- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
DrGonzo22 #65196 üzenetére
Az király mert a napi questen kívül Mi csak rated BG meg arenazunk. Akkor nesze neked fogd meg jól nekünk a legendary . Csak azért lesz,hogy legyen 8) Bár mit is vártam . Shamanként má rmeg is szokhattam volna. van elementalod ,de pvp-ben nincs. vagy Bloodlastom ,de RBG-n nincs. minden van csak nem használhatod 8)
Sz.tem úggy kellene,hogy mezítelenül kellene bg-i puszta kézzel és csak PVE gear-t szedhetnénk és ott használhatnánk 8) Kevesebb lenne a gond is .. nem kellene enchanttal meg tansmoggal bajlódni 8) PVP szempontból ugyna az lesz akkro a kieg mint az össze elöző rész.. jó átkavarnak minden skill-t meg class-t. szedd ki a setedet aztán jólvan. 8)
Amúgy más.
tegnap belefutottam valamibe amit nem értettem. Glyph of Ghostly Speed minor glyph. senki ninc sa közelemben RBG-n és magától kijön a farkas formából. 3 másik RBG-n ugyan ez történt. futok egyenes senki sehol semmi spell semmi cc és magától kiugrok a karakterem wolf formból... csak RBG-n. Viszont sehol sincs feltüntetve hasonló leírás,hogy a semmitől kijösz a form-ból
-
alexy92
aktív tag
1 kör :801 gold 14perc (warrival)
-
nonsen5e
veterán
válasz
DrGonzo22 #65196 üzenetére
A "PvE részében" alatt mit értesz?
Elég röhejes lenne, ha kiesne egy überbrutal legendary world drop aztán nem használhatnám daily questezésen és trash farmon kívül másra. Tökönszúrnák magukat az egésszel, mert konkrétan semmi értelme nem lenne az egész legendaryknak ha nem lehetne őket raiden használni.Avagy félreértettelek és másra gondoltál?
-
DrGonzo22
őstag
A Legendary World droppok nem fognak működni BG-ken és arénában! A PvE részéről még nics info, de gondolom ott sem.
-
nonsen5e
veterán
10x~1 perces run = 552 gold + 411 embersilk cloth
Utóbbi nem tudom ér-e még valamit AH-ban. Ha nem, akkor +61gold.
-
-
Louro
őstag
válasz
Viktor77 #65180 üzenetére
Nekem a lassabb, 12 perces körökkel és a kevesebb, 600 golddal, óránként 3000 jön ki. Ez 21 óra alatt adja ki a 63k-t. De mivel sokan csak 1-2 órát játszanak és nem minden nap, így már tényleg idegölő lehet
A garrison-ból nem tudom mennyi jöhet, de ha van az embernek 4-5 maxos karaktere, akkor lehet onnan is jön egy hónap alatt pár ezer gold. De tényleg nem éri meg erre alapozni, mert az farmolás, ami dög unalmas.
-
persil
nagyúr
Leirna nekem valaki, hogy mi ez a "token" dolog, amirol beszelgettetek? Goldert lehet(ne majd) gametime-ot venni?
-
tepenzed
őstag
srácok,látva hogy 2000 forintért hozzájuthatunk egészen a pandáig a játékhoz, haverral úgy döntöttünk megint elkezdünk játszani. Az lenne a kérdésem,hogy fejlődés alatt szerintetek az ingyenes hónap alatt el tudjuk érni azt a goldot,amiből újabb játékidőt vehetünk?
-
Healbacsi
őstag
Aki nem latja at a jatekot, es sok mindent nem talal meg azonnal, keresgel, guglizik, esetleg tenyleg heti 3-4 oranal nincs tobb ideje, annak ez valoban emberfeletti dolognak tunhet, amikor egyaltalan nem az.
Mas peldat mondog. Civilization 5-ben egy marathon idobeosztasu XL-es map vegigjatszasa 6-os nehetsegen tiszta jatekidoben ugy 30-35 ora, es kozben single player. Azaz, ha valaki estenkent 1-2 orat tud raszanni, akkor jo par het mire vegez 1 mappel. Mi ez ahhoz kepest, hogy vki felhuz X karaktert?
-
warcat
veterán
Fel is mentek az árak,de a sok "fr33 goldz" miatt már eleve magasak voltak és van azért egy racionális plafon.
A drágulás további ellensúlya,hogy a kieg vége felé általában esik minden értéke.
Token előtt Arathoron a boe mythic loot azért nagyjából kicsúcsosodott 80k(átlag 60k) környékén,most elég könnyen 120k.
És el is viszik, amikor egyik éjjel találtam AHban olcsón egy cipőt 60+ apróért, miután guildben nem kellett végül senkinek,két nappal később órák alatt elkelt 120értSzerk.: garrison húzás: mint minden,ez is meg lett könnyítve a kieg előrehaladtával.Persze 20 treasure hunter az idő,de lehet vásárolni ogre ládákat,amiben 1000 GR van,úgy elég triviális felépíteni,aztán ha lusta vagy,csak felveszed a kocsmából hetente a követőt,nyilván így lassabb de zéró "omg nolifer kocka"-ság kell hozzá
-
Ribi
nagyúr
válasz
parandroid #65163 üzenetére
Nekem is volt még elég talán 4-5 80-as karim, mert mindegyik más volt, így nem untam szét magam fejlődésnél, de a többi már mindig elmaradt valahol félúton. Én is kb az első kari felhúzását élveztem kieg megjelenésekor, de a többi már egyre inkább csak nyűg volt. Én mondjuk inkább raideltem, amit lehetett mainnel megcsináltam, többivel meg a más típus miatt nyomultam.
Viszont most ez a garrison izé... tudom nem kötelező ezt csinálni, de pont azt szerettem wowban, hogy viszonylag gyorsan utól lehetett érni a többieket ha ki is maradt valamennyi. Most viszont van olyan rész amivel hónapokat kell vacakolni, hogy felhúzzam. Neverwinter is ilyen. Abban is ezt utáltam meg nagyon. De ráadásul ott ha nem toltad még hátrányba is kerültél. Na mind1, ez csak az én nyomorom -
Louro
őstag
-
parandroid
félisten
Mindig jobban bejött a mikromenedzsment, mint a játék többi része. A mainemen kívül gyakorlatilag ki sem tette a lábát egyik karakter sema garrisonból, amióta 100-asok lettek, de a mainemmel is csak annyit voltam instában, hogy a kocsmai, meg a quest-chain küldiket megcsináljam. Most azon szenvedek, hogy valahogy össze kéne hozni a repülést, de rohadtul nem kívánom a hátam közepére sem a repuzást, meg a napi questeket. Cata óta nem is raideltem, ott volt egy fellángolás, akkor még játszottak az ismerősök, lerángattak Deathwingre, de már az is a nerfek után volt, a kiegészítő végén. LFR-t sem csináltam egyáltalán a pandák óta, SOO-ból kiütöttem a heirloom fegyvert még WoD előtt, és azóta nem votlam raidben.
Questelni viszont szeretek, fejlődni meg főleg, van vagy 30-40 karakterem különböző realmeken szétszórva, az átlag szint simán 80 fölött van, nagy részük 85-ös, meg ugye van a 12 db 100-as. Nyilván beteg dolog, de én jól elvagyok így a játékkal. Amikor új kiegészítő jön, mindig azzal kezdem, hogy minden kasztból felrántok egyet max levelre, illetve a mainemnek megcsinálom az adott kiegészítőhöz tartozó összes questet. Na, ezzel most el vagyok maradva, valahol Shattrath köryékén elakadt a fő cselekményszál, már hetek óta győzködöm magam, hogy folytatni kéne.
Egyébként ha mobil armoryból lehetne menedzselni a follower-küldiket kb be sem lépnék a játékba hónapokig.
Szerintem kéne keresnem valami ilyen típusú mobilos játékot...
Re #65161 by Louro:
Sajna nincs annyi szabadidőm, amennyit szeretnék, minden nap nem is tudok belépni, amikor igen, akkor 40-50 perc alatt gyorsan elküldök mindenkit melegebb éghajlatra. Kb hetente egyszer próbálom magam utolérni ah-val, kis szakmázással, meg a salvage yardos ládákkal, de elég kiábrándító, amikor karakterenként vagy 80 ládát kell kinyitogatnod. Na, az azért még nekem is kicsit uncsi, és frusztráló.
p
-
-
Ribi
nagyúr
válasz
parandroid #65159 üzenetére
Nem sértésként, de amit te művelsz az már a nem normális kategória
-
parandroid
félisten
válasz
Viktor77 #65148 üzenetére
Én felhúztam a main realmen 11 karaktert 100-ra (meg másik realmen egy tizenkettediket, hogy lássak hordás questeket és garrisont is), kimaxolt garrisonnal, karakternként minimum 25 követővel, akiket szintén felgeareltem 675-re. Eltartott egy darabig, de amúgy is szeretek szintezni, szóval nem para. Ha minden nap egyszer bejelentkezek, és elküldöm mindegyiknek a követőit küldizni, abból kevesebb mint egy hét alatt (ha szerencsém van, 3 nap) megvan a havi token ára, minden további arany ajándék. És a további arany alatt itt most heti tízezrekről van szó, szóval simán tolom az olyan elvetemültségeket, mint a gear update mellett régi receptek, petek, mountok összevásárlása ah-ból, és még így is folyamatosan gyarapodok.
p
-
alexy92
aktív tag
-
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok! Magyar accountrol tudok kuldeni RAF-ot? Mukodni fog teljesen, ha magyar cimmel regisztral a meghivott barat? Vagy ez meg mindig csak pl. UK accal mukodik?
-
válasz
Cathfaern #65142 üzenetére
Mikor kijott a Cata akkor kezdtem el wow-ozni, szoval nem valoszinu.
Inkabb az van, hogy szeretem allitgatni a progikat s valszeg kivancsisagbol beleraktam es ott is maradt vagy valamiert kellett szabad proci kapacitas es azert kerult bele, de a legvaloszinubb, hogy a sajat hulyesegem aldozata lettem. -
Cathfaern
nagyúr
Jó pár évvel ezelőtt (WotLK talán?) már támogatta a több magos cpu-kat a WoW, viszont nem ez volt az alapbeállítás. Akkor kellett ezt (illetve konfig függő volt a pontos szám) a config.wtf-be beleírni, hogy használja a több magot. Szóval felteszem onnan maradt bent nálad
-
válasz
Healbacsi #65139 üzenetére
Elhiszem, mondom, total nem remlik x evvel ezelott miert kerult bele, de akkor meg megallta a helyet a regi procival.
Mindegy, beletelt par napba mire rajottem, ezert gondoltam, hogy okulasbol leirom, senkit nem hibaztattam, hogy nem vagra ra kapasbol a korabbi kerdesemre.Kicsit off, de mondjuk akkor hasznos lehet ha valaki geprol hallgat zenet DAC-al, aminel szokas, hogy a kulonbozo driverek affinityjet allitgatjak, hogy minel kisebb legyen a latency egy adott magon amit az audio driver hasznalna, amibe egy eroforras zabalo jatek beleszolhat, szoval extrem esetekben jol johet.
-
Ha emlekeztek nemreg irtam egy problemarol, hogy az adatlapomon levo geppel szaggat a jatek, pedig nem kellene.
Megvan a problema forrasa, megpedig a Config.wtf-ben levo SET processAffinityMask "14" volt az.
Ez annyit mond a wow-nak 4 magos Hyper Threading nelkuli procinal, hogy hasznalja az utolso 3 magot.
Na mar most az en procim 4 magos HT tamogatassal, ami be is van kapcsolva, ezert azon 3 magbol amit a jatek hasznalt 2 HT-s volt, igy csak a 3. "valodi" mag volt hasznalva.
Vagyis kb. a 4 magos proci leredukalodott 1 magosra.
Kitoroltem a beallitast, igy most szepen hasznalja az osszes magot, el is tunt a szaggatas, TW-n vagyok, Warspear-ben 30-40 kozott mozog, attol fugg mennyi karakter van, Ogrimmarban 80 fele, questeles kozben meg 80-100.
Valami regrol ott maradt beallitas lehetett, de fogalmam sincs anno miert lett belerakva, tanulsagos... -
Dragovich
csendes tag
90 karakter busztót akarom elhasználni és a véleményeteket kérnem 2 karakter tetszik nagyon és nem tudok dönteni köztük Marksmanship Hunter, Feral Druid ti melyiket ajánlanátok és miért? (pve/pvp dps érdekel)
-
drzozo
senior tag
-
Louro
őstag
Köszönöm!
Még egyelőre csak garrison lvl2 van. A bányák még meg sincsenek. Egyelőre lumber mill-t húztam fel, hogy legyen potya fám. Meg két szakmás small épületet húztam fel.
-
Wolverine
félisten
Sumptuous Furt két módon szerezhetsz a garrisonban:
1. Barn: csapdázol naponta farkasokat (és még valamit, de nem emlékszem, mi a másik), amiket leadva work orderben jön a bunda.
2. Trading Post kereskedőitől veszel a fölös garrison resource-ért.
Ezt aztán beforgathatod Hexweave Clothba. -
-
Louro
őstag
A boost-tal nem kellett volna a szakmának is felugrania egy bizonyos szintre? Az 1/700 elég lelombozó
-
adamgreen
senior tag
-
válasz
Wolverine #65116 üzenetére
Tudom, de nem ettol volt, mert Garrosh regi lakhelye korul koroztem, olyan magassagban, hogy az alattam levok nem latszodtak, a levegoben meg nem nagyon volt senki, de "good' beallitasokkal akkor se kellene, hogy olyan legyen.
Na majd meglatjuk a WoD-os uj kozponti teruleten, ahol tenyleg sokan lesznek, de meg nem jutottam el odaig, igy a nevet sem tudom. -
Dragovich
csendes tag
régen wowoztam már és érdekelne hogy most mi a leg kereseteb és leg játszottabb kaszt/tok?
-
válasz
nonsen5e #65114 üzenetére
Most elkezdtem csinalni a WoD-os quest chain-t s kb masfel ora jatek alatt nem szaggatott, ugy, hogy az AA van kicsit lejjebb veve, minden maxon, 50-80 kozott valtozott az fps.
Nem ertem en ezt, hogy Ogrimmarban akkor meg mit szaggat, na mindegy, meg tesztelgetem, aztan meglatjuk.
Egyebkent eszrevehetoen pofasabb igy a jatek. -
nonsen5e
veterán
Nem tudom pontosan milyen módon működik a scan/repair, de szerintem csak akkor csinál dolgokat ha korrupt fileokat talál.
Próbáld meg a Cache / WTF mappát átnevezni/kitörölni, hátha valami beállítás vágta haza a játékot.
Nekem másik gépről kimentett GTA V mentés játszhatatlanná tette a játékot, úgy szaggatott tőle az egész. -
válasz
nonsen5e #65101 üzenetére
Driverek frissek, most lehuztam az emlitett beallitasokat, de nem segit, most meg Fair szinten is szaggat.
Addonok ki vannak love, scan/repairt nyomtam, semmit nem talalt, SSD-rol megy a game.
Valami game specifikus gond lehet, mert Witcher 3 olyan high beallitasok kornyeken vigan elfut szaggatas nelkul, 60 fps kornyeken.
Viszont nem igazan van tippem mi a franc van. -
Whysperer
addikt
Shamanon sem nagyon. Nekem a Shaman ilyen békés Thunder Bluff indiános feeling. nem ez ,hogy leköltözünk egy hideg Barlangba. Attól nem fogom shamanosan érezni amgamat,hog yegy barlangban vagy egy nagy tűgömb és a víz csapdossa partot .. Sokkal jóbb lett volna egy -- Tó ahol fúj a szél és a Tó közepén egy köves sziget aminek a közepén egy Indián táborban egy nagy Tűz lobogna. Na az Shaman --- De kb. se a dranei sem az orc sem a Tauren sem a Troll sem a csak a Törp a buvka lakó ezek közül
Ami jó sz.tem Paladin/Warlock/Warrior/Druid/Hunter -- ezek kb tükrözik is a Class motívumait.
-
Louro
őstag
válasz
parandroid #65104 üzenetére
Köszi! Igaz még én is ismerkedek a területekkel. Anno BC-s időkben voltam nagyon aktív. Akkor nagyon gyorsan tudtam húzni karaktereket - főleg lockot
. WotLK nekem túl zord lett. Ahogy nézem Legion se lesz a legvidámabb kinézetű terület. Fura, de nekem Sattrath jobban bejött, mint Dalaran. Utóbbiban mindenki mindenki nyakán volt.
Ha már Sattrath. Nem vagyok Lore-guru, de a könyveket is el akarom olvasni, hogy jobban képben legyek, de anno BC-s időkben, Sattrath közepén volt egy nagy fénylő valami. WoD Shadowmoon Valley-s küldetésben volt egy K'Ara nevű hasonló fénylő valami. Gondolom a kettő összefügghet.
-
parandroid
félisten
Nem nevetünk, az a lényeg, hogy élvezd minden percét. Nekem a WoW-ból a legszebb emlékeim az első karakterem felhúzásához kapcsolódnak. Se heirloom, se gold, se instant levelXX boost, a területeket, questeket, és az instákat sem ismertem, egyszerűen minden teljesen új volt. Már rég ott kellett volna hagynom zónákat, de maradtam még, mert annyira élveztem, ahogy haladok előre. Persze akkoriban még nem volt ennyire sem gyors a fejlődés (WotLK közepe táján csatlakoztam én be).
p
-
Whysperer
addikt
40 Paladins Vs 40 Shamans [link]
-
Louro
őstag
3. estén túl
Igaz még mindig Garrison fókuszt érzek. De most már átkerültem Gorgond-ra. Kicsit jobban tetszik a színvilága. SHadowmoon Valley-nek a déli része tetszett, a szürkés-kék színezete tényleg nem jött be.
Remélem hétvégén lesz időm kicsit többet húzni. Cél - nem nevetni - lvl95
-
nonsen5e
veterán
View Distance, Shadow Quality, SSAO (HBAO+ opció), Supersampling / MSAA, és zónáktól függetlenül Ground Clutter, a többi opció szinte elhanyagolható.
Mondjuk a profilodban leírt gépnek vinnie kellene a játékot ultrán mindenféle akadások nélkül, szóval érdekes... Driverek frissek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged