- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
alexy92 #65211 üzenetére
Kár, hogy nincs /facepalm itt. Az addig oké, hogy kezdő vagy és láthatólag nem értesz hozzá. Persze én is csináltam ilyet, hogy farmoltam a raideket aztán örültem a raw goldnak. De nem is mentem okoskodni más fórumra.
Igenis a 150k simán összejöhet.
De nem raid farmolással...Mások tanácsai úgy néz ki nem érdekelnek, így nem is írok példákat.
-
Healbacsi
őstag
válasz
alexy92 #65211 üzenetére
Oke, szamoljunk.
1 kari atlag 500g-t hoz naponta followerekbol, napi 4k 8 karival, heti 28k.
A kibontott savage boxok tartalma elegge mak faktor, de rengeteg olyan cucc esik amit 1-10k kozott megy el ah-ban transmogra.
(Missionbol jovo 1k conquest item 12-14k, repus item 4k, esetleges mount, pet, neha blingthron mission, ami megfelelo followerekkel 4k-t hozhaz)A savage blood nem 50, hanem 65-90 kozott mozog, 50-ert be se rakom, akkor rohadjun meg a taskamban
1 kari 7 nap alatt 42 savage bloodot szed ki tisztan, ez 65g-vel 2.7k, 8 karival 22k. A barn meg ad fur-t is, 7 nap alatt ugy kb 7 stacket, ami atlag 300-400 kozott megy el. 300-al szamolva 2.1k, 8 karival 17k.
Tehat a savage blood total minimum arat szamolva cirka 39k-t hoz, es ugye minden 1k garrison rescource utan barn order, ami 5 work ordert jelent.Kazzakbol 8 karival annyi felblight esik, hogy 1.5-2 darab 715-os upgradelot tudok gyartani, darabja 10k legalabb., ez heti 15k.
Ha csak a nyers szamokat adom ossze, akkor ez 82k garatalt.
A fennmarado kulonbseg mint lathatod nagyon random, de semmit sem kell tennem erte. Sokszor hetkoznap csak annyit teszek, hogy belepek, master play addonnal elkuldom a followreket, es 1 kari pipa.Mas is irta mar korabban ,hogy csak followerezesbol (megfelelo karakterszam eseten) kiralyian megvan a havi token fixen, es meg marad is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest