- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
Nem semmi pici karival fejlődve, több xp-t kapok herba és miningre, mintha leölnék egy mobot.
-
Csapoati
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Padlás #83495 üzenetére
Mit értünk átlagos játékos alatt? Ha kb. heti 6 órát valaki rá tud/akar szánni a raidelésre, akkor teljesen reális cél a mythic raid (megfelelő guildben, nyilván úgy nem megy, hogy Pistika full hülye a WoW-hoz de visszük mert haver). Ha meg ennyit nem tud, akkor valószínűleg úgysincs annyi ideje WoW-ozni, hogy problémának érezze a dolgokat...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
taylor9414 #83490 üzenetére
Várjuk a 8.1-et, mint a messiást? Ki? Én csak normálisan izgatott vagyok, mert bővül a lore, kapunk két instát is, folytatódik a war campaign, húzhatok majd egy negyedik vagy addigra ötödik altot is, lesznek új traitek, nő az item levelünk, miegyéb. Az, hogy egy bő hónappal a megjelenés után bejelentették, az meg csak jót jelent: a Blizzard igyekszik a Legion mintájára folyamatosan kitolni a contentet, ami meg mindenképp jó.
A küldizés gyenge lenne? Szerintem a legjobb leveling experience van most a játékban, nem unom harmadszorra sem végigtolni a Zandalar questline-t. Persze... van akinek Suramar se jött be. 120 után meg gyakorlatilag unatkozni sincs időm.
- M+ dungeonök (+8 megvolt időre... múlt héten, Waycrest Manor)
- normal/heroic Uldir, időnként LFR
- warfront nekem mondjuk bejön, bár main karakterrel csak egyszer mentem, szerencsére upgrade lett a jutalma, ellenben altokat felszerelni nagyon jól lehet
- mythic Island Expeditions guilddal
- rated 2vs2, 3vs3
- WQ-k azért unalmasak lennének, ha nem guildtársakkal együtt csinálnánk néha
- war mode on alatt még a herb farmolást is élvezem személy szerint - más meg órákon át horgászik, szóval...
- mifelénk vannak RP eventek, de anélkül is el lehet vegyülni Silvermoonban vagy OrgrimmarbanMegjegyzem, guild nélkül a fentiek kétharmada valóban unalmas lenne... ez egy MMO végtére is, nem single player.
@feri1014: az egyetlen repu, ami kell neked (jelenleg), az a Champions of Azeroth és csak is azért, mert ad +15 item levelt a Hearth of Azeroth-hoz repu szintenként. Honorbound/7th Legion csak egy karakternek kell revered legyen a war campaign miatt (vagy exalted Mag’har orc/Dark iron dwarf unlock miatt). Többi repu csak akkor kell, ha komolyan akarsz professiont űzni, hogy a 3-as szintű receptek meglegyenek.
-
Padlás
senior tag
válasz
#81999360 #83491 üzenetére
2 év legion után ugyan úgy wq-kel reput farmolni? Köszi, inkább kihagyom, majd meglesz egyszer. 2 év legion után a mythic+ varázsa is eltűnt, masszív grindolás, plusz legion vége óta a raider.io score-ról szól az egész.
A class hall kampányok valóban összehasonlíthatatlanul jobbak voltak, mint ez a dög unalmas war campaign.
Az azerite gearről inkább ne is beszéljünk, egy rossz vicc lett.
A mythic raid pedig átlag játékosnak elérhetetlen, felesleges ezt említeni, mint content. -
Joezyka
senior tag
megnéztem ezt az acsit... ezt találtam
ez alapján az összes skillt kéne felhúznom 525-re... amit nem értek, mert a gatyánál meg nem ír semmit a herloom tab-on csak amit már leírtam.szerk: azt hiszem megvan a megoldás:
először kell a 'Work as a team' achi, aztán a 'Working Better as a Team' és akkor lesz meg a gatya.
legalábbis ez szerint így van. Jól értem? -
Plata
félisten
válasz
Dettó.
Eddig két karit húztam fel 120-ra,még vagy 15-öt kéne,de a küldizés olyan unalmas és fárasztóan szxr hogy inkább random insta és island expedícióval húzok karit.
Az első karit küldizéssel húztam,minden zóna minden küldijét letolva,brutál unalom és fárasztó volt.
Másodikat már nem küldiztem,hanem island expedíció.
Harmadik már 118 pár napja,de most nincs kedvem islandhoz sem.
Tegnap este unalmamban elértem exaltedet 7th légióval és kezdtem egy dark iron törpöt,ez az egy dolog ami még érdekel ebben a kiegben.
A dark iron törp nagyon mókás.
Most 33-as,bele fogok hülyülni mire 100 lesz szerintem.
Ha lesz annyi.
Igazából jó lenne ha az összes kedvenc karim 120 lenne már és mehetnék mindig azzal szórakozni amivel épp kedvem lenne,de nincs kedvem őket felhúzni,ez a BfA elég lagymatag.
Bár már csak 5 nap és egy másik DLC úgyis el fog csalni.
Öt nap múlva élesedik az Age of Discovery,szal öt napom van húzni a törpöt,utána úgyis elcsábít az űr.
Főleg ha a DLC követi a sorozat eseményeit és kitör a háború. -
törölt tag
válasz
Hát nem tudom, te hogy vagy vele, de a questelés sosem volt prioritás WoW-ban. Megjegyzem, hogy nekem kifejezetten tetszenek a questek minden kiegben. Talán TBC-ben nem volt olyan izgalmas tényleg de MoP óta nekem nagyon bejön.
Miért is érdekelne bárkit a questelés?
Dögunalmas Warcampaign?
Mythic Uldir?
Repuk?
Mythic instákkal hogy állsz? Melyik a legmagasabb key amit csináltál?
Rated BG-k?
Arena, 2v2 vagy 3v3?
Mountok, transmogok stb...Ha ezek közül neked mind unalmas akkor spórolj meg magadanak egy kis pénzt és időt, keress valami más játékot.
-
taylor9414
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem eddig nem igazán jön be ez a kieg.
Alapból nekem nagy fájó pont, hogy vége van az artifact fegyóknak, pedig szerintem abból sokkal többet kilehetett volna hozni, mint ebből a nyakláncosdiból. De, ami még ezt is felül múlja, az a mérhetetlenül unalmas questelés. Semmi ötletesség,egyediség nincs benne. Az orderhall küldiket szerintem nagyon jól eltalálták, öröm volt végre vissza menni a régi világba, dolgokat csinálni. Itt meg van egy dögunalmas warcampaign, aztán ennyi. Most meg mindenki a következő patch-et várja, mint a messiást 1 hónappal a játék kijövetele után. Szóval ti hogy látjátok?
-
Plata
félisten
Nem tudom láttátok-e már,de hihetetlenül sok kis karakter van a játékban most,húztam a dark iron törpémet.
Duskwoodba mentem elsőnek,kb 31 lett mire végeztem vele.Tele volt az erdő kis karival,random instára ha jelentkeztem azonnal behívott.
Rém fura,ráadásul sok dark iron törpét is láttam.De elég sok hagyományos karit is.Meg egy rakás nagy szintű hordást akik artifact küldiket nyúzták.
Az utóbbi azért volt necces mert párszor találkoztam ellenséges ?? szintű NPC-vel.
Az egyik küldiben egy hordás warlockot le is csaptak az orrom előtt.
De én is menekültem mint a mérgezett egér. -
Mister_X
nagyúr
Másnak is szoktak beragadni levelei?
AH expired tárgy, kinyitnám a levelet, de nem engedi kivenni a tartalmát, aztán ott marad szürkén és órákon át nem férek hozzá... relog/restart miegyéb, mindent próbáltam már...
-
TBT
addikt
Bobby Kotick rendkívül örül a döntésnek, jönnek a fizetős lútboxok, megszűnik a token, emelkedik a havidíj ára és ezentúl nem goldért vehetünk majd cumókat, hanem valódi pénzért. Szép új világ!
Lehet, hogy 1-2 éve ezért kezdtek el elmenni a cégtől a veteránok? Már ők is érezték, hogy "vége"?
-
TBT
addikt
Mike Morhaime 27 év után otthagyja a Blizzardot, utódja J. Allen Brack (World of WarCraft világából ismerős lehet) lesz.
Elvileg Mike már a novemberi BlizzCon-on sem fog beszédet tartani.
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #83473 üzenetére
Mindegyik item egy küldetés,sok xp és 10 darkmoon token a jutalom.
Csak el kell vinni a cuccot darkmoon eventre ott leadni NPC-nek és kapsz egy rakás xp-t meg 10 tokent.
Ha van a táskádban darkmoon könyv akkor instában és bg-n esnek ilyen itemek,el is adhatod.
Ha egy item esett akkor többé nem fog neked esni amíg a karaktered táskájában vagy bankjában van,de ha elpostázod alt karinak vagy felteszed ah-ba egyből esik újabb.
Ezeket BfA meg timewalking instában szedtem a múlt héten.
Van belőle több is,csak a fene sem tököl vele hogy minden karitól elpasszoljam ha esik.
Múlt héten ha eszembe jutott elpostázgattam az alt cuccos karinak.És összegyűlt pár.Most elpostáztam tőle ezeket az új karimnak.Kb 20-25 perc pecázással fogtam dark iron törp karival 1 békát és 1 halat,meg 2 tonna büdös halat és szemetet.
Halál tuti hogy ez titkos passzív faji képesség nála. -
k.kristof
őstag
válasz
Csokishurka #83471 üzenetére
Nagyon sokan félreértik a változásokat a 8.1-ben. Nem a reput kapja meg minden karakter, hanem csak az X Exalted Reputations achievementekbe fog beleszámítani minden karakter minden egyedi exaltedje, így könnyebben össze lehet szedni például a 100 exaltedet.
-
Exiron87
csendes tag
válasz
CactuS #83473 üzenetére
Nem olyan régen néhány embernél volt hasonló jelenség a Discorddal, ez nem rossz ötlet, körbejárom egy kicsit köszönöm!!
Darkmoon deck nem minden castnak a legjobb, de pl DHnak egyelőre BIS, "állítólag" buffolni fogják a Frenetic Corpuscle trinketet, akkor az lehet, hogy jobb lesz mint a Darkmoon.
-
válasz
Exiron87 #83470 üzenetére
Nem fut valami extra app a háttérben? Mit tudom én valamilyen overlay alkalmazás, stb. stb. Teamspeak, mumble, ventrilo, discord stb. nélkül is nézted? (Nálam nagyon régen volt, hogy a TS akasztotta a wow-ot, ot hangkártya driver volt a ludas, de ez tényleg ezer éves sztori)
Plata: Darkmoon nekem mindig kiesett a látószögemből. Ezek milyen itemek?
-
Plata
félisten
-
Exiron87
csendes tag
válasz
MasterMark #83469 üzenetére
de akkor másnak miért megy ilyen, vagy gyengébb CPUval? :S
RAM frekit sose néztem. betettem, működött, nem állítgattam... -
Exiron87
csendes tag
Máshol jó a dolog, m+ okon nincs gond van 50 60 fps.
Kipróbáltam egy másik gépbe a kártyát 2 percre, már outdoor is 100+ FPSem volt,és 90 alá nem is nagyon ment. Ettől független nem szeretném elhinni, hogy ezzel a konfiggal nem vagyok raidképes :S
Már csak azért sem, mert bárhogy állítgatom a grafikus beállításokat nem igazán változik az FPS száma. -
Exiron87
csendes tag
válasz
CactuS #83455 üzenetére
Ilyeneken túl vagyok, újra telepítettem 1 hónapja kb a windows 10et, a Wowot kártya vásárlás után.
Próbáltam kikapcsolt addonokkal, nem segített. Drivereket lefrissítettem, az se segített. Lehet kínomba csinálok még egy újra telepítést hátha az segít... nemtom teljesen tanácstalan vagyok sajnos -
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Csokishurka #83456 üzenetére
Arms most a jó, In for the killel.
A receptek meg bop-osak, szóval szerintem nem fogod tudni átadni altnak őket. -
Csokishurka
őstag
Még egy kérdés: main karival megvannak a revered repuk. Meg tudom venni mondjuk az alkemis reciket és átadni az altnak akinek van alkemije, vagy az alttal is ki kell repuznom a recepteket?
-
Joezyka
senior tag
ez az én bajom is, hogy a heirloom tab-on azt írja, hogy guild vendor in your capital city (human vagyok, így ez nekem SW). ott van fejes, back, de gatya nincs.
amikor rákerestem akkor találtam, hogy 600 prof skill kell hozzá.(#83442) k.kristof : köszi, de már be kellett volna adnia. na mindegy, majd gatya nélkül is megleszek, csak érdekes a dolog.
-
Plata
félisten
válasz
Csapoati #83449 üzenetére
Nekem I5-3570 proci van,8 giga ram és egy GTX 960-as kártya meg vagy két éve nem frissített driver és windóz 7.
Hetes beállításon szépen megy a játék,60-90 fps közt.
Stormwindben épp most 102 fps.
Jah az old town negyed kocsmában főzőcskézek,szal lehet azért nagyobb az fps.
[kép]
Nagy ritkán raiden le esik 30-40 körül de utána vissza mászik szépen. -
Csokishurka
őstag
Úgy döntöttem hogy felhúzom a warrim 110-ről. Legionban nem sokat toltam vele, kb előttem rá a boostot és felhúztam a szakmákat és ennyi.
Főleg PvP-re szeretném majd altnak, de persze lehet kicsit PvE-znék is vele.
A kérdés melyik a jobb most PvP-re/PvE-re Arms vagy Fury? Mintha Arms warrit többet látnék, in -game meg a pvp leaderboardon is.
Főleg ezzel a talentel:
[kép]
Vagy még az Avatar helyett látok [In For The Kill] -
válasz
Exiron87 #83448 üzenetére
Milyen Windows?
Mivel nemrég vetted a kártyát, így lehet megérne egy gyalulást az egész és tiszta telepítést csinálni az új hardverekkel (8.1 óta általában nem kell, de itt most valami nem kerek, hátha). Tiszta W10, tiszta Wow, először addonok nélkül, ha oké, akkor lehet tovább lépni.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
MasterMark #83453 üzenetére
Persze, ott valami más gond lesz. Megérne egy újrainstallálást, előbb a játék, aztán esetleg a Windows is.
-
Csapoati
nagyúr
Egyértelmű, hogy nem procilimit van nálam, mert a grafikai beállításokra fps eséssel/növekedéssel reagál a játék. A 3570K meg erősebb is kicsivel, mint az enyém. Aztán az lehet, hogy valami procibeállítás nem oké neki, mittomén túl sok a feszültség és emiatt leesik az órajele, ilyesmik.
-
Error
csendes tag
-
Csapoati
nagyúr
válasz
MasterMark #83447 üzenetére
Nem kevés az, nekem i5-3550-nel is több fps-em van 7-es beállítással.
-
Exiron87
csendes tag
válasz
MasterMark #83447 üzenetére
Próbáltam mindkettővel, DX12vel egy picit jobb, de ott se rózsás a helyzet.
-
Exiron87
csendes tag
válasz
MasterMark #83445 üzenetére
Igen már észrevettem, módosítottam.
Intel I5-3570K
-
Exiron87
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon el vagyok keseredve, rengeteg fórumot olvastam, sok tanácsot kipróbáltam de sajnos nem jutottam előrébb. Nagyon remélem, hogy esetleg Ti tudtok segíteni.
Egyetlen játékkal játszom a World of Warcrafttal és ehhez vettem egy Sapphire Radeon RX 580 8GB DDR5 Nitro+ Special Edition Videokártyát, hogy még véletlen se kelljen 20 FPSsel szenvednem. Ehhez képest raiden általában 20 körül küzd a gépem és nem értem miért. Már próbáltam mindent, lehúztam a grafikát 0ra, maxra.
Lefrissítettem a drivereket és most épp egy régebbi VGA driverrel próbálkozom, a 18.8.1 el, de ez sem oldotta meg.
Futuremark 3DMark basic edition (Time Spy) teszten 4202 pontot értem el, nem tudom, hogy ez jónak minősül e, mert találtam ilyen pontokkal is teszt eredményeket, meg találtam 10.000 pont felett is.
Valakinek bármilyen ötlete esetleg?Gép config:
Processor: Intel I5-3570K
BIOS
-------------------------------------------------------------------------UEFI Yes
Chipset
-------------------------------------------------------------------------Northbridge Intel Ivy Bridge rev. 09
Southbridge Intel Z77 rev. 04
Graphic Interface PCI-Express
PCI-E Link Width x16
PCI-E Max Link Width x16
Memory Type DDR3
Memory Size 12 GBytes
Channels Dual
Memory Frequency 667.3 MHz (1:5)
CAS# latency (CL) 9.0
RAS# to CAS# delay (tRCD) 9
RAS# Precharge (tRP) 9
Cycle Time (tRAS) 24
Command Rate (CR) 2T
Host Bridge 0x0150Memory SPD
-------------------------------------------------------------------------
DIMM # 1
SMBus address 0x50
Memory type DDR3
Module format UDIMM
Manufacturer (ID) Kingston (7F98000000000000000000)
Size 4096 MBytes
Max bandwidth PC3-12800H (800 MHz)
Part number KHX1600C9D3/4G
Serial number B53039F3
Manufacturing date Week 17/Year 13
Number of banks 8
Nominal Voltage 1.50 Volts
EPP no
XMP no
AMP no
JEDEC timings table CL-tRCD-tRP-tRAS-tRC @ frequency
JEDEC #1 6.0-6-6-18-26 @ 533 MHz
JEDEC #2 7.0-7-7-21-30 @ 622 MHz
JEDEC #3 8.0-8-8-24-35 @ 711 MHz
JEDEC #4 9.0-9-9-27-39 @ 800 MHz
JEDEC #5 10.0-9-9-27-39 @ 800 MHz
JEDEC #6 11.0-9-9-27-39 @ 800 MHzDIMM # 2
SMBus address 0x51
Memory type DDR3
Module format UDIMM
Size 2048 MBytes
Max bandwidth PC3-10700 (667 MHz)
Part number 9905403-061.A00LF
Serial number 56CC6B06
Manufacturing date Week 41/Year 09
Number of banks 8
EPP no
XMP no
AMP no
JEDEC #1 6.0-6-6-17-23 @ 457 MHz
JEDEC #2 7.0-7-7-20-27 @ 533 MHz
JEDEC #3 8.0-8-8-22-31 @ 609 MHz
JEDEC #4 9.0-9-9-24-33 @ 666 MHzDIMM # 3
SMBus address 0x52
Memory type DDR3
Module format UDIMM
Size 4096 MBytes
Max bandwidth PC3-12800H (800 MHz)
Part number KHX1600C9D3/4G
Serial number BC3028F4
Manufacturing date Week 17/Year 13
Number of banks 8
EPP no
XMP no
AMP no
JEDEC #1 6.0-6-6-18-26 @ 533 MHz
JEDEC #2 7.0-7-7-21-30 @ 622 MHz
JEDEC #3 8.0-8-8-24-35 @ 711 MHz
JEDEC #4 9.0-9-9-27-39 @ 800 MHz
JEDEC #5 10.0-9-9-27-39 @ 800 MHz
JEDEC #6 11.0-9-9-27-39 @ 800 MHzDIMM # 4
SMBus address 0x53
Memory type DDR3
Module format UDIMM
Size 2048 MBytes
Max bandwidth PC3-10700 (667 MHz)
Part number 9905403-061.A00LF
Serial number 56CC6106
Manufacturing date Week 41/Year 09
Number of banks 8
EPP no
XMP noDisplay Adapters
-------------------------------------------------------------------------Display adapter 0
ID 0x2140001
Name Radeon RX 580 Series
Board Manufacturer 0x1DA2 (0xE366)
Codename Polaris
Technology 14 nm
Memory size 8 GB
Memory type GDDR5
PCI device bus 1 (0x1), device 0 (0x0), function 0 (0x0)
Vendor ID 0x1002 (0x1DA2)
Model ID 0x67DF (0xE366)
Revision ID 0xE7
Performance Level 0
Performance Level 1
Sapphire Radeon RX 580 8GB DDR5 Nitro+ Special EditionBeírtam ugyanezt a bostot ide is és a VGA csoportba is, hátha valaki tud tanácsot adni.
-
Joezyka
senior tag
a heirloom gatyához ha megvan a 600 prof skillem, miért nem tudom megvenni a guild vendortól?
Exalted vagyok a guilddel is már.
Tailor+ench+cook+fishing+archeology <- ezekből megvan igaz vegyesen, van sima, outland és Northrend is.
itt írja
Ez ugye nem egy profra vonatkozik? -
Csapoati
nagyúr
válasz
MegalodonS #83432 üzenetére
Én inkább nem örülök, remélem nem az Overwatch/HotS/HS vonal lesz az erősebb ezentúl.
-
MegalodonS
őstag
-
válasz
Mister_X #83428 üzenetére
Vagy legalább egy sms protect. Nálam kezdetek óta ugyanaz a jelszó (egyedi a wow accounthoz), de van sms protect és mobil authenticator is a kezdetektől, sose volt gondom se itt, se másik online játékben (authenticator mondjuk most nincs, mert nemrég cseréltem telefont és még rom váltás lesz, de sms protectet sose venném le).
A másik, hogy cdkeysen pl: 9,09 + 34,19 Eur a Battle Chest + BfA, az nincs 14.000 Ft. Szóval még az említett 15k-t sem éri el.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Roland861010 #83421 üzenetére
"Rosszul csinálod", mi direkt guildként megyünk Uldirba és megosztjuk a lootot, figyelünk is arra, hogy úgy jöjjünk, hogy legyen kinek átadni a felesleges plate/leather/cloth darabokat (nekem a legrosszabb, mert hunterként egyedül vagyok mail user), gyűrű meg trinket hamarabb is cserél gazdát. Fetid Devourert át is neveztük cape dealernek, mert normalon és HC-n is köpenyeket dobott múlt héten, mindkét alkalommal hármat
(senkinek se kellett egyszer sem).
Normalt azért megyünk, hogy az új tagoknak és az altjainknak hamarabb legyen 350 közeli gearje és tudjanak heroicra jönni. Guild szinten megyünk emiatt M+ runokat is, hogy a helyi lootot islehessen csereberélni, nameg mindenki "tud" játszani és nem félünk egy +8-as kulcsot két és fél óra alatt befejezni
(necrotic valami borzalom add-okat idéző bossok és masszív trash esetén)
LFR-t is 3-5 taggal jelentkezve megyünk pont emiatt és általában rendes arcokkal futunk össze, akik kisorsolják (/roll) a felesleges tárgyakat, a heti LFR-ből így lett 5 itemem a holy palámnak, pedig csak kettő esett. A healer trinketre egy 99-es rollra gurítottam egy százast
Warfront is élvezetesebb, ha öten jelentkezünk rá és PVP geart (355) is hamarabb tudunk a tagoknak, mert össze van szokva a társaság és sokkal nagyobb valószínűséggel lehozunk egy BG-t az oroszok ellen és tapasztalatunk is van 2vs2 és 3vs3 terén.
Mythic Islanf Expedition is már-már gyerekjáték, simán lehozunk majdnem bármit és ha kell, ezzel is húzzuk a 120 alatti tagokat vagy megyünk normal és heroic dungeonokat velük - egy heroic Underroton vagy Sethralisson szó szerint végigkattintjuk magunkat, pláne a múlt heti handycapek után
tl;dr: egyedül nehéz és szenvedős, mindenképp kell egy guild, ahol jó arcok vannak, akik segítenek egymásnak fejlődni.
-
törölt tag
válasz
lakisoft #83422 üzenetére
Már nem igazán. Inkább rövidtávú gold szerzés érdekel.
Pár kiegen keresztül tele volt a bank karakterem + a guild bank transmogokkal + több száz aukció volt betéve mindig, de elég lassan jött belőle a gold.
Sok jött, de lassan és kiszámíthatatlanul.Petekkel sosem foglalkoztam.
-
Roland861010
veterán
Most lett elegem a wowból...
Sokadik hét sokadik bónusz loot hc és normál Uldirban és 0 loot...
M+kétszer esett ugyan az a fejes heti ladabol.
Pvp heti cap a héten a harmadik hete hogy ugyan az az öv esik...356ilvl fölé nem tudok menni...
Kicsit elvette a kedvem játéktól...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Csapoati #83404 üzenetére
Na jó, azért nem minden nap, inkább 3-4 alkalommal ülök bele a Sky Golembe és lövök el egy hoofplates-barding párost. Meg az útba eső WQ-eket megcsinálom és esetenként kiontom az allisok vérét is. Warmode is not a joke, gentlemen. Meg tűnjenek Zandalarból
2 óra alatt alsó hangon esik 1000 herb és 50 anchor weed.
-
KraX
őstag
válasz
Csapoati #83404 üzenetére
Ugyanez nalam is annyi kulonbseggel, hogy mar nem raidelek a guildben csak LFR egyelore. Majd vegigutom ha konnyebb lesz, puggal, addig viszont tolom az m+-t mert az is fun es 360 kozelebe vagyok most gearben ami nem tul jo de annyira nem is szar. Kb 2 orat jatszok naponta este/ejszaka, ha a csalad mar alszik, tobbre nincs kapacitas.
-
Plata
félisten
válasz
lakisoft #83400 üzenetére
Én most megnéztem arathor és bronzebeard szerón is ah-t,sajna se blood knight se battleforge gatya nem kapható.
Tervezek egy új huntit,ami csajszi lenne,neki kellene a nadrág,de nincs ah-ban.
Arathoron az is gubanc hogy nincs mail-es nagy karim,csak plate leather és cloth.
Bár nem tudom,ha megveszem dk-val és felveszi akkor bekerül-e transmogba,gyanítom nem. -
k.kristof
őstag
50-60 exalted a gyenge kezdőknek van, a profik már a 100 exaltedes achira gyúrnak
Nehezen, de teljesíthető, 101 frakció van a játékban, akivel lehet exaltedet szerezni (ha nem számoljuk külön az egymást kizáróakat, mint az Aldor és a Scryers), régi motorosoknak pluszban ott van a Zandalari Tribe és a Shend'ralar is, azzal már 103-ból válogathatnak.
-
fauv
őstag
válasz
Csokishurka #83405 üzenetére
Vannak akik pl. achi őrültek, vagy ép az tetszik nekik, hogy pl már 50- 60 exa repujuk van. Kinek mi a fontos. Egy a lényeg, hogy a játékban megtalálja a számára legszórakoztatóbb részt.
-
Csokishurka
őstag
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Mister_X #83402 üzenetére
Uhh, napi 2 óra farm? Tudom, hogy én lusta vagyok, de annyira nem bírom már a farmolást (az AP farm mellé...), hogy inkább csinálok mást játékon kívül, és veszek feltöltőkártyát. Irigylem azokat, akiknek a farmolkás is szórakozás, nekem sajnos munka, nem jó órabérrel.
Az én átlagom BfA-ban kb 3 óra/nap, ennek java része a world questek meg a dungeonök/raidek. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Csapoati #83396 üzenetére
Naponta én eltöltök 0,5-1 órát rated arénában (2vs2), 2 óra herb farmmal, kb. 1 órát emissary és WQ-ra, 0,5-1 óra profozás és AH-zás, 2-3 M+ dungeon, szerdán LFR, csütörtökön guild RP event, hétvégén az AH-zás felmegy 2-3 órára, vasárnap heroic raid guilddal, hétfőn normal.
BFA óta napi 8,2 órám van a játékban.
-
válasz
Csokishurka #83391 üzenetére
Meló + két gyerek mellett nekem már nem fér bele a HC raidelés, mint régen, viszont a content tetszik, így azzal elvagyok én is, gearelődök, csinálok ezt, azt, aztán el is megy a nap. Kicsit később benézek majd talán én is raidre, de ettől függetlenül megvan a szépsége ennek a játékmódnak is. A pecázást mondjuk átvehetnék Archageből, mármint a tengeri részét, azt nagyon eltalálták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bundle topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest