Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz Roland861010 #83421 üzenetére

    "Rosszul csinálod", mi direkt guildként megyünk Uldirba és megosztjuk a lootot, figyelünk is arra, hogy úgy jöjjünk, hogy legyen kinek átadni a felesleges plate/leather/cloth darabokat (nekem a legrosszabb, mert hunterként egyedül vagyok mail user), gyűrű meg trinket hamarabb is cserél gazdát. Fetid Devourert át is neveztük cape dealernek, mert normalon és HC-n is köpenyeket dobott múlt héten, mindkét alkalommal hármat :D (senkinek se kellett egyszer sem).

    Normalt azért megyünk, hogy az új tagoknak és az altjainknak hamarabb legyen 350 közeli gearje és tudjanak heroicra jönni. Guild szinten megyünk emiatt M+ runokat is, hogy a helyi lootot islehessen csereberélni, nameg mindenki "tud" játszani és nem félünk egy +8-as kulcsot két és fél óra alatt befejezni :D (necrotic valami borzalom add-okat idéző bossok és masszív trash esetén)

    LFR-t is 3-5 taggal jelentkezve megyünk pont emiatt és általában rendes arcokkal futunk össze, akik kisorsolják (/roll) a felesleges tárgyakat, a heti LFR-ből így lett 5 itemem a holy palámnak, pedig csak kettő esett. A healer trinketre egy 99-es rollra gurítottam egy százast :C

    Warfront is élvezetesebb, ha öten jelentkezünk rá és PVP geart (355) is hamarabb tudunk a tagoknak, mert össze van szokva a társaság és sokkal nagyobb valószínűséggel lehozunk egy BG-t az oroszok ellen és tapasztalatunk is van 2vs2 és 3vs3 terén.

    Mythic Islanf Expedition is már-már gyerekjáték, simán lehozunk majdnem bármit és ha kell, ezzel is húzzuk a 120 alatti tagokat vagy megyünk normal és heroic dungeonokat velük - egy heroic Underroton vagy Sethralisson szó szerint végigkattintjuk magunkat, pláne a múlt heti handycapek után :D

    tl;dr: egyedül nehéz és szenvedős, mindenképp kell egy guild, ahol jó arcok vannak, akik segítenek egymásnak fejlődni.

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák