- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
bAtt001 #42900 üzenetére
Ha első kari, akkor nem nagyon van más lehetőség, mint amit írsz. Mondjuk ha van valami pénzed, akkor célszerű vásárolni / gyártatni legalább 378-as epiceket. A sima HC-k elég halál tud lenni, a cél hogy minél hamarabb elérd az End Time-os HC-kat (ilvl 353 szükséges), ott már pillanatok alatt fel tudsz gearelődni. Szóval gear kivételnél arra figyelj, hogy minél inkább nőjön az ilvl. Ha szeretsz pvp-zni, akkor némi pvp gear magadra aggatása is célszerű (tudom ezért sokan ugrani fognak, de szvsz annyira szenvedés a 4.0-s HC-k a noob csapatok miatt, hogy szerintem mindent érdemes megtenni, hogy lehessen a 4.3-asokba menni).
Ha meg nem első kari, és van pénzed, akkor irány az AH, aztán 353-as vásárold össze -
bozont
veterán
válasz
bAtt001 #41328 üzenetére
A wow-europe oldalon írja alul azokat az országokat, ahonnan lehet "újraélesztést" küldeni és Magyarország nincs közte. Mondjuk öcsémnek holnap jár le az előfizetése, így gyorsan megpróbáltuk a dolgot. elvileg elküldte, de aztán olvastam, hogy majd nap végén kapja meg a címzett az értesítőt, ha átment a validáláson. Szóval nem hiszem hogy összejön itthonról.
(#41331) Cathfaern
Akkor jó, a lényeg hogy így nem kell költenem a cataclysmre, pont mostanában akartam megvenni és visszatérni kicsit játszani. Még szerencse hogy nem siettem el. -
Wolverine
félisten
válasz
bAtt001 #41323 üzenetére
A Cataclysmig bezárólag minden kieget megkapsz ingyen, a WotLK-ot is, ha még nincsen meg. A meghívás első körben 7 napos ingyen játékot jelent, erre az időre biztosan megmaradnak a kiegek; ha nem fizetsz elő ennek lejártakor, akkor nem tudom, hogy mennyi ideig marad meg az esélyed rá, hogy egy feltöltéssel megtartsd ezeket.
Akinek az accountja jó állapotban van, az elvileg meghívhat (értsd: nem banolták valami miatt ideiglenesen sem). -
-
-
MCGaiwer
addikt
válasz
bAtt001 #23463 üzenetére
ez óránként szét fog kapcsolni, szal midnen órában min 1 DC-t kapni fogsz, valamint a latency is nagyobb lesz. persze a semminél jobb, de sztem még minding egyszerűbb lenne beszélni a rendszergazdával. ki kéne hogy engedje, főleg hogy te ezért is, és a kolinetért is fizetsz
-
pachito
őstag
válasz
bAtt001 #22878 üzenetére
Hali!
Nekem nemrég (kb. 2 hete) jött el az a pont, hogy elég volt shadowból. Ha dungeonba jelentkezel, úgyis healerként kellesz, mert "minden pap tud hílelni". Szerintük. Szerintem meg nem. Shadowként hihetetlenül zabálta a manát, és nem is voltam olyan nagyon hatékony. Talentoltam disc-re, és....mondanom se kell, minden egy csapásra megvátozott
Az utolsó, Penance nevű képességemmel gyakorlatilag minden megoldódott. Annyi a dolgom, hogy tankra felpakolok egy Renew-ot, frissítem, ha gáz, van, akkor Penance, és fogyott 500 mana...kvesztelni meg tapasztalatom szerint egyálttalán nem nehezebb, mint shadow-val, egy kicsit többet sebez, ha belédcsapnak, de ott az erősített pajzsod, amit le nem szednek, meg tudsz hílelni is, amit shadowformban nem lehet ugye. Kicsit talán gyakrabban kell innom, de ez az egyetlen hátrány.Főleg az tetszik, mikor egy barlang legmélyén, a megölt questmob-bal a lábam alatt, nincs kedvem újra végigmászni az időközben respawnolt mobokon, pajzs felrak, mobok behúz, renew, scream, és hp veszteség nélkül kisétálok
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bAtt001 #22206 üzenetére
Szia. A mostani állapotokat figyelembe véve tailoringnek semmi értelme nincs. Már hc-ból lecserélnéd azokat a ruhákat amiket varrnál magadnak, nem beszélve a heroism/valor tokenekből kivehető t7-ről+ a Naxxból összeszedhető epicről. Alchemy mellé herba legjobb választás.
-
!player!
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest