- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Aki még nem csinálta meg a mai war effortos emissaryt, az várjon vele szerdáig, 370-es lesz a jutalom (megfelelő gear esetén)
-
k.kristof
őstag
-
Viktor77
titán
Ha esetleg valaki figyelmét elkerülné: New Multithread Optimizations Coming in Patch 8.1 Tides of Vengeance
-
Error
csendes tag
válasz
Demizson92 #83585 üzenetére
Nem vagyok egy RP típus, de ez a videó nagyon bejött.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
#81999360 #83587 üzenetére
*high three* (oh wait ya ain’t mighty troll)
amúgy nekem sincs troll karakterem
Nekem trade chat el is van különítve, de néha azért jópofa
- I can’t sleep without a tale, can you tell me one?
- Hm... once upon a time, there was a wise warchief. He was strong and everyone respected him. But he shot a big dragon down, got laid and resigned.
- That’s a lame story, do you have another one?
- Well. Once upon a time there was a strong warchief who reigned with a strong hand. No one matched his might and earned the respect of many. But he got mad, created an alternative past, blstered and army then the wise warchief killed him dishonourable in a duel.
- That’s too compley, do you have a simpler one?
- Okay. Once upon a time there was a cunning warchief who led the Horde with honour. But he died to a common demon.
- Lame again! Tell me a story about a princess! I love princesses.
- Oh right, there is a story! Once upon a time, there was a young prince and princess. They fell in love with eachother soon. But they broke up, both of them killed their own father and the prince plunged his country into chaos.
- Why did the prince do that?
- That’s a really dark story, not for children.
- All of your stories is lame!
- Welcome to WoW, kid. -
törölt tag
-
Demizson92
aktív tag
Mondjuk ez RP realmen tortent, de nagyon jo
-
Plata
félisten
válasz
MasterMark #83583 üzenetére
Nem először csak meglepődtem és pislogtam hogy mi van,aztán jót röhögtem és jelentkeztem instára.
Arra gondoltam a csóka biztos be gombázott vagy elgurult a gyógyszere esetleg szimplán idióta. -
Plata
félisten
válasz
Csapoati #83580 üzenetére
Nem nem RP szerver.
Sima PVE.
RP szerverre megy a halál.(#83579) MasterMark
Belém köt mert nem elég dark iron törpös a nevem?
Meg a karim kinézete nem felel meg egy dar iron-nak?
Lehet hogy a srác eltévedt és valami rp szerverről ide teleportálódott.
De hogy szófosása volt az biztos. -
Plata
félisten
Azt hiszem találkoztam egy őrültel.Sw-ben mentem javítani mikor rám írt.
Problémája az volt ha jólértettem hogy a karim nem elég jó dark iron törp.
A neve nem jó meg a kinézete sem.
Meg valami olyat hadovált hogy biztos álcázott bronzebard törp vagyok.
Szerintem elmentek neki otthonról.
Felét se értettem annak amit mondott.
De az lejött hogy áruló vagyok meg álcázott kém.
Halgattam volna a hülyeségeit még de jelentkeztem instára és behívott egyből.
Ilyen elmebeteggel sem volt még dolgom asszem.
Másik mmo-ban találkoztam már ilyennel,sajna magyar volt és értettem minden szavát.Mondjuk utána direkt fel is húztam.
De ennek hiába írtam volna úgysem értett magyarul. -
Lacee1986
senior tag
-
szaszab
aktív tag
válasz
Viktor77 #83570 üzenetére
Így van. 2 zónából meglettem 120, mert sokat jártam bg-re és dungeon-be (Nozmun, Zuldazar). Aztán 120-on mehettem vissza a harmadikba, mert a war campaign-hez kellett onnan a repu. Amúgy 120 után meg kell (vagyis nagyon ajánlott) a három terület összes quest-jét csinálni, a repu miatt, szóval kb tök mindegy. Adnak item-eket, stb.
-
Plata
félisten
válasz
Viktor77 #83570 üzenetére
Az első karimmál megvan a war campaign,többivel nincs és nem is hiányzik.
Fly pontok meglettek mászkálással.Nem nagy BfA területe,a fly pontokat gyorsan meg lehet szerezni.
Az utolsó karim ahogy 120 lett elmentem vele wq-zni és kész,fly pont nem volt nehéz,mivel allis területen hajó bárhova visz.Hajózva meglett gyorsan az összes fontos fly pont.
Zandalarban is meg lettek a főbb fly pontok.Bár már nem is wq-zok vele,mert minek.WQ már úgyis vacakabb cuccot ad mint ami esik neki máshonnan.
War campaign nincs is tervbe véve hogy több karival megcsináljam.
Anélkül is lehet menni alt karival arra a vacakra.
Azt írta hogy hordás karival hogyan lehet,ebből arra következtetek biztos egy allis karit már felhúzott és azt ismeri.Akkor már hordás alt karival nem nagyon kell vacakolni ilyesmivel.Kivéve ha akar ronda orkot. -
dorten
tag
Sziasztok,
Hordaskent hol lehet a leggyorsabban fejlodni 110-120?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Cathfaern #83565 üzenetére
Jó, de mouse overrel ellőheted az összes heal és utility spellt a kiválasztott raid memberen, míg healbot party/raid frame-jén csak négyed vagy ötöt. És klikkelni kell megfelelő billentyűvel, de nem tudod healbot frame-en kijelölni a tagot, hogy olyan spellt süss el, ami nem fért ki healbot bindre.
Nekem ElvUI alatt holy paladinnál a képernyő közepére van húzva a party frame, raid esetén meg a két tank van kint, aztán key binding + mouse over kombóval tartom őket életben, miközben focus a boss és sebzek bele.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
szaszab #83564 üzenetére
Mouseover macroval is gyakorlatilag clicker a healer. Arra gondolok, hogy a healernél alapból az egér a raidframe felett van, és el kell "találni" a raidframe megfelelő pontját ahhoz, hogy azt healeld akit szeretnél. Hogy utána hogyan castolja el a spellt, az már lényegtelen, . Dps / tank clicker esetén ugyanez a helyzet, csak nem a raidframe megfelelő pontját kell eltalálni, hanem az actionbar megfelelő gombját (amit ők tipikusan kb. abba a helyzetbe húznak, mint ahol healereknek a raidframe van).
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
#81999360 #83548 üzenetére
Sajnos most nem talalom az illetot, de cata-ban volt egy top10es guildben egy warrior main tank aki clicker volt. Ha valaki hozza van szokva, van egy jo egere es tudja is hasznalni, akkor PVE-re ugyanolyan hatekony, mint a keybindolas. PVP mas teszta azert.
Egyebkent ha belegondolsz PVE-ben definicio alapjan minden healer clicker, megis megoldjak a dolgokat(egyebkent gyanitom sokan pont emiatt nem szeretnek / tudnak healalni)
-
Plata
félisten
válasz
#81999360 #83548 üzenetére
Nem használok bind-et,mert anélkül is megvagyok jól.
Warlocknál egy küldetés miatt van kint auto attack,a huntinál meg nem két auto attack van kitéve,csak egy cserélő ikon,aminek az ikonja olyan mint a fegyveremé.Ha vízhez érek ikonra kattintva cseréli pecabotra a fegyverem.Ezért látsz két auto attack-ot is a képen.
De valójában nem két auto attack látszik.
Az egyik az és az lustaság miatt van kint.
Le sem fogom venni mert engem nem zavar.
Akit zavar annak szívesen meg mutatom a petem hátsó felét.
A másik egy pecabot cserélő ikon.De úgy néz ki mint az auto attack.
Mert a táskámban mindig ott van egy pecabot,így ha vízhez érek csak katt az ikonra és vált pecabotra.
Majd csinálok az affli warlockom actionbarjáról is képet,azon is van egy auto attack,csak asszem ki van téve jobb oldalra.
Van egy idióta küldetés amihez kell egy 60-as instában.
Azzal a karival próbáltam farmolni.
De meguntam és még lusta voltam leszedni.(#83549) Csapoati
Most is vagyok első még dps-ben bind nélkül.
Nem azért de WoW-ban sokkal kevesebb skillt kell használni mint egyes más MMO-ban,ott sem használok bind-et ahol egyszerre van 30-40 skill amit tolni kell.Oszt mégsem vagyok rossz,sőt. -
-
törölt tag
De azt amúgy tudod, hogy az Auto Attack az egy sima jobb klikk ugye?
Ha igen, akkor még mindig nem értem, hogy miről beszélsz.Mondjuk azt látom, hogy bind-eket egyáltalán nem használsz, jó érzés lehet harc közben a 9-es gonbot megnyomni a billentyűzeten, (vagy ha még rosszabbat is feltételezek, akkor KATTINTANI) meg hasonlók.
-
szaszab
aktív tag
válasz
Csapoati #83535 üzenetére
Buta kérdés, de fel kell tegyem.
Ha majd a 8.1 patch után unlock-olom a Zandalari Troll race-t, és indítok vele egy rogue-ot, majd el is lövöm rá a 110-es boost-ot, akkor milyen hátrány ér, mi a difi, ha boost-olom vagy 1-ről húzom? A Heritage armor-on kívül...
Illetve, hogy meglévő 120-as karaktert tudok-e 4free módosítani unlock-olt race-re? -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
BoneDragon #83533 üzenetére
Nem,ha a kezdő ruhára gondolsz amit 20-as szinten kap,azt betettem a bankba.
Most is dire maulban jött neki egy szép chest.
Pedig már jó párszor megjártam dire maul-t plate karival,warrival is paladinal is.
Dark iron törp paladin mounton valami piszok gyorsan repeszt.
Tudom hogy csak 4% a racial,de a paladin 20%-os vackával valósággal száguldozik. -
Plata
félisten
Az elmúlt években elég sok karit húztam már fel 110-ig,meg nagyon sok karival jártam végig a kis szintű instákat,mert azzal fejlődtem,de még is most hogy húzom a Dark iron törpömet 20 és 45-ös szint közt esett egy rakás új ruha kinézet neki,szinte mindig találok vele valami újat.
Most egész jó kiskarit húzni instában,dps-ként is 1-2 perc a várakozási idő,tankot azonnal behívja.
Vicces hogy rengeteg dark iron törp kiskari van. -
Skyhunter
őstag
Valamit mókoltak a legion-ös paragon ládákkal, vagy csak újabb bug? Valarjarral 19500/10000-en álltam, followeres küldi itemből kaptam 1500 helyett 499 reput......?
-
-
Viktor77
titán
válasz
MasterMark #83522 üzenetére
Nézd meg a wowprogress idevágó részét (alli és hungarian szűrő), majd nézd meg ezt hordás szűrővel is.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
#81999360 #83508 üzenetére
Én csak 355-ös vagyok, minden nap megyünk guilddel M+-ra. Olyan szinte nincs, hogy nem tudunk menni, mert van négy tank main és kb. 6 healer raidre (természetesen váltanak DPS-re), egy-egy tank/healer mindig akad, 1-2 DPS-t meg legfeljebb pugolunk, ha nem tudjuk feltölteni (van amikor két group megy egymás mellett M+-ra, van, amikor meg éppen mage kell és épp offline mindkettő vagy a másik csapatban vannak).
Tehát, ja, kell keresni egy guildet, ha meg nem váltja be a guild a hozzájuk fűzött elvárást, el kell köszönni. Argent Dawnon peak time-ban folyamatosan megy trade chaten a tagkeresés, az pedig egy RP szerver. Allisoknak lehet nehezebb dolguk van jó klánt találni.
-
Cathfaern
nagyúr
Igazából egyáltalán nem rossz a BfA kieg. A probléma inkább az, hogy a Legion nagyon magasra tette a mércét, így aki játszot azzal, annak lehet kis keserű utóíz a szájában. Ezen tovább ront az, hogy tipikusan az előző kieg vége -> új kieg eleje váltás szenvedős (overgearelt volt már minden, most meg lehet undergearben tolja valaki, meg kell szokni a class változásokat, nincs idő altozni, nincs annyi kontent még, stb.).
Szóval akinek Legion kimaradt, vagy max. az elején tolta, az elég jó kiegnek érzi a BfA-t. Mint ahogy az is, nem WoD 2.0. Csak Legiont valahogy jobban sikerült eltalálni.
-
Error
csendes tag
Azt vettem észre, hogy ha tól nagy M+ ba akarok menni a gearemhez képest akkor nem invelnek Illetve ha olyan partyt nézek ki ahol már van 1 esetleg 2 DPS. Szerintem ez azért is lehet, mert próbálnak azért figyelni arra, hogy milyen legyen az összetétel. Érdemes partyt indítani ha van köved illetve olyanba jelentkezni ahol mondjuk még nincs DPS kari.
Szerk:
DPS ként egyébként szerintem mindenkinek ez van. Nagy a választék, így megfontolják mi a jó éppen.
Én most gyúrok azon, hogy vagy heal vagy dps spect még felveszem/kitanulom (persze nem Lock-ként.
-
Error
csendes tag
Nekem pl nagyon bejött a BfA. Még anno a BC megjelenésekor hagytam abba az aktív wow-os életem és vissza-vissza tértem rövidebb időkre a kieg megjelenésekkor, de soha sem volt hosszab és tömörebb mint most. Szóval nekem az az a kieg ami tetszik. Még kis LFG és LFR is belefér a sok napi teendő mellé amit 1-2 órában csinálgatok..
-
BeZol
őstag
válasz
Arnold2 #83507 üzenetére
Nyugi, én ugye shadow priestet hagytam ott, és kezdtem egy affli lockot, és most 360ban vagyok már (0db mythc pluszt látott a kari, és csak 3 sima mythicet toltam le vele), de továbbra sem invelnek be pugra (tudom, vacak a score-om), viszont a többiek elmondása szerint siralmas ami megy pugon, nagyon sokaknak betörik a kulcsát, szóval tényleg guild kell hozzá.
A 375ös main warlockjaink is sírnak, h nem invelik őket sehova, de még mindig kapósabbak, mint a shadow priestem voltNálunk a mythic raid is kezd érdektelenségbe fulladni, már 2 alkalommal sem voltunk meg 20an, pedig 32fővel indultunk szeptemberben, és abból kellett szűkíteni. Mily meglepő, h ugyanazok az arcok morzsolódtak le, mint anno, hiába kaptak most újabb esélyt, megint bemondták az unalmast.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
#81999360 #83513 üzenetére
Nézd, én egy magyar guildben vagyok, kb 35 max leveles account van bent, az átlagéletkor olyan 28-30. De így is előfordul, amikor m+-oznék, hogy nem jön épp senki. Akkor marad a pug, ott meg olyan a helyzet, amilyen. Semmi pénzért nem váltanék guildet, mert minden másban szuper.
-
Padlás
senior tag
válasz
Cathfaern #83498 üzenetére
Persze az átlag guild talán megöli durva overgearben mythic G'huunt a következő raid megjelenése körül, de valószínűleg nem jutnak el eddig. Mythicen meg manapság lemegy az első 2 boss, ami nagyjából a hc utolsó bossaival megegyező nehézségű. Azért amelyik guild fel tud mutatni egy 3-4/8+-os progresst, az azért átlagon felüli.
-
törölt tag
válasz
Csapoati #83512 üzenetére
Nem, de gondolom ha nem jó akkor próbálsz megoldást találni és nem a fórumon sírni. Mert attól, hogy ide leírod ezeket, még nem fognak M+ra vinni. Keresni kell egy klánt.
Soha nem voltam még magyar klánban, lehet ott az a szokás hogy leszarják a többieket meg soha senki nem ér rá semmire.
Nem tudhatom. -
whitezo88
nagyúr
válasz
Arnold2 #83507 üzenetére
Ezért kell egy guild ahol lehet egymással menni, mert PUG M+ kb egy agyfasz. Btw: Ezzel az új gearrendszerrel az a baj hogy egyrészt nincs reset ha elrontottad tudtommal, meg ha specet váltasz akár DD-DD közt, új cucc kell. Afflira váltottam Destroról még jó hogy 340esek voltak csak és hamar jöttek az újak.
(#83508) Sspot
Nem olyan easy ám megfelelő guildet találni, aztán meg ott is fontos hogy ne szarjanak le.
-
törölt tag
Akik azért panaszkodnak mert nem viszik őket M+-okra... hallottatok már a Guild rendszerről? Ha a saját klánod is irreálisan magas ilvl-t kér, akkor pedig a /gquit lehet megoldás.
Nem értem az embereket komolyan...
-
Arnold2
őstag
válasz
Padlás #83495 üzenetére
plusz legion vége óta a raider.io score-ról szól az egész.
Ebben egyetértek. Tegnap a bőrömön tapasztaltam, 360-as destro lock vagyok, régi veterán már a wow-ban. Ha 15 m+-ra nem jelentkeztem tegnap, akkor egyre sem (jellemzően 6 és 9-es kulcsok között, 5 alá nem megyek mert nem esik gear és nem kihívás).
És mindegyik declain-elt. A felének ott volt leírásban, hogy csekkolják a raider.io-t, ahol nekem tök alacsony a scorom. A végén már agyfaszt kaptam és pattintani kellett egy sör+whiskey combót... -
KraX
őstag
válasz
Csapoati #83492 üzenetére
Osztom. Legion sok tekintetben jobb volt mint bfa, szerintem is. Sokkal jobb volt a class hall system es a hozza kapcsolodo kuldetesek. Az artifact weaponok is jobban ki voltak dolgozva mint a mostani rendszer.
Ettol fuggetlenul szerintem nem rossz a bfa csak a legion jobb kieg volt osszessegeben, legalabbis eddig.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Csapoati #83499 üzenetére
A skill erdekes tenyezo ami nem merheto es nem csak a heal/dps mennyisegetol fugg. Azert irom mert eszembe jutott hogy anno tiz eve a guildunkben volt egy priest, aki kesobb nemsokkal elment az akkori top magyar guildbe progresselni, de mi mikor Bt-ben voltunk, szo szerint mindig elrontotta Teron Gorefiend alatt a szellem fazist. Ami azt jelentette hogy ha o kapta elsonek akkor az wipe volt. Mindig bejottek az addok.
Azert huzott fel mindig mikor egyesek vertek leginkabb pugban vagy M dungiban a farkukat a dpsre meg mai napig oriasi gscoret kernek meg M0ba is, de a tuzbe meg beallnak, keyboarddal fordulnak stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest