott van hely "bőven". Mit szólsz?
-
f27
senior tag
válasz
szaszlaci #33512 üzenetére
megpróbálom ovodás szintre is lefordítani!
amég megy a géped megy egy hűtés! a borda vége állandóan hűvösebb mint a GPU felöli oldal! vagyis amég a borda lehúzzta a hőt a GPU ról,addig a körülötte lévő dolgok foglalatok nem melegszenek túl! abban a pillanatban mikor leállítod a gépet/hütést a borda nem húzza tovább a hőt vagyis felforosodik az abban a pillanatban aktuális hőmérsékletre! ha a borda felmelegedett megforul a hőlevezetés! a borda átadja a GPU nak a hömérsékletet és a GPU tovább tólja azokra az alkatrészekre ami addig lehet csak 30fokos volt! de kénytelen felmelegedni 60fokra! és igazából ez az a dolog ami hoszútávon nem tesz jót a gépnek!
kis kiegészítésként!:
egyet értünk abba a dologban hogy amég halyszolod a gépet túlmelegedés van igaz?
vagyis olyankor akár 80-90fok is lehet! ha akkor fogod és kikapcsolod a géped akkor ez a 80-90 fok fog terjedni a gépedre vissza!
viszon ha játék végén kicsit hűtöd a géped akkor ez a hőmérséklet le eshet 60fok körülire is! ami már az adatokból is látható sokkal kedvezőbb! vagyis ha ezt reálisan nézed tökéletesen hosszabb üzemidőt biztosíthat a kexboxnak!
most érthetőbb volt? -
f27
senior tag
válasz
szaszlaci #33501 üzenetére
reménytelen!
megkérdezhetem mennyi idős vagy és mióta foglalkozol gépekkel? esetleg javításukkal?
én 33éves vagyok és 15éve foglalkozom gépekkel javításokkal!
mert gondolom nem egy kexboxra és 2 év tapasztalatra alapozod magyarázataidat,ami mellesleg 50%ban nem helytállóak!
mondasz jó dolgokat ami legtöbben el is fogadnak itt,de mondasz össze halmozott bolondságokat,amiket alá szeretnél támasztani butaságokkal! -
f27
senior tag
válasz
szaszlaci #33493 üzenetére
nemkell ahhoz autódnak lennie hogy ércsd miről beszélek!
ha felforr a víz az autóba nem állíthatod le a motort mert benreked a hő a motorba ergó szétveti a nagy nyomás! a 110fokról felugrik 140fokra egy pillanat alatt!ezzel (szétrobbanik a motor) vagy másnéven gátszakadást csinál!
ha járatod a motort felforrt vizzel akkor az lehűl normálnak mondható90-100fokra ahol már nem keletkezik tulnyomás,és nem lesz baj! ez az elmélet működik a konzoloknál is! csak nem ilyen drasztikus jelenséggel hanem szerényebb körűlmények között!
de szemléltetésnek jobban érthető ily módon!
egy tolyota sosem hagy cserben ez tény! de akkor mi a fenéért szállitják állandóan trélleren? -
f27
senior tag
válasz
szaszlaci #33485 üzenetére
azért ha kicsit is értenél a hűtésekhez tudnád ha megszűnik a ventilátor hűtése a borda azonnal átveszi a GPU/CPU összes hőjét! ezáltal a maximális hőmérséklet nő minden körülötte lévő alkatrészekre! amég megy a ventillátor addig a környezete a GPU/CPU nak normál átlagon belűl van! régebbi gépeknél éppen ezért olvadt szét a nyákon lévő foglalatok mert kikapcsolták a gépet és azonnal maximumra forrosodott a gpu/cpu!
de hogy érthető legyen miről is beszélek!
ha felforr az autóba a víz akkor te mit csinálsz?
leállítod az autót?
vagy járatod alapjáraton tovább?
és ami erre a válasz, az helytálló a gép hűtésére is!
mellesleg nem fog kikapcsolt állapotban hőreaktorod lenni mint ahogy említetted! csak az amúgy is jelenlévő hőd fog megjelenni hűtés nélkül!
Xirtam
nagyából igazad van! csak akonzolok brutálisan túl vannak terhelve és alapból is túltudnak melegedni! amég a számítogéped ill notebookod átlagosan 40fok között mozog addig a játékgéped alapból is 70-80fok körűl szakít!
és mielőtt a VGA hűtés hoznád fel példának,majd 1 kilós hűtőborda van rajta ami elég jól leveszi a hőt! -
sch_a
addikt
válasz
szaszlaci #33485 üzenetére
Szerintem don_peternek is igaza van. Ha kikapcsol a gép, egyből leállnak a ventik, a gpu viszont nem hűl le azonnal, így a borda szerintem közvetlenül a kikapcsolás után melegebb lesz, mint azelőtt, mert már nem hűti a venti. De azt nem hiszem, h ettől a gpu hőmérséklete növekedne, maximum később hűl le, mint ahogy te mondod.
-
don_peter
senior tag
válasz
szaszlaci #33482 üzenetére
A GPU-t a hűtőborda hűti igaz?
A hűtőbordát meg a ventilátor által gerjesztett légmozgás... Igaz?
Akkor, ha kikapcsoljuk a gépet, a hűtőbordát már nem hűti az áramló levegő ez által, megnő a hőmérséklet! Vagy tán nem így van?
Ez lenne ésszerű! SZERINTEM....
Ha ez így van akkor helytálló az előző hozzászólásom! -
don_peter
senior tag
válasz
szaszlaci #33478 üzenetére
Én el tudnám képzelni, hogy mikor a konzolt kikapcsoljuk akkor a hűtő venti leáll és a GPU hőjét a borda, és az alaplap vezeti le így a grafikon annyiban, módosulna, hogy a hűtőborda illetve az alaplapi hőmérséklete megnő a GPU szintjére és majd az után csökken amikor a GPU elkezd hűlni...SZERINTEM…
Én is járatom játék után a konzolt dashboard-ban hogy visszahűljön alap üzemi hőmérsékletre majd kikapcsolás után már kisebb hőingadozásnak, van kitéve.. -
-
szelesjanos
tag
válasz
szaszlaci #33438 üzenetére
Én is jobban favorizálom az igazi játékokat, de nem nagyon lehet kikerülni ezeket se... mondjuk erősen korlátozva van az az idő amit engedek neki, hogy a játszon a consolon, azért szeretném hogy legalább értelmes játékkal játszon.
Hozzáteszem, hogy én többet játszok a legóval mint ő... nekem nem volt gyereként, ugyhogy kiélvezem :-)
-
Sickboy25
addikt
válasz
szaszlaci #33364 üzenetére
nah ezt a dead space-t asszem ki is próbálom,de még mindig túl sok a gyilok benne!keveset kell gondolkodni az a baj
Elég jó hozzá az angol szöveg most néztem egy trailert, lassan és szépen beszélnek!érthető nagyon
Alan wake már kb 2 éve várom elérkezik talán?még akkor pc-re vártam,de lassan kezdek letenni róla,hogy lesz belőle vmi
-
voorhees
csendes tag
válasz
szaszlaci #33359 üzenetére
Sziasztok!
Nemrég lettem box tulaj én is, és már olvasgattam egy ideje a kommenteket, be is kapcsolódnék, ha nem bánjátok...
Prototype: engem rögtön az elején beszippantott, majd mikor ráébredtem, hogy a sztori csak arra van, hogy lehessen valahogy egymás után kötni a pályákat, kicsit elszontyolodtam...
De aztán ismét ráéreztem az ízére. Tipikusan az a játék, amit ha fáradtan hazamész, beraksz egy fél órára, és szétszeded a várost, puszítod a katonákat, félbetéped a járókelőket... azaz kiereszted a gőzt!
Nincs nagy sztori, helyette van az alapötlet, a pusztítás, amit az ügyesen érkező upgradek tesznek kimondottan élvezetessé. A játékélmény tehát mindenképp adott, én ajánlom, ha bírod az ilyesmit.
-
Xirtam
veterán
válasz
szaszlaci #33359 üzenetére
Prototype nagy várományos volt nálam majd vegyes érzelmeket keltet bennem! Elehet vele játszani, X-man és Spider-man keverék, annyi különbséggel h mindent szétlehet verni, sok összelopot tartalom van benne, de ha azt nézzük, az Activison azért adta ki mivel ebben az évben új Spider-man-t nem kapunk és azért...Mert amíg nincs új Spidy film addig nincs game!
De megér egy próbát 8-9 órára leköt!
-
30z.Samu
félisten
válasz
szaszlaci #33352 üzenetére
"Méghogy nem rontja a TV a szemet.."
Az elég erős tévhit, hogy az LCD nem rontja a szemet. Ugyanúgy rontja, legfeljebb nem olyan erősen, mint a képcsöves társai. Hál Istennek nekem még nincs bajom a szememmel, pedig évekkel ezelőtt reggel leültem és este felkeltem a géptől. Akkor még CRT monitorom volt.
-
eddie17
addikt
válasz
szaszlaci #33339 üzenetére
Az a baj, hogy ha két méterről messzebbre ülök, már zavaró, és kicsinek érzem a tv-t.
Így viszont nagyjából tökéletes, kivéve, hogy elbírnék 8"-al nagyobbat is. Majd ha ez megmurdel, akkor biztos nagyobbat veszek.Def26: Még az enyém is képes maga körül befűteni, akkor egy 180-as mit tehet? Grillezéshez ideális
-
7600 GS
addikt
válasz
szaszlaci #33328 üzenetére
Miért mondod, hogy csak a baj van velük? Én egy FullHD-s 107 centis (42") LG-n tolom, és semmi gond vele, a képe csodaszép, meg nagyon jó áron volt. Csak a 100Hz-et ki kellet kapcsolnom, mert Fifa09-eztem, és a laszti fehér csíkot húzott maga után.
Xirtam: Hát ja, én most 2 méterről tolom az említett tv-vel, bár állítolag ilyen távolságból nincs észrevehető különbség a full hd meg hd ready között. Bár 180 centi az pretty big. -
eddie17
addikt
válasz
szaszlaci #33314 üzenetére
Na ez korrektebb leírás volt mint az enyém
A pfuj nem a 720-ra vonatkozott, hanem a az utána lévő szóra. Szép magyarosan írtam leMás, off: Tegnap nekiálltam az egy hetes mosatlannak. Te jó ég, rémálmomban szoktam olyat látni mint ami ott volt.
Muszáj volt gumikesztyűbe nyomni, mert iszonyat fertő volt az egész. Konklúzió: soha ne hagyd a mosatlant 1 hétig. Főleg ha húsféle is volt benne.
Ezt meg kellett osztanom, bocsánat -
don_peter
senior tag
válasz
szaszlaci #33264 üzenetére
Én azt hittem a PS tökéletes
Hát nem az!
A PS ravasza így ezzel a toldalékkal, sokkal kiállóbb, mint a Boxé így kényelmesebb is autózni vele.
SZERINTEM!Mass Effect
Xirtam: A saját véleményem, az hogy egy ratyi a játék!
Én személy szerint nem ajánlom senkinek, de ha valakinek ahhoz van gusztusa, akkor hajrá... -
don_peter
senior tag
válasz
szaszlaci #33214 üzenetére
Nem másolják, mert eléggé más a két ravasz, sőt ez kimondottan jól sikerült dolog, még ha nem is gyári tartozék.
Sajnos a PS kontroller ravasz gombját eléggé lekerekítették, és könnyedén lecsúszik róla az új ezért mondjuk egy autós játéknál elég bosszantó, tud lenni.
Ügyesen megoldották ezt a problémát egy ravasz hosszabbító segítségével mely csúszás gátló bordázattal, van ellátva és szinte az újad, belesimul a ravasz ívébe...
Így már más kicsit a leányzó fekvése… -
Xirtam
veterán
válasz
szaszlaci #33182 üzenetére
Egy ideig amikor sima nem tölthető ellemet használtam...én is sézrevettem pár dolgot! Világ életemben Energizert használtam, gondoltam erősebb mint a Durecell, aztán egyszer bementem MM-ben nem volt már csak Duracell ezért vettem azt, és hát durván tovább bírta 1 hónappal mint a vetélytársa! Igaz most 2500 mAh-s Varta ellemeket vettem és ezekkel is megvagyok elégedve elég rendesen!
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33088 üzenetére
Az utóhűtés az lehúzás. Attól is tönkremehet a gép. A hűtésnek nevezett dolog egy passzív hűtés hőszivattyúval, ami egy kalap szart sem ér mint tudjuk.
Ezt találtam elég vékonynak tűnik, hogy a dvd olvasó melletti cpu vagy gpu ra lehessen felrakni, valahogy. De itt a valahogy a kérdés és hogy hova kéne bekötni.
Most ami a dvd olvasó alatt van az a cpu? Felejtek. -
Djuree
félisten
válasz
szaszlaci #33077 üzenetére
baromság
akkor már adjanak ki egy külső gpu-t, a belső kímélése érdekében, meg akkor már egy cpu-t is, amit hűtenek is kívűlről, hogy a belső ventik ne menjenek annyit. ennyi erővel vegyél még egy boxot, hogy az egyiket kíméld
ja és még fizessen külön az ember ezekért, na persze...
így is már mindenért fizetni kell boxon, csoda hogy még joy jár hozzá, meg füles...Mr.Grincs: minek akarod hűteni ha úgysem warezolsz? ott a gari...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33067 üzenetére
Hát az biztos hogy lenne min agyalni de egy cső az már egy támpont az előrelépéshez, mert akkor az már elvezeti a hőt. Az elhelyezése a nagyobb feladat.
Mennyi hely van a dvd olvasó alatti hűtőborda és a dvd olvasó között? Pontosan.
Arról hallottam, hogy majd amikor jön eg BD lejátszó az külső lesz, de hogy játékok is menjenk rajta azt nem tartom valószínűnek.
De ezt a külső dologot nagy hülyeségnek tartom, joban nézne ki ha belülre lenne beépítve a BD meghajtó. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33056 üzenetére
Hát a kicsiket nem akarnám ragasztani mert azzal csak baj van. Nem tudom leszedni ha egyszer felraktam.Az egész balhét úgy kéne megoldani, hogy hűtse az egész belső teret. Tiszta hideg levegő szívja majd a meleg levegőt valahol kinyomja.
A légcsatorna lehet akár egy csatorna vagy a kék gázcső. Szilárd jól alakítható fúrható faragható, ragasztható, megmunkálható.A kivezető nyílás pedig értelemszerűen ahol most kijön a levegő.
Mellesleg valami szigeteleőt is kéne a dvd alá mert piszkosul át tud melegedni egy izmos móka után úgy hogy a lemez nem is volt pörgetve. csak ami alatta van borda az grillező vasként is funkcionál. Szerintem ez is közrejátszhat a dvd meghajtók tönkremenetelében hogy olyan hőt kap, hogy kipurcannak. -
f27
senior tag
válasz
szaszlaci #33036 üzenetére
engem nem is kell meggyőznöd
hisz nekem van itthon mindegyik gépből tőbb is!
persze nem azért mert egyesek szerint gazdag vagyok!
megértem azokat az embereket akik ragaszkodnak a kexboxhoz! hisz vagy olcsón akarnak játszani és ezért választoták,vagy a nehezen megspórol pénze eddig engedte,netán ez volt az első géptípusa és leragadt ennél!
akinek volt mind a kető ill van mindkét gépe,szerintem értelmes érvek mellet nem tudna dönteni! ha csak a játékot nézzük és nem szőrt hasogatunk melyik a jobb akkor hibátlanúl játszható mindkét konzol!
én napmint nap elnézegetem ahogy az öcsém szétcsépüli a kexboxot! aztán ha megunta üti vágja a PS3 mat
ha valakinek nem kellenek az extrák amit a PS3 nyujt és csak játszani akar olcsón,nem kérdés mi kell neki!KEXBOX! -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33018 üzenetére
A tutti az lenne ha meg lehetne fordítani a ventit, de mivel úgy van öntve a rohadt műanyag hogy csak egyféleképpen lehet betenni ezért max csiszolni lehet rajta és úgy megfodítani.
Vagy nekem van egy fölös ventim ami csapágyas lett kerre mint az állat. Kibarmolni a belső részét és berkani két ventit ami befel nyomatná a levegőt, kifele meg nemtudom hogy jönneVagy úgy megy ki ahogy tud.
-
f27
senior tag
válasz
szaszlaci #32996 üzenetére
Hiszen a PS kontrollerében alapból van akkumulátor nem, kell cserélgetni..."
Hát én úgy írnám, hogy nem lehet cserélgetni. Mit teszel ha játék közben lemerül??
nos ha játék közben lemerűl ami még soha nem fordúlt elő még akkor sem ha a gép már jelzi hogy lemerűlt,egyszerűen fogod az usb kábelt ami ugye elég hoszú! és bedugod a gépebe! a gép 1 ezred másodperc alatt kábeles irányításra vált és tölti az akkut!
szóval ez nem túl jó érv tőled!
mint látod én PS3 hibás gépekete veszek és megmondom elég nehéz hozzá jutniés ha megdöglik egy az is csak fejhibás lesz! iddeg 1-2 gépről hallotam ami más modon feküdt ki!xexboxal elentétben 60% elhalálozás! (a régi változatoknál!)mert ugye az új valóban jóra sikerűlt most!
a blu-ray lemez dolgot ne feszegesük hogy lasú mivel nem telepíti fel a PS3 a játékot így lemezről megy! lasú? mihez képest? a 8Gb adatot épp olyan gyorsan ledarálja mint a kexbox! de itt ugye 50Gb adatról van szó!
a vinyó kicserélés lehetséges de rohat macerás! bevallom nekem nem sikerűlt sehogy hiába követtem lépésről lépésre mindet amit leírtak!
ha neked sikerűlt elismerésem kemény vagy
"melyik való játékra"
Mindkettő arra való. Csak szerintem a box sokkal inkább. Egy mondatban olcsóbb, nagyobb a szabadság, jobb a támogatás, szebb kép
nos ehhez nincs mit hozzá fűznöm! mert ugye ez nem igaz!se szebb kép se nagyobb szabadság! ill nagyobb a szabadságod mikor szervizbe van és nincs mit csinálnod! na ott a szabadság
amugy mindkető tökéletesen teszi a dolgát játék közben!
de pár ellen érv ha már így bele jöttél!
halgas 7,1 THX hangot a kexboxon! néz blue ray filmet rajta! alapból tölcs a adatot vinyora a xexboxon-használd a wifit-társíts-használj bluetothot headsetet vagy bármi más rendszert!netez rajta macera nélkül-használd az online játékokat előfizetés nélkül! és ne remegj mikor sűl meg a géped!ez pár érv a két gép között!és gondolj bele melyiket vennéd ha a xexboxot nem lehetne megtőrni!
és mindezt ugy cáfold hogy a polcodon kapcsold be mindkét gépet és hasonlícsd össze!
azt hiszem érhető voltam és pártatlan
Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest