- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz
Giovan! #89243 üzenetére
Azért ennyire nincs eltitkolva, hogy honnan az ereje a csajnak... Szerintem teljesen egyértelmű, hogy ez a Death nevű valami adja neki az erőt, ami a videóban is ott volt többször a hátterében és minél többen halnak meg és kerülnek a Maw-ba, annál erősebb lesz Death és ezáltal Sylvanas. A kieg során elég szép számmal hullottak az élők, szóval volt miből erőt meríteni.
-
Plata
félisten
válasz
Giovan! #84608 üzenetére
Hát sajnos nem lehet,de megpróbáltam.
A dark iron dwarf a kedvenc fajom most már,gondoltam talán DK is lehet,de sajnos nem.
A paladin is nagyon jó,hunter is,most húzom huntit.Sajna a legrosszabb szakaszban van 60-80.
Ez az új törpe hozta vissza a játékkedvem.
Vagyis most épp nem huntizok mert kis szünetet tartok,hogy meg mutassam annak a f.ttyú T'Kuvma-nak hogy milyen is az igazi klingon csatahajó és hogy milyen is az igazi klingon harcmodor.De félóra és megyek vissza huntizni,csak még leverem ezt a zombi vámpír pofájú klingonak nevezett szutykot.(#84609) Mister_X
Az nem kell,mi poén van a dagi human dk-ban?
De az új törpe nagyon mókás.
Jó vele játszani.
Kul tiras human druidom lesz asszem. -
Plata
félisten
válasz
Giovan! #84479 üzenetére
Nem,én soha nem pvp-zem,nem látom értelmét és untat.
Képes vagyok ha akarok zsinórban sok órát eszement tempóban xp-t farmolni ha kell,de pvp untat,komolyan elkezdek álmos lenni és csak unom,ugyan ez van mythic instákban,egyszerűen unalmas.De ugyanakkor képes vagyok kiskarival letolni akárhány random instát hogy húzzam,,ott van célom,minél előbb minél nagyobb szint,ez néha már már durva farmolásba megy át,ha a karim eléri a 90-et tudom hogy jön a gebasz.Elkap a draenor láz és onnantól nincs megállás ha kell egy délután felhúzom 98-ra eszement farmolással.Utána meg 110-re.
A dark iron törpömet rekord gyorsan húztam fel pár napa alatt,de eszement sok farmolással.
próbáltam hogy talán pvp-vel is húzzam mert az is ad xp-t,egy randdom bg-re futotta,de unalmas volt.(#84477) Xalderon
Valamit változtattak a timewalking instában,nagyon sok xp jön,minden timewalkingot le szoktam tolni,ha lehet minden karival legalább 1 menetet,de főbb karikkal 5-öt minimum.
Több mint 30k timewalking markom van.
Múltkori timewalkingnál pont a paladinomat húztam,vele kellett 5-6 timewalking egy szinthez.
Most meg egy csomó kari szintet lépett az egy instától,a druida pár instától 118 lett,az utolsónál jutott eszembe hogy megnézzem mennyi xp jön,slave pens insta volt,159 ezer xp-vel mentem be instába,ahogy kijöttem 693 ezer xp-m volt.
Szerintem a mobok több xp-t dobnak mint kellene.
Ma este amint tudok megyek druidával timewalkingba.Utána meg sattrahban beöltöztetem timewalking gearbe és mehetek wq-zni,na meg először felszedni a fly pontokat,mert hogy egy sincs neki. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Giovan! #84249 üzenetére
Játszottam már a játékaikkal. Nincs velük semmi baj gameplay / engine szempontjából. Ami a gond velük, hogy
a) totál unalmas és érdektelen a sztori és a lore
b) általában erősen cash-grab beállítású a gazdasági modelljükNyilván az elsőt úgyis a Blizz adja, másodikat meg ugyancsak a Blizz határozza meg. Szóval innentől lényegében a Blizzen múlik az egész. Szerintem várjuk ki a végét, aki játszott vele az mind azt mondta, hogy egész kellemesre sikeredett. Ha f2p lesz (szerintem valószínű) vagy értelmes áron megy és jók a kritikák, akkor tuti kipróbálom.
Arnold2
Én elvből f2p játszok csak mobilon (vagy egyszeri vásárlással), de irdatlan pénzek belemennek mobil játékba.
Van egy idle mobil játék (TapWizardRPG, amúgy totál f2p barát), ahol a fejlesztő elég aktív redditen. Ő leírta, hogy poénból belerakott $100-os vásárlási lehetőséget, azzal a felkiáltással, hogy az úgyis irreális, de hátha. Erre írt valaki neki, hogy rakjon be már nagyobbat, mert nincs kedve ennyit kattingatni (!).
Másik játék amivel játszok, hetente változó $99.99-os, illetve havonta változó újabb adag $99.99-os csomagok vannak. El nem tudom képzelni, hogy ezt beletoljam fixen hetente / havonta, de valószínűleg nem véletlenül vannak ott...
Vagy ott a Fire Emblem Heroes. Átlagban havi (!) $20 millió dollárt hoz a Nintendonak mióta megjelent. Ráadásul a bevételeik 36%-a USA-ból jön (56% japánból), szóval ez a "minek a kínaiaknak Diablo" is elég fals, nem csak kínában mennek a mobil játékok, hanem az egész világon (igaz ázsiai túlsúllyal, de ugye WoW és társaiban is elég erős az ázsiai piac, szóval ilyen téren nincs drasztikus különbség). -
Error
csendes tag
válasz
Giovan! #83709 üzenetére
Nem teljesen világos a probléma. Nem is tudsz belépni, játszani? Vagy csak egyszerűen annyi a gond, hogy starter edition -t ír még jelenleg is az oldal? Amit korábban is írt valaki, attól, hogy starter-edition még kellene tudnod játszani 20lvl fölött is csak bizonyos megkötésekkel (pl nincs mail meg egyéb). A 24 óra (én olvastam 72-t is) azért lehet, hogy megszűrjék a goldsellereket, kártyalopásokat stb.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Giovan! #83694 üzenetére
Én ugyanígy a startert upgradeltem, ami nálam történt az az volt hogy a Legion megvásárlásánál 20 szint korlát feloldódott, de kb csak ennyi, szóval tudtam tovább fejlődni de email meg ilyenek nem mentek.
Ha nálad 24 óra múlva még a szint korlát se oldódott fel akkor valami baj van.Itt nézd meg a battle.neten hogy mi van neked, lehet amikor megvetted nem arra mentél hogy a wow1-et upgradeld hanem hogy legyen egy wow2 accod és akkor azt kell kiválasztani:
Azt nem tudom, mivel most nem tudok belogolni de mintha amikor belépsz a Character választó screenre ott a karakterek alatt van valami account választó gomb, de ne mvagyok benne biztos, de valahol ki kell tudnod választani hogy wow1 vagy wow2 accot akarod használni.
Remélem tudtam segíteni.
-
törölt tag
-
Healbacsi
őstag
válasz
Giovan! #76901 üzenetére
Szerintem nem kene e tema korul ennyit porogni. Anduin pap, ezt hivatalosan is elmondtak. A sereget pancelban vezeti, no meg hulyen is nezne ki egy talpig pancelba oltozott sereg elen ingben es vaszon nagradban (nehogy mar egy gimnazista vezessen egy sereget!). A kiralynak annyi igenis dukal, hogy csinalnak neki egy egyedi pancelt, ettol meg nem lesz paladin valaki.
(Ertem en, hogy a jatek harcrendszere olyan amilyen, de az csak rank lofaszjoska kalandorokra vonatkozik, akikbol 12 egy tucat van Azerothban). Ennyire nem kellene leragadni (errol van egy vicc is .. 2 ovodas beszelget: - Tegnap lattam egy ovszert a radiatoron. -- Mire a masik: - Varj csak! Mi az a radiator?)
A vilag alkotoit igenis megilleti a lehetoseg, hogy alkossanak 1-1 kivetelt a jatekbeli szabalyok alol. A jatekban levo kiveteles hosok/karakterek mind kulonboznek vmiben a fentebb emlitett lofaszjoska jatekos karakterektol.
Egy szonak is szaz a vege, folosleges zsibbasztani az agyunkat. Anduin pap. Ha megis lejar majd gyurni a barackba, es nemi izmot pakol majd magara, akkor talan valtozhat a dolog (talan). De adjuk mar meg neki azt, hogy egyszeruen csak ratermett a feladatra, hisz mindvegig erre a szerepre tanitottak.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Giovan! #76892 üzenetére
Mondjuk akkor tényleg kíváncsi lennék hogy egyesült a kard.
Egyébként oké, hogy class szinten a 2 handed meg a plate nem ok (bár van elég sok "plate-es" cloth), viszont az elég egyértelműen látszik a cinematicból is, hogy egyáltalán nem harcedzett, hiába karddal megy. Egy paladin azért alapvetően egy harcos, aki tud light-ot is használni. Ezzel szemben Anduin inkább egy priest aki kiáll picit csapkodni is. -
Arnold2
őstag
válasz
Giovan! #76892 üzenetére
Jaj én nem vitázok, csak szeretem a lore-t és akkor ezek szerint, ha a trailerben is az egyesített kard van a kezében, meg a borítón is, akkor nagyon remélem, hogy valahol majd megindokolják, hogy hogyan és miért-jét
Amúgy a Blizzcon-on a Q&A-ban meg is kérdezte valaki, hogy akkor most Anduin mi fia borja és azt a választ kapta, hogy Anduin továbbra is priest, de mivel ő egy hős karakter ezért többet engednek meg nekiMeg valljuk be azért elég menő az a páncél amiben van, nekem legalább is nagyon adja. Ha mondjuk sima priest cloth ruhában lenne, nem biztos hogy átjött volna hogy mennyire is kemény ő:
-
Arnold2
őstag
válasz
Giovan! #76884 üzenetére
A borítón igen, szerintem elnézték.
Varian kardja, ugye két részből áll. Mielőtt meghalna, ketté kapja és úgy aprítja az ellent.
Mikor Anduin megérkezik Broken Shore-ra és megtalálja az apja egyik kardját az így néz ki: [link]. Ezen látszik, hogy csak az egyik fél.Ha haza értem megnézem a cinematicot hogy ott milyen állapotban van a kard a kezében.
Mert lehet ám, hogy az eltelt időben vagy megtalálta a másik felét vagy pimpelt rajta egy keveset, hisz ezen a képen valóban az egyesített kard szerepel. -
Whysperer
addikt
válasz
Giovan! #64715 üzenetére
2-handed? Sajnos nem szóval így nem érdekel a Téma. Nem csicskuklok .. dual wild egy szégyen ahogy most van. 8) Burst aztá nmeg alszól. Én példul most vissza térve szintezésnél a warriort sokkal jóban élveztem mint a shamant.. cementet. Marad a a Resto. mint BC óta. 8)
Amúgy - Azt mondjuk nem értem,hogy most akkor lesz 1 millió trillió játékso és mindenki ugyan azzala fegyverrel fog rohangálni csak specifikusan más színnel meg element effektelve?
itt olyan mintha 2 handed lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest