- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Ha Prot specen lépsz be, akkor Prot lootot fog dobni a rendszer tudtommal. De lehet, hogy a szerepkörödhöz köti, vagyis amíg dps-ként vagy bent, addig Retri lootot kapsz... Az a baj, hogy nem tudok pontos választ adni erre, mivel nem járok RF-be és nem emlékszem hirtelen, melyik állítás a pontos.
-
Cathfaern
nagyúr
MC: [link]
BWL: [link]
AQ-nál meg jó eséllyel rossz helyen próbálsz bemenni, ezzel szívtam én is múltkor elég sokatMenj Silithus felől, földön futva, ne repülve, végig jobbra tartva. Repülve könnyű elkeveredni.
peterkeT:
Erre mondják, hogy túl nagy sírás lenne ha teljesen kivezetnék a flying mountokat. -
Cathfaern
nagyúr
BWL meg MC-be is csak akkor tudsz bemenni, ha megvan a hozzá lévő quest. Jó hír, hogy onnantól simán be is tudsz teleportálni a gömbbel, illetve az NPC-vel beszélve, nem kell végigmenni az instán. Quest nélkül csak akkor tudsz bemenni, ha valaki bent megsummonol.
Item upgrade:
Jelenleg úgy fest, hogy csak azokban a content patchekben lesz engedélyezve, amikor nem érkezik új raid. Felteszem ennek az a szerepe, hogy ne tudd olyan könnyen overgearelni az új raideket.peterkeT
"A többinél meg végiggondoltam, hogy a legnagyobb visszatartó erő a repülés hiánya a pandás területeken szintezés közben. Ezt vajon mikor tervezik megszüntetni végre?"
Mostanában többször kifejtették bluek, hogy megbánták a fly mountok jelenlegi implementációját, csak annyira beleépült a WoW-ba, hogy utólag már nem igazán lehet ezen módosítani (nem technikai okokból, hanem túlzottan belenyúlna a játékélménybe). Szóval jó esély van rá, hogy nem fogják ezt megszüntetni. Sőt, ami most érkezik új daily hub, ott semmilyen karakterrel nem lehet fly mountot használni (megjegyzem személy szerint nagyon értek ezzel, sokat elvesz a játékélményből).Lirion
"Ez a mop megint olyan, hogy a hc-knak kedvez, akik napi 8 órát tudnak játszani"
Pont nem, mivel daily questelni tudsz napi 1-2, max 3 órát, utána egyszerűen elfogynak. Egyedül akkor igaz, ha mindenképp altozni akarsz, de azt meg ugyebár nem kötelező (nekem wotlk alatt 4-5 altom volt, amikkel raideltem is, jelenleg egy main, illetve egy tescos alttal bőven elvagyok)."Egyébként azon röhögtem nem rég, hogy GC leírta, hogy a mogu lfr-hez az ilvl dread wastes és townlongos küldikkel teljesíthető, még heroicot se kell menni hozzá."
Tökéletesen igaza van, max 1-2 craftolt itemmel kell kiegészíteni, de jó esély van rá, hogy az se muszáj."Különben az a nevetséges, hogy 464-es ilvl-ben csak olyan dps-re képes a karakterem, mint 85-ös bis gearben."
Valamit akkor eléggé rosszul csinálsz, 50-60k dps-t abban a gearben ki kéne tudnod tolni legalább 5 fős instákban is. DS-ben ezt max raidbuffban, és spec kasztokkal tudtad teljesíteni (Ultraxion top 10-be be lehet kerülni 58k+-al)."Előrejutni meg iszonyú lassan és időigényesen tudok, mivel raidelni nem raidelek."
Említettem, hogy van egy tescos altom, Terrace-t meg HoF-ot összesen kétszer vertem végig vele LFR-ben, MV-t kicsit többször (számokat csak azért írom, hogy látszódjon hogy nem éjjel nappal raidelek vele), se normal, se hc raid, dailyzni szó szoros értelmében semmit nem dailyztem (értsd: valoros és repus cuccok kiesnek), és 1 vagy 2 craftolt gear van rajta összesen. Ennek ellenére 379-es ilvl-ben van. Szóval nehogy már
(ez egyben válasz hemaka-nak is, ha nem progress guildben vagy, akkor szinte teljesen mindegy dailyzel-e vagy sem. Felesleges valort el lehet költeni upgrade-re is, ha LFR-es geart cserélnél kb. ugyanott vagy) -
szilchi
őstag
Vagy türelmesnek kell lenned és várni hogy meglegyen a létszám a BG-hez.Lehet Cata nélkül is jászani a WoW-al meg BG-re menni.Én szvsz eddig szinte minden karimmal találkoztam egy tauren arcal AV-ben aki 60-as szintem állította meg a kariját és régi Naxxramasos gearrel nyomja le tucatszám az embereket.Szal van élet a WoW-ban Cata nélkül is,csak kicsit nehezebb most mert még friss az új kieg.
-
szilchi
őstag
Azt írták,hogy valószínüleg nincs elég ember hogy elinduljon a BG ezért nem is tudja kiírni mennyi a várakozási idő.Meg írták,hogy vedd meg a Cata-t,mert 80-as szinten már csak álltalában azok játszanak BG-n,akik ezen a szinten akarnak játszani és zárolták az XP szerzés lehetőségét.És lehet ezért is nehéz találni elég embert.Alacsony szinten jelenleg,szerintem,nincs gond.Most volt valamikor WSG a kiemelt BG és mindig alig 1-2 perc alatt be is tett.Most asszem Strand of the ancient van.
-
efge
aktív tag
amiért esetleg mondhatták, hogy kell a gamecard:
amikor regisztrálod a wowot, akkor kérni fogja, hogy adj meg fizetési módot: bankkártya, vagy gamecard. Ez persze csak akkor lesz érvényes, amikor elfogyasztod a 30napot, de már regisztrációnál ki kell tölteni. ezt úgy szokták megoldani, hogy bankkártyát választanak, beirnak egy bankkártya számot (nem lehet total kamu, mert van vmi ellenőrzés a számra), majd véglegesítik az accountot.
És egyből egy mozdulattal change subscription, kitörlik a bankkártya adatokat. igy biztosan nem terhelik emg azt a kártyát.amikor meg majd letelik a 30 nap, akkor ráérsz gamecardot szerezni (ne a galaxistól, itt a próhardver aprón sokan árulnak olcsóbban!) és begépelni a kódot a weboldalon.
ha van még kérdésed irj nyugodtan, jó játékot!
-
sasa311
veterán
Ha a sima wow-ot veszed és telepíted akkor lvl 60-ig tudsz játszani ugyan úgy, mint bárki más, de nem léphetsz át az újterületekre (outlands, northrend), nem indíthatsz kiegészítős karaktert (vagyis bloodelfet és draneii-t a BC nélkül és deathknightot a LK nélkül) és nem lépheted át a lvl 60-at.
Ha lvl 60-on hozzáadod a BC-t akkor ugyan ez lvl 70-ig és már csak az LK-s dolgok nem elérhetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BestBuy topik
- Google Chromecast topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- GTA VI
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest